Raudės ten "čmokina" lapų apačioj ,o varlės- aidu atsiliepia 

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Be vandens pati mirsta, nors keista, jei tokiu klausimu kila, arba mes kaip visuomene degraduojam, arba tau metu >18meskisz rašė:Sveiki, forumiečiai. Kaip jūs spiningaujant/museliaujant palei krantą nešiojat ir laikot pagautą legalią žuvį (lydekas, ešerius ir pan.)? Žuvį į maišą ir po to į tašę/kuprinę ar tampote kibirą su vandeniu pora kilometrų? Užmušat ją prieš dedami į maišą?Kaip ją teisingai užmušt, jei taip? Apie tokius dalykus kažkaip nerandu informacijos. Kaip būtų geriau daryt.
.
Kaip ir bobis raše geriausiai paleisti, bet jeigu jau labai alkanas, tai yra pirkti spec. muštuku, arba su storesniu pagaliu per kauša. Turek pinta krepši, išklok ji dilgelem arba turek skudura iš lino ir ji ja suviniok išdoruota žuvį.meskisz rašė:Sveiki, forumiečiai. Kaip jūs spiningaujant/museliaujant palei krantą nešiojat ir laikot pagautą legalią žuvį (lydekas, ešerius ir pan.)? Žuvį į maišą ir po to į tašę/kuprinę ar tampote kibirą su vandeniu pora kilometrų? Užmušat ją prieš dedami į maišą?Kaip ją teisingai užmušt, jei taip? Apie tokius dalykus kažkaip nerandu informacijos. Kaip būtų geriau daryt.
.
O tai ką, pasiimti legalią žuvį čia kažkoks nusikaltimas? Man pvz ženkliai virš 18, tačiau paprastai bent vieną laimikį legalų namo parnešu. Nes aš bent jau užtikrintas, kad tai daug labiau sveikesnė žuvis man ir mano šeimynai, nei ta, kur prekybos centre nuperkama (nežinia kiek stadijų jau praėjus nuo gyvos, užžsaldtytos, o po to jau file ir t.t.).Arturijus rašė: arba mes kaip visuomene degraduojam, arba tau metu >18
as nezinau kuom anas prastas ar geras, bet tas uzpumpavimas , kad sviestu, tai gemorojus toks biski.bobis rašė:o kodėl tą skaitai nenormaliu, kuom anas prastas?
tai nusipirk normalu. maniskis pvz Neries (biski auksciau Vilniaus) kitam krante medzius apsvieciabobis rašė:
turiu tokį ant gavos užtvirtinamą, tai šviesa gan silpnoka...
Pakankamai normalu, vieno jau gero LED'o ant galvos ~35Lt galima rasti.vava rašė: tai nusipirk normalu. maniskis pvz Neries (biski auksciau Vilniaus) kitam krante medzius apsviecia
Apie povandenininką aš pajuokavau, greičiausiai kokio paukščio arba vandens žvėrelio darbas. Tinklo sužalojimas būna ne toks,arba toks nebūna. Nežinau kaip tiksliai pasakytbobis rašė:povandenininkui per mažas laimikis, manau, o apie tinklą man irgi pirmiausiai kilo mintis,...žiūrėjau žiūrėjau, bet kažkaip vistiek keistai atrodo ta oda nudirta...
O galvoj košės ar yra? Nenoriu moralizuoti, ir nežinau kaip ten yra su neoprenu, bet pagal idėją, anos turi būti aptemtos "na net" , nes tokia ir yra jų pradinė paskirtis. Čia kaip su nardytojų rūbai iš tos pačios medžiagos. O jei diržo ir nėra, tai visada galima aną užsidėti. Arba liemenę užsidėti ir tada nereiks galvoti, nori palikti šeimą, vaikus ar žuvis upėje. Bet vat visada visi pamasto jau po to, kai kažkam nutinka nelaimė, arba patys vos išneša sveiką kailį. O iki to momento, visi masto, kad tai negali nutikti būtent jiems.kobriuxas rašė:Na nezinau nezinau. Pas mane neoprenines bridkelnes, kaip ir ne pacios pigiausios, bet dirzo nera...