bandyk dzykus, kukuruzus ar dziuveselius .... tiks ir betkoks alia universalus, kuojinis ir t.t.
I'M #1 SO WHY TRY HARDER
šapalai ryja, na vos ne viską. ir ant dešros juos, ir ant sūrio net kai kurie...O rūšis produktų tik geras draugas tau išduotų gal... Nuo kitų - chren sužinosi...Qmas rašė:Nu va dekui su pasarais biski aiskiau dugninke gaudant sapalus... o va del masalu idomu - gaudysu vadaksties upelyje. Kad ten geru sapalu yra pats pernai pawasary isitikinau - vietiniai lyg ir ant juodos duonos plutos ar minkstimo pagaudavo egzemplioriu po 1 - 1.5 kg (ir ne po viena ar du i zvejyba). Asmeniskai as puskilogramini pernai ankstyva pavasary suviliojau ant dziku kuoksto. Perskaiciau sia tema, tai matau ir ant poros kukuruzu ir ant kvieciu gaudot... Tiesa girdejau kad Ventos upeje labai sekmingai gaudo rimtus sapalus su dugninkem, bet ant kablio deda desros gabalely (lyg gyresi kad kalakutienos turi but desra). O idomu juk logiskai mastant ir koky rimtesny slieka dirvini turetu sapalas nebrokint? Gal kas dar turit kokiu "uzslaptintu" masalu ?
na, cia gal ir nuo metu laiko priklauso. rudeni naktiniais sliekais ir varliukais tik ir tegaudydavau. pliusas dar ir tas, kad ir grazesni eseriokai tokiu masalu nabrokyja, jeigu trainiojasi kur aplinkui.Wytux rašė: del slieko tai is patirties - nera topinis masalas sapalui mano nuomone.
būti staigesniam už šapaląlioncius rašė:zvejoju sapalus ant kukuruzo, kibimas buna staigus ir neina laiku pakirsti, kaip butu galima laiku juos pakirsti?
Matytas vaizdzelislioncius rašė:kibimas buna staigus ir neina laiku pakirsti, kaip butu galima laiku juos pakirsti?
o tai jau ledo neber ten? nes savaitgali tai zmones dar ant ledo sedejo ir marmyskem gaude Nevezy.kaspysius rašė:Sveiki kolegos!!! Ar neperanksti bandyti sapalioka iskrapstyti nevezio upeje ant kukuruzo?
Jau neanksti ...kaspysius rašė:Sveiki kolegos!!! Ar neperanksti bandyti sapalioka iskrapstyti nevezio upeje ant kukuruzo?
Nu gal vistik nevisai galima tiesiog imt ....upinis rašė:...
Tad išvada paprasta: nėra ko pirkinėt tų konservuotų skardinėse, kai laukuose netoli upės – tonos šviežio masalo. O maišant kukurūzus į jauką – gan pigiai gautųsi. Galima tiesiog imt, išlukštent ir čia pat naudot.