Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #470114   kernius1
 22 Bal 2013 09:05
Zinau tas abi. O kaip babilono salmo? Ten japonisku nerasiu, ane?
 #470115   kernius1
 22 Bal 2013 09:08
Mangiz rašė:Ir pamirsom pamineti ( tu ir neakcentavai ), kad sitie vobleriai yra vieni is brangesniu. Bet mes neesam tiek turtyngi, kad pirktume fuflo :)
Tai geriau maziau, bet kokybisku. O galit tikslu spalvinima uzrasyt(kokius jus patys megstat)?
 #470117   SauliusM
 22 Bal 2013 09:12
kernius1 rašė:O galit tikslu spalvinima uzrasyt(kokius jus patys megstat)?
sita tai jau teks tau paciam pagal konkrecia vieta pasirinkt. nes nu pvz kad ir tu paciu orbit pas mane yra kokiu 10 jei ne daugiau skirtingu spalvu. su rigge irgi analogiskai.
 #470130   zet
 22 Bal 2013 10:06
SauliusM rašė:
kernius1 rašė:O galit tikslu spalvinima uzrasyt(kokius jus patys megstat)?
sita tai jau teks tau paciam pagal konkrecia vieta pasirinkt. nes nu pvz kad ir tu paciu orbit pas mane yra kokiu 10 jei ne daugiau skirtingu spalvu. su rigge irgi analogiskai.

Pritariu. O jei uzklausi parduotuvje "darbines" spalvos, tai tikrai pardejes turetu tokia nurodyti. Verta tureti kolekcijoje naturalia spalva, paskui permatoma ar pusiau permatoma, dryzuota (gali buti permatomas ir nepermatomas), paskui su zalia ar salotine spalva, pvz tik virsus/apacia/visas. Dar sueina tokie, kur apacia prasideda geltonai ar oranziniai ir pereina i tamsiai zalia nugaroj. Skaidriam vendeni dar suveikia melsvo atspalvio. Zydinciam vandeny suveikia ar ryzkiai geltonas ar tas kur is geltono pereina i zalia. Taip pat gali tureti keleta klounu, kur raudonos galvos ar isvis kur belen kaip nuspalvinta.

Gerai sueina dar lydekaites spalvinimas. Tai cia tik pradziai :)
 #470139   Andrius0522
 22 Bal 2013 10:39
na bent jau balta raudongalvi koki tai tikrai turi tureti bet kuris zvejys,ar specas ar megejas :)
 #470142   Andrius0522
 22 Bal 2013 10:43
Marius1 rašė:Žodžiu visi spalvinimai geri :-D
daug tiesos tavo zodziose,nes metu laikai keiciasi-tai vanduo keiciasi ir visa kita,bet kad visi spalvinaimai 100 % geri taip nera,nes keliu rapalos vobleriu taip ir neapzuvinau,-pardaviau :)manau daug kas susidures yra su neapzuvinimu vieno ar kito masalo :)
 #470147   zet
 22 Bal 2013 10:57
Del to ir yra vadinami spalvinimai kaip "darbiniai arkliukai" o kiti pagal zuvu nuotaika ar kitas aplinkybes. As turiu savo megstama, kur ir rudeni man gerai eina, bet kiti rudeni tokio niekad nedetu, nes atseit tai pavasarinis spalvinimas.

Tiesa, isbandziau Imas Flit vakar. Tai darbas superinis. Tik mazesnes imos metasi prastai :( .
Dar lyginau OSP rudra vs duo realis jerbait. Rudra lengviau biski dirbasi, nors realis irgi mazai kuo nusileidzia. Bet cia tik mano akimis, kaip zuvims atrodys, jos sekanti menesi papasakos
 #470148   Evaldas Z
 22 Bal 2013 10:59
Andrius0522 rašė:na bent jau balta raudongalvi koki tai tikrai turi tureti bet kuris zvejys,ar specas ar megejas :)
neesu tokio turejes... 'viarkt
 #470151   Andrius0522
 22 Bal 2013 11:01
Evaldas Z rašė:
Andrius0522 rašė:na bent jau balta raudongalvi koki tai tikrai turi tureti bet kuris zvejys,ar specas ar megejas :)
kesita :) raudongalvis o ypac pradedanciuju klasika,universalus vobleris :)
 #470152   SauliusM
 22 Bal 2013 11:03
Evaldas Z rašė:
esu kelis turejes, bet ar siuo momentu yra nors vienas tarp tu keliu simtu vobleriu dezutese, tai smarkiai suabejociau, nebent kazkur giliai giliai dugne koks nors igrustas. :oops:
 #470154   Andrius0522
 22 Bal 2013 11:06
SauliusM rašė:
Evaldas Z rašė:
esu kelis turejes, bet ar siuo momentu yra nors vienas tarp tu keliu simtu vobleriu dezutese, tai smarkiai suabejociau, nebent kazkur giliai giliai dugne koks nors igrustas. :oops:
na Sauliau jau nebepradedantis esi,jau atgyveno jis tau :)as jy irgi vis reciau dedu,ieskau spalvinumu yvairesniu,bet kaip universalus vobleris jis pas daug ka yra :)pavasari pernia pirma lydeka ant jo buvo sugauta,nieko neykisau 6 zvejybas,nei gumos nei kokio kito voblo,-nei barkst 6 zvejybas :liež-uvis rapalini raudongalvi kelis metimus padariau ir emimas..sutapimas ar ne bet jis atidare mano pernyksti sezona :)
 #470155   SauliusM
 22 Bal 2013 11:09
zet rašė:Tiesa, isbandziau Imas Flit vakar. Tai darbas superinis. Tik mazesnes imos metasi prastai :( .
Dar lyginau OSP rudra vs duo realis jerbait. Rudra lengviau biski dirbasi, nors realis irgi mazai kuo nusileidzia. Bet cia tik mano akimis, kaip zuvims atrodys, jos sekanti menesi papasakos
man tai rudros darbas visai nepatiko, pagalys ir tiek. gal nebent plaukianti paemus ir dirbtu as berods ar tai suspenderi ar tai skestanti turejau.
o Flitas 120 tai labai graziai dirba.
 #470156   zet
 22 Bal 2013 11:12
SauliusM rašė:
zet rašė:Tiesa, isbandziau Imas Flit vakar. Tai darbas superinis. Tik mazesnes imos metasi prastai :( .
man tai rudros darbas visai nepatiko, pagalys ir tiek. gal nebent plaukianti paemus ir dirbtu as berods ar tai suspenderi ar tai skestanti turejau.
su rudra tai jei staigiais ir trumpais bakstelejimais varai, tai visai gerai. Bet bakstelejimai turi buti trumpi,kad iskart gautu laisva eiga. Ima 100 irgi labai graziai dirba ir lengvai, tik metasi prastokai.
 #470210   zet
 22 Bal 2013 14:00
SauliusM rašė: dar galiu pridet:
zipbaits rigge 70F
zipbaits rigge 70F deep
pontoon21 agarron 95
rapala shallow shad rap 9cm
yo zuri sashimi jerkbait
yo zuri quiet wave 3D 100
vivingros pleksne
lucky craft real california 110 supreme
megabass x-80
ai gal uzteks pradziai. :lol:
Jei sakai kad arragonas kalba, tai reikes ji man visgi bandyt prakalbinti
 #470215   SauliusM
 22 Bal 2013 14:07
zet rašė:[Jei sakai kad arragonas kalba, tai reikes ji man visgi bandyt prakalbinti
nu net eseriai uz vobleri mazesni ji kala.
 #470218   zet
 22 Bal 2013 14:14
SauliusM rašė:
zet rašė:[Jei sakai kad arragonas kalba, tai reikes ji man visgi bandyt prakalbinti
nu net eseriai uz vobleri mazesni ji kala.
:) man megabass vission magnum taip buna :) bei zip baits zbl system

dar atkeliauja x 80 magnum. Nebandes, idomu, ar pasiteisins. Gal kas bandete?
 #470222   Menke
 22 Bal 2013 14:21
SauliusM rašė:
Nu turejau pernai ta rudra, tai darbas nieko ypatingo, bet kai pradejau zvejoti ir iskart kale lydeka, tai supratau kad joms musu nuomone Dzin, jos kitomis akimis y tai ziuri ir neveltui rudra yra vienas favoritu lydekos. O jeigu perki voblerius kurie tau dirba graziai, tai vonioje galima grozetis ir y rybalka nereikes vaziuot ;)
 #470224   SauliusM
 22 Bal 2013 14:23
Menke rašė:...vonioje galima grozetis ir y rybalka nereikes vaziuot ;)
nebuciau net pagalvojes...
P.S.: iki pilnaties liko 2 dienos.
 #470226   SauliusM
 22 Bal 2013 14:26
zet rašė::) man megabass vission magnum taip buna :) bei zip baits zbl system
nei vieno nei kito nebandziau. nu neskaitant 15cm ZBL, bet tu turbut ne apie ta.
bet su vision 95 tai kazkiek eseriu esu pagaves.
beje, vakar kai pamaciau naujas megabasso kainas Kote tai silpna pasidare. X-80 +1 kaina 99 Lt :superšokas
 #470228   edmundaxx
 22 Bal 2013 14:31
kernius1 rašė:Dekui, gal kas nors patars kur panevezy man ju ieskot?
Ramygalos gatvės parduotuvėj "Sakalas" geriausias pasirinkimas visam mieste, . Toliau visai nieko "skalbonkėj", prie turgaus irgi galima bandyt ieškot, bet ten JP ar USA nelabai gausi.
P.S. Visos šios 3 parduotuvės vienam savininkui priklauso, tad...
 #470230   zet
 22 Bal 2013 14:33
SauliusM rašė:
zet rašė::) man megabass vission magnum taip buna :) bei zip baits zbl system
nei vieno nei kito nebandziau. nu neskaitant 15cm ZBL, bet tu turbut ne apie ta.
bet su vision 95 tai kazkiek eseriu esu pagaves.
beje, vakar kai pamaciau naujas megabasso kainas Kote tai silpna pasidare. X-80 +1 kaina 99 Lt :superšokas

as viena ir 129 litu megabassa kote maciau :D tai ebay pigiau :)
 #470232   edmundaxx
 22 Bal 2013 14:34
Kas ten per modeliai už tokius pinigus? :superšokas
Aš neseniai prikau Vission 110 +1, tai kaina 78lt.
 #470233   SauliusM
 22 Bal 2013 14:36
edmundaxx rašė:Kas ten per modeliai už tokius pinigus? :superšokas
tai vat x-80 seniau irgi 79 kainavo, o vakar kur naujai papildyta jau 99. :superšokas
 #470234   edmundaxx
 22 Bal 2013 14:38
Beliks tik siuntimai, kai čia tokiais kainas užlenkia...
 #470235   zet
 22 Bal 2013 14:39
SauliusM rašė:
edmundaxx rašė:Kas ten per modeliai už tokius pinigus? :superšokas
tai vat x-80 seniau irgi 79 kainavo, o vakar kur naujai papildyta jau 99. :superšokas
Mes zvejojam lydekas, o parduotuves zvejoje mus. Jei nekibsim mes, tai parduotuves tures pakeisti kainas :) :D Arba tikisi kad kibsime arba visgi uzkimba ant balandzio nersto zvejai :D

Tiesa as ir pats uzkibau :D emiau tau kur 129 litai kainavo, nos aisku turiu maximalia nuolaida (didesne negu korteleje) :)
 #470238   zet
 22 Bal 2013 14:48
SauliusM rašė:
zet rašė:dar atkeliauja x 80 magnum. Nebandes, idomu, ar pasiteisins. Gal kas bandete?
aha http://www.cloudninetackle.jp/product/1246 idomus toks. reiks paimt kai atsiras pas mus.
Lygiai sios spalvos ir uzsisakiau :)
 #470239   SauliusM
 22 Bal 2013 14:51
permeciau spalvas, tai man sita visai teisinga tokia atrodo:
Paveikslėlis
 #470241   giedriuzzz
 22 Bal 2013 14:55
SauliusM rašė:tai vat x-80 seniau irgi 79 kainavo, o vakar kur naujai papildyta jau 99. :superšokas
Na šiandien žūklės parduotuvėj šnekėjo, kad žūklės prekės kils 20% bet sakė, kad lyg ir nuo gegužės mėnesio :roll: matyt kai kurios parduotuvės anksčiau kainas sukėlė :evil:
  • 1
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė