Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žvejyba jūroje ir nuo kranto

#39105   žVYNAS
 24 Rgs 2007 18:42
Aciu, manau koto man nereikia keist, 2.7 uzteks ir tokio, jis ir yra fast action, ismetimas kazkur apie 20 gr, bet esu ir 70 svaides, zodziu daug jau jis mates. x-rap, kaip Spiridonas ir rase, as ne Lietuvoje, norguose esu, su vandeniu tai kai pradejau zvejot jis nebuvo labai skaidrus, cia dar yra tokie dalykai kaip potvyniai, va kai pradejau zvejot vandens kritimas buvo tik ipusejes, man jis pasirode ne tai, kad drumstas, bet toks mutnokas, tipo balzganas, bet pazvejojus kuri laika jis visiskai nuskaidrejo, praktiskai visi kibimai ir buvo mutname vandanyje, jam nuskaidrejus nebuvo nei vieno.

#39223   spiridonas
 26 Rgs 2007 13:52
x-rap rašė:neiskentes papildziau arsenala. 26 g. turetu skristi, o ir atrodo naturoje geriau .
Paveikslėlis
pernai buvome isslave lentynas ir siu rinkinuku nebebuvo. Siandien uzsukau i romada ir radau dar viena, sake jei reikia gali dar parvezti. kaip pamenat pernai jos tikrai pasiteisino lashiniu gaudime , juroje ;-)

#39336   žVYNAS
 28 Rgs 2007 20:22
Siandien po darbo pavakaryje vel brydau i jura, vanduo buvo smarkiai nukrites, bet jau kilo aukstyn, labai skaidrus, rezultate 3 kliovai, vienas tikrai ar slakio ar lesiaus, nes po smugio i blizge is karto dare zvake, buvo saulelidis ir jau nebeiziurejau kas, bet is konturu-lasisine zuvis, o istraukiau vel maziute saida. Rytoj jei nebus uraganu-vel brisiu. Vanduo jau pakankamai saltas :twisted:

#39378   žVYNAS
 29 Rgs 2007 20:39
Siandien vel brydau, vejas buvo truputi didesnis, bangos taip pat, turejau 2 kibimus, viena atkabinau, veiksmas vyksta, maciau pora issokanciu, bet mano siulomos blizges ju nebesudomino. Sita kur ikirtau blizge Solvkroken Morild Seatraut, viena puse balto matinio metalo, kita dazyta melyna-balta, kablys papuostas kusiu. Zuvis plaukioja toliau.

Paveikslėlis

#39414   žVYNAS
 30 Rgs 2007 20:03
Siandien vel mirkiau blizges, rezultatu 0, kliovu taip pat, 2 issokancias maciau, cia mane balamutina tie potviniai, vakar ir uzvakar tokiu laiku buvo vanduo nusedes, siandien pakyles, niekur toliau uzbrist neina.

#47044   Airis
 05 Sau 2008 20:09
gal kas nors matete pardavime
ron thompson nirvahnaPaveikslėlis

kinetic saltyPaveikslėlis
Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 1 Airis. Iš viso redaguota 6 kartus.

#47151   Airis
 07 Sau 2008 14:43
Jie laukia ismeginimo
OWNER JIG"N MINNOW 90, 16g
Paveikslėlis

#48541   Skumbrotas
 20 Sau 2008 21:26
Eina gandas nuo žemės prūsų - gaudo chebra jau lašius sėkmingai, ir ne tik prie Kulikovo, bet ir Kuršių nerijoj.... :roll:

#48547   Skumbrotas
 20 Sau 2008 22:16
Bent jau savo forumuose giriasi. Žiemą kik susidaro įspūdis nelabai jie ir brenda, daugiau tiesiai nuo kranto gaudo.
Uždaras ratas - šilta tada, kai jūrinis vėjas pučia, bet tada visad bangos. Bangų nėra kai rytvėjai pučia, bet tada speigai užpuola, ne tik kiaušiniai šala, bet ir ausys raitosi :cry: ....

#48693   Skumbrotas
 22 Sau 2008 19:38
Dar skaičiau, kad lašišžuvės žiemą laikosi prie įtekančių upių žiočių. Tipo vanduo gėlesnis ir žuvims lengviau pernešti šaltį, beto ir maisto daugiau.
Jei teisybė tai reikia bandyti žvejoti ties Šventosios žiotimis :roll:

#48697   Skumbrotas
 22 Sau 2008 20:13
Dugnas gan lėkštas, bet duobių po audrų primuša. Smėlis stambus, sąnašinis, panašus kaip Melnragėj. Čia į šiaurę nuo žiočių. Pietinėj pusėj smėliukas smulkus.
Šiaip galima bandyti spiningauti nuo molo, tik reik sačioką su ilga rankena turėt.

#48833   spiridonas
 23 Sau 2008 23:21
Neoprenai skirti jurinei zvejybai jau namuose, :ruko . siemet tikriausiai pasiimsiu isbandymui byron koteli 3m 20-65 uzmetimo, pakankamai patogi rankena (nera per daug ilga) ir ganetinai lengvas. kada planuojamas pirmas uzbridimas? :roll:

#48847   Skumbrotas
 24 Sau 2008 08:39
Aš galvoju, kad kai tik vėjas nurims. Bet bandysiu be užbridimo, tiesiog nuo kranto. Vakar kalbėjau su vienu autoritetu, naujausiomis žiniomis kaliningradiečiai pažvejojo kapitaliai. Kažkur piečiau Kulikovo, kur dvi upės įteka, sakė vanduo virė nuo lašišų, kas keletas metimų kibimas. Gaudė neįsibridę.

#48875   Donis
 24 Sau 2008 11:25
Senekejau as irgi su juo :lol: ,seip dabar galima ir nuo krnto,nes visai uz sienos taip ir gaudo,tik abejoju ar jos kimba drumstame vandenyje :roll:

#48876   Skumbrotas
 24 Sau 2008 11:47
Vanduo kai ašara :!: Sekmadienį pavakarę pats stebėjau kaip besileidžianti saulė peršviesdavo lūžtančias bangas - švaru ir skaidru :grin: Vėjas nurims bus dar skaidresnis. Žiemos gale ir ankstyvą pavasarį vanduo visad būna skaidrus.

#49136   žVYNAS
 27 Sau 2008 17:27
Maudziau siandien ir juroje blizges. Jura pasitiko nerami, bangos didziules, vejas ir nemazas, slygos nekokios.

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Pora vietiniu bande zvejoti muselinemis, rezultatai tokie pat kaip ir mano, apskritas 0, kliovo ir nemaciau.

Paveikslėlis

Paveikslėlis

dar bus normaliu oro salygu, mes dar sugrysim ir nekarta!

#49137   Airis
 27 Sau 2008 18:13
uzsivyniojau nauja vala colmic axial 0.29, raudonos spalvos. skaiciau, kad vandenyje jis pasidaro pilkas.paziuresim.
Paveikslėlis

#49342   Airis
 29 Sau 2008 20:57
idomu koks cia brydkelniu modelis , noreciau pasiimti vasarai ant upiu. jauciu pilnai kvepuojantis. ir kaip rite suka, musu lasiakai blizges nepavytu.

#49344   Airis
 29 Sau 2008 21:13
buvau melnarageje prie juros , vanduo susidrumstes. jau nesa, matyt, is mariu bruda, bet kai toks pietu vejas ir taip ilgai, tai kita pirmadieni-antradieni turiu plana-chuligana pamirkyti kau-kau nidoje. ten pietu vejas pucia beveik i nugara.kad tik prognozes nepasikeistu.
p.s. kalbejau su g.z. (gerai zinomu) bande nidoje spalio menesi uzbristi, sake nei vieno musu pirmo sekliaus nebebuvo iki pat gelbejimo stoties. niekur nejo perbristi :evil:
doni ruosk savo fotoaparata, as savo telefona paimsiu ir einam skandin, kaip anais metais

#49744   žVYNAS
 03 Vas 2008 18:34
Buvau siandien vel isigrudes i jura, cia jau nebetinka ir posakis, kad nera blogo oro, nebepadeda net teisingi drabuziai, oro temperatura -5 laipsniai, vejelis nedidelis, vanduo skaidrus, prataskiau pora valandu, kibimo taip ir nesuliaukiau, nors veiksmas vyksta, pauksciai gaudo tobius ir pagauna. Ka pastebejau gera, tai atradau blizge kurios darbas man paliko labai gera ispudi, tai grizzly heksen

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

nors nera velniskai sunki, bet skrieja tikrai toli. Buvo naudojami ir kiti masalai, bet uvy!

#49785   Tadasas
 04 Vas 2008 08:48
Sveiki, juriniame spiningavime esu visiskas O :oops: , bet ziauriai noriu isbandyti. Planuoju Vasario vidury raut i Palanga- ar bandes kas nors Palangoj spiningaut, jei taip tai kurioj pusej? :roll: :shock:

#49793   Airis
 04 Vas 2008 09:20
Tadasas rašė:Sveiki, juriniame spiningavime esu visiskas O :oops: , bet ziauriai noriu isbandyti. Planuoju Vasario vidury raut i Palanga- ar bandes kas nors Palangoj spiningaut, jei taip tai kurioj pusej? :roll: :shock:
kakleje gali meginti, vejazuves nemirsetoje tik geguzi pasirodys, o del lasisu patys nezinome ar eina taip anksti pagauti :donknow'

#49853   žVYNAS
 04 Vas 2008 19:38
airis rašė:to zvynas: kiek gramu sveria blizge ir ar yra kitokiu spalvu?
Airis, sita 14 g, ar yra kitokiu nezinau, reikia vaziuot ir pasiziuret, sita ir eidamas pro sali paemiau ir nusipirkau, ispudi tikrai gera paliko, dar viena tada paemiau grizzly coast, ta 18g, bet jos dar nebandziau.

#49861   Skumbrotas
 04 Vas 2008 21:04
24g manau būtų pats tas. Spalvos einamos. 32g mano galva per didelės, nes tokiom jau reik galingesnio koto ir reik ryškiai sustorinti valą, kad nenutraukti metant, o tas išsyk atsiliepia metimo nuotoliui, ir togo gaunas tas pat kas su 22-24g masalais. O ir dirba mažesni visad gražiau.

#49863   Airis
 04 Vas 2008 21:09
tie coast vobleriai irgi turetu tikti.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 73
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis