as sitais tarybos klausimais jau turbut dirbu daugiau nei tai, uz ka man atlyginima moka...ramkis rašė:O tu irgi ten neziovauk
neisivaizduoji turbut, kiek kasdien dokumentu ivairiu, teises aktu ir ju projektu perskaityt ir aptart tenka.
as sitais tarybos klausimais jau turbut dirbu daugiau nei tai, uz ka man atlyginima moka...ramkis rašė:O tu irgi ten neziovauk
O ka jie ten apie ta laiska kalbejo,vat idomu pasidareSauliusM rašė:kadangi girdejau kalbas del sito laisko ministerijoj, tai dabar zvengiu iki apsimyzimo....
Isivaizduoju,todel ir bandwu nors kuom padeti. Kiek tai duoda ar ne naudos nezinau. Bet juk reikia kazkaip prisideti.SauliusM rašė:as sitais tarybos klausimais jau turbut dirbu daugiau nei tai, uz ka man atlyginima moka...ramkis rašė:O tu irgi ten neziovauk
neisivaizduoji turbut, kiek kasdien dokumentu ivairiu, teises aktu ir ju projektu perskaityt ir aptart tenka.
ilga istorija ir ne viesam aptarinejimui, tai geriau nesigilink.ramkis rašė:O ka jie ten apie ta laiska kalbejo
Dalinai taip. Po paskutinio pertvarkymo,metu nepamenu, gamtosaugininkai tapo paprasta kontora be jokiu isskirtiniu igaliojimu. Tas pats kas ir kokia VMI kurie savaitgaliais irgi nedirba. Aisku buna isimciu.trololo rašė:ar tiesa kad ga nedirba savaitgaliais ar cia tik eilinis inspektoriu issisukinejimas?
Nea, tik jei yra kartu policijos ekipazasWytux rašė:O sita man klausimas - kaip apibrezta ( jei apibrezta) GA masinu tikrinimas? Kada GA gali stabdyt ir kratyt masina? Ta prasme sakykim vaziuoju Vilnius- Kaunas ir jei GA stabdo tai turiu stoti ar ne?
o kas trukdo uzsiimt? forumuose sedet uztenka laiko, o bankan ilyst sunku?ansanas rašė:ech koks didelis trukumas.. :/
tai galima sakyt jei zmogus internetine bankininkyste nesinaudoja,( o kad ne visi naudojas tai faktas ) tai ir i isnuomotus ezerus nera kojos kaip ikelt.. kazi o sms,u bus galimybe bilietus pirkt ar jau palaidoti tokie planai..
deja... registruotis turi savo vardu...p.arturas rašė:gali paprsyt kad tas kas naudojasi nupirktu tau.
registruotis tai taip, taciau paskui pirkti bile kam gali, tik a/k ivest reikia. jau taip darem.SauliusM rašė:deja... registruotis turi savo vardu...p.arturas rašė:gali paprsyt kad tas kas naudojasi nupirktu tau.
kur jus ta a/k ivedinejot? anas gi jau buna automatiskai ivestas ir neberedaguojamas kai prie ALIS prisijungi.p.arturas rašė:registruotis tai taip, taciau paskui pirkti bile kam gali, tik a/k ivest reikia. jau taip darem.SauliusM rašė:deja... registruotis turi savo vardu...p.arturas rašė:gali paprsyt kad tas kas naudojasi nupirktu tau.
O vat licendziju taip neina nupirkti. Ta tikriausiai ir turejo Saulenc omenyandrius0302 rašė:Uzeini cia https://alis.am.lt/actionFishingApplica ... rmitType=2 . Tada suvedi zmogaus kuriam perki varda,pavarde ir asmens koda, o per banka apmoki pats. Ir viskas.
Draugas A.Salamakinas susireikšmina su tuo "konklavos" palyginimu ir nori abu užpakalio žandus laikyti ant dviejų kėdžių..eLPi rašė:Prasideda:
http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/politi ... d=61231229