beje, dar girdejau ganda, kad planuojama siemet jau isvis uzdraust lipt ant ledo.
o kaip su leidimu kauno marioms ir lampedziu karjerui?samas235 rašė:Galesi žvejoti visose Lietuvos upese. Kauno MŽD, kaip ir kitos MŽD ,,prarado teises,,tik i upes
Taip Sauliau, per radiją šiandien apie tai kalbejo,išgirdau tik,kad bus atsižvelgiamą i meteo. salygas ,specų rekomendacijas,bet supratau,kad tai tik siūlymasSauliusM rašė:beje, dar girdejau ganda, kad planuojama siemet jau isvis uzdraust lipt ant ledo.
dar pasitikslinau siandien. Tai tikrai buvo ALIS sistemos klaida,kuri dabar jau uzblokuota. bet artimiausiu metu Sventojoj zvejot su licencijom bus leista. Limituotos zukles istatymo pataisa dabar pas AM teisininkus ir turetu greitu laiku but patvirtinta.(itariu savaite/dvi, nu iki geguzes 1 tai tikrai) Ir kita pavasari Sventojoj jau bus galima zvejot legaliai. O del mane, kad saziningai gaude. tai biski cia man jumoras su tokiu "manymu". jei pirko zmogus licencija, kur istatymas aiskiai sako, kad tokios but negali, tai jam turejo kazkoks klausimas vistiek iskilt, kad kazkas ne taip. aiskiu cia sitoj temoj ne i tema matyt.Rapolas rašė:Nu bet žinau kas pirko tas licencijas ir "sėkmingai" gaudė, tai visgi gerai kad nesupakavo per tą ALIS "bugą" manančių, kad "sąžiningai" gaudė
atsakymas priklauso nuo situacijos. ta prasme ar tam ezere organizuota limituota zvejyba ar ne.ansanas rašė:Tai visgi a) man reik licenzijos? b) man uztenka is alis parsisiusto leidimo uz 5lt ? (nes logiskai mastant jeigu yra galimybe pasirinkt ezera, nusipirkt leidima tai tas leidimas turetu ir galioti?) ar c) variantas man reik ir a) ir b) turet ?
kad tas laiskas pasieke AM ir kad apie ji buvo kalbama, tai galiu garantuot 100% nes pats girdejau, o ar ramkis gavo atsakyma, tai cia kitas klausimas.vava rašė:ramki, ar gavai atsakyma is ministro?
uspakoisa, vien noret, kad ezeras butu licencinis, savininkui neuztenka. jam reiktu ivykdyt nemazai salygu, padaryt mokslinius tyrimus, izuvint ta ezera visai kitokiom normom spec limituotai zvejybai pagal mokslininku rekomendacijas ir t.t..ansanas rašė:nu idomiai gaunasi, o kaip zinot tiesa licenzinis tai ezeras ar tik kazkas noretu,kad jis butu tokiu.. Yra sukurta legali sistema, kuri leidzia pirkt bilietus, bet nusipirkes bilieta negali zinot ar visgi nesi brakonierius..
Gavauvava rašė:ramki, ar gavai atsakyma is ministro?
V.Graiciunas... jis labai dziaugesi kiek atsimenu, kad jam ant galvos nuleido is virsaus sita atsakyma rasyt...ramkis rašė:Gavauvava rašė:ramki, ar gavai atsakyma is ministro?Vakar, gal uzvakar. Neesme, bet atsakymas tai nuzude
Trys eilutes apie nieka
Kaip manote kas pasirase po atsakymu?
Oi ne, pasirase viceministrasSauliusM rašė:V.Graiciunas... jis labai dziaugesi kiek atsimenu, kad jam ant galvos nuleido is virsaus sita atsakyma rasyt...ramkis rašė:Gavauvava rašė:ramki, ar gavai atsakyma is ministro?Vakar, gal uzvakar. Neesme, bet atsakymas tai nuzude
Trys eilutes apie nieka
Kaip manote kas pasirase po atsakymu?
Kaišiadorių raj. savivaldybė, Kriaučiškių ežeras.Mike rašė:Ansanai, tu geriau sakyk koks ežeras tiksliai, išsiaiškinsim gal bendrom pajėgom.
matyt sudrebejo Vilmantui rankaramkis rašė:Oi ne, pasirase viceministras
Na ir as pasizvengiau kai paskaiciauSauliusM rašė:kadangi girdejau kalbas del sito laisko ministerijoj, tai dabar zvengiu iki apsimyzimo....
greitu laiku gali prireikt... nes Kauno mariu verslinykai vel suaktyvejo ir biski buntavot pradeda vel.ramkis rašė:Gal dar reiktu ka nors idomaus brukstelt