Palms pinwheel, kiek iš foto padaboju 

Daugiau klausimų nebeturiushelwius rašė:Palms pinwheel, kiek iš foto padaboju
tai kad negaudau šapalus su spiningu. Tam dalykui muselinę turiuEvaldas Z rašė:jeigu jau taip pasiteisina tau sis modeliukas, tai pasiimk kazka nuo maziausiu iki kokio 2nr. (pagal kota ir zukles salygas) su geltonais taskeliais ir dazniau sapala paciupinesi. o ir eseriai nespjauna i tokias.
Aha, šiaip pagalvojau, jog be reikalo ant muselinės vienu metu buvau perėjęs. Mano apylinkėse vietų kur ją išnaudoti beveik nėra. Galima su ją žvejoti man tik vasarą, kai vanduo pakankamai šiltas įsibridus.Evaldas Z rašė:pats kaltas
matem ne karta fotkese tuos tavo "maziausius"shelwius rašė:Nadoju Spinwal mažiausio dydžio karabinus
O tai taubobis rašė:manom kad meknė aukštyn papais.
Evaldas Z rašė:matem ne karta fotkese tuos tavo "maziausius"shelwius rašė:Nadoju Spinwal mažiausio dydžio karabinusas be situ dar rapalos kartais risu, arba gan daznai mistralo maziausius. kazkaip dar nebuvo, kad atsisegtu ar issitiesintu.
ne i tema gal, bet valo riteje tai taip skurdokaimodixas.eidixas rašė:Nesu gaudes...
Ne, ta prasme nesu mekniu gaudes ir seip sapalu, man tai labai panasiai atrodoEvaldas Z rašė:ne i tema gal, bet valo riteje tai taip skurdokaimodixas.eidixas rašė:Nesu gaudes...ar cia kilpas labai meto ir nesveika butu daugiau privyniot ?
Nepyktairomas100 rašė:Nu va , butu bent mazi kursai , pries gaunant zvejo bilieta, tai bent zuvis pazintume. Nepiktai jei ka
nesunkinau nieko...Martiz rašė:Pats sunkinai mepps'a, ar pirkai jau toki?
nelabai randu tokiu
karabiniukas+spynele gal? tu tiesiai ant valo risi?kukuruzas rašė:sapalu zuklei pagrindiniai masalai vobleriai ir sukres, yra tokiu vietu kur zvejot eina tik sukre, tai vat klausimas ka darot kad ne taip suktu vala? nes man lb baisiai susuka kai ilgiau pametai sukres...
ir kuom gi skiriasi karabiniukas nuo spyneles ?Sportininkas rašė:karabiniukas+spynele gal?