Linai, tiksliai į dešimtuką 

na tikrai keistai skamba .giedriuzzz rašė:Vat man iškilo toks klausimukas dėl Merkio licenzinio ruožo.
Taisyklėse rašoma, kad:
10. Megėjiškos žūklės taisyklėse nustatytas leidžiamas gaudyti lydekų dydžio apribojimas netaikomas. Draudžiama paleisti atgal į upę bet kokio dydžio sužvejotas lydekas ir vaivorykštinius upėtakius.
O prie baudų rašoma taip:
Įkainiai už gamtai padarytą žalą Merkio ichtiologiniame draustinyje sudaro 1500 Lt už kiekvieną margojo upėtakio, kiršlio ar lydekos vienetą.
Paaiškinkit man durnam kaip tep yra
1500 -us sumokėk. Juk jei netyčia žmogų suvažinėsi, irgi sėsi greičiausiaiWytux rašė:nu o jei 'netycia' is ranku issprudo....
Gerai, kad jų taisyklės tebegalioja tik jų klubo nariamsbobis rašė:... o jų taisyklės sako: paleisti lydeką draudžiama.
butent, ir ministras jau pasirase nauja tvarka.ssk rašė:Koks skirtumas kas ten parašyta, nuo rytoj "Merkio" klubo taisyklės ten negalioja.
Sauliau, o ką dar galim padaryt, kad šis reikalas judėtu pirmyn?SauliusM rašė:ziniasklaida jau raso:
http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/ar-uzd ... 7935558_55
chebra, sunkiai dirbau, bukit zmones, nebukit abejingi, nors prabalsuokit to straipsnio apacioj.
kaip balsuot jau neaiskinsiu, patys suprantat.
aciuVegys rašė:Sauliuk, pagarba! Tikrai.
o toks projektas buvo? gal galima nuoroda i toki projekta? as kiek zinau, tai yra tik taip, kad po geguzes 1 d turi but atnaujintos visos nuomos sutartys. dalinai (ar pagrinde) del to, kad pasikeite nuomos kainos.EDVD rašė:Sauliau, o kaip tas reikalas su išnuomotais telkiniais, kad daugumoj galiotų valstybinis leidimas nuo gegužės 1d, patvirtino šį projektą?
Joooo ....SauliusM rašė:o nuoma pabrango. NET DVIGUBAI!!!
aš apie tai(nuoroda žemiau), dabar dauguma telkinių yra išnuomoti, reikia atskiro leidimo. Jeigu būtų neišduoti leidimai naudoti žvejybos plotus, jie pataptų valstybiniais ir galiotų valstybinis leidimas. Ar kažką ne taip suprantu?SauliusM rašė:o toks projektas buvo? gal galima nuoroda i toki projekta? as kiek zinau, tai yra tik taip, kad po geguzes 1 d turi but atnaujintos visos nuomos sutartys. dalinai (ar pagrinde) del to, kad pasikeite nuomos kainos.EDVD rašė:Sauliau, o kaip tas reikalas su išnuomotais telkiniais, kad daugumoj galiotų valstybinis leidimas nuo gegužės 1d, patvirtino šį projektą?
tai cia visai kas kita. cia yra noras situos telkinius padaryt valstybiniais (t.y. nebeleist nuomotis ju isvis). o ne kad kazkuriuose isnuomuotuose valstybinis leidimas galiotu. bet sitas noras uzluzo kazkaip pacioj pradinej stadijoj, kai buvo paklausta o kodel butent tiek ir butent situos vandens telkinius. ir argumentuoto atsakymo bent jau man tai neteko girdet iki siol.EDVD rašė:aš apie tai:
http://www.lrs.lt/pls/proj/dokpaieska.s ... =y&p_gov=n#