http://grynas.delfi.lt/gamta/naktimis-k ... d=61889525
oj bus socios zuvys
Nu reiškias tuomet šiemet beliko 1% kibimųscorpium1 rašė:kitais metaisbobis rašė:kada dabar sekantis lašalų išskridimas bus ?
scorpium1 rašė:Lasalas kaip masalas pilnai pasitvirtino,6dieni buvau su nociovke,99% kibimu tik ant lasalo,ant kablio kiek telpa ir dejau dar i pasara vos ne per puse.
Aciu labai, bet viskas priklauso nuo vietos ir sekmes... truputelis eksperimentu, keletas geru patarimu is daugiau patirties turinciu ir rezultatas bet kurio atveju bus teigiamas. As su upe tik pradedu susigyventi, laukia dar daugybe kvaulu klausimu ir paiesku, manau zvejyboje reikia nesustoti ir tobuleti, meginti ir pan. Del to man ir patinka sitas gyvenimo budas, kad esi pastoviame saves tobulinimo ir ziniu paieskos procese.Kairys rašė:Na kaip Neryje tai geri rezultatai, matyt, žvejot mokat.![]()
Nebloga rybalkeArturijus rašė:Ka tik nuo upės buvau nuo 11.00 iki 20.30, nuo 11.00 iki 12.00 kibo labai gerai viena meknė (1,4 kg) ir du šapalai (0,5. 0,7 kg), po to kaip nukirsta iki 18.00 po to kolega pajame viena kuoja ir sapalioka puskilini. Viskas unt kukuruzo, sliekas sendien nedirbo nes pugzliai isprotejo.