Šalin ritę
Informacija dalinamės čia.

Informacija dalinamės čia.
Paskutinį kartą redagavo 1 tuomahaukas. Iš viso redaguota 15 kartus.
O kur tuos keramikinius matei? Man kazkaip neteko uzhmatyt. Tie plasmasiniai tai man nepatikimai laiko, jei smailiu kampu su meshkere vala trukteli ima ir ishsineriaZvejukas rašė:ant teleskopo ar stekerio ? seip ant teleskopo nereikia... dedi laikikli bet neplasmasini kurie romadoje ir visur... o keramikini maciau trabuce 5lt vienas. laikis ilgai o plasmase ishluzhta ir daug nervu atima ...
Zinai panashu ish tikro gali but pirmas variantas - brokas, nes taip nutiko tik ant 9kes, su kitom viskas ok. Dar mislyjau cia nuo meshkeres ilgio gal priklauso, bet nesugebejau logishkai sumastyt kuo...Judokas rašė:Zinok pirma karta girdziu kad taip atsitiktu...man dar nei su viena meskere nebuvo taip atsitike...nors jie plastmasiniai bet jie tokie lankstus ir neluzta taip lengvai. gal tiesiog koks nors brokas buvo...arba ne iki galo uzstumi ta spaustuka.
Nurodziau, o dabar geda nes pludininkai pagalvos, kad tikrai apie pludine nieko nenutuokiuAgis rašė:Jei ydomu, tai TorrentHot,e pasirode pirmasis Rusijos cempiono Evgenijaus Seredos DVD filmas, jei ydomu parsisiuskit.
http://www.torrenthot.com/viewtopic.php?t=6902