ignazz67 rašė:sveiki,esu jaunas zvejys,ir tikiuosi gal jus pagelbesit man.jau gal 5 metus is eiles su tevais vaziuoju atostogauti prie Kertuojos ezero,kadangi mano tetis ne zvejys,tai nelabai turiu is ko mokytis ir klausti patarimu.per tuos penkis metus pastebejau kad visi zvejai isplaukia su valtim ant naktines zvejybos,ir siais metais kartu su vyresniu broliu isprasem tecio,kad pasiskolintu valti ir ruosiames isplaukti ir mes i naktine zvejyba,zinau kad ten turetu kibt karsiai,tai gal kas galit patart ant ko ir kaip gaudyti,pasara gal koki patarsit,tikiuosi sulaukti patarimu cia arba i asmenines zinutes.kitiems zvejams jusu pasakytu paslapciu neisduosiu

Jei dar tau aktualu,tai galiu paskyt tiek,kad Kertuoju ezeras yra visai neblogas kas liecia karsius...bet vat kimba jie pagrinde nakti iki kokiu 8 ryto poto smulkme ,gaudyk ant slieko su muses lerva,sertis reik paprasciausiai sutintais parduotuviniais zirniais,gylis ten nera didelis tai zvejoti reikia kiek toliau nuo valteles,tai virk taip ,kad galetum uzmest pasara turiu omenyje sulpdit gniuzte. Pagrinde as zvejojiu ,tai kai baigiasi kaimas yra toks upelis tai reik plaukt kokiu 45 laipsniu kampu i kaire bevik netoli misko,ten turetu buti bambaliu,o jei tingesi irkluot tai orentiras tas pats upelis tik jo neprivazevus yra paskutinis namas geltonas ,tai nuo to namo tiesiai ir ten turetu buti bambaliu prirista,savrbu ziurek,kad gylis butu nemaziau 3-ju metru ,bet 3,5-3,8 yra puiku,nes kaip minejau ezeras yra labai seklus.