Koks to virsutinio modelis ir firma?
Nery dažnai net FC pavadėlio nerišu. Neigiamų rezultatų nepastebėjau.Tadunce rašė:Paprastai gaudau pintu valu + 1m FC ir segtukas arba 5-10cm pavadėlis
Tadunce rašė:Aš ne dėl "nematomumo", o dėl to, kad plonas pintukas labai greitai nusitrina į įvairias šakas, žoles, akmenėlius ir panašiai..
Norėjau paklaust, kokio storio pintukas ir kokio storio FC (plius gal galėtum įvardint kokios firmos FC naudoji)Tadunce rašė:Paprastai gaudau pintu valu + 1m FC ir segtukas arba 5-10cm pavadėlis
tai negi tu uzmeti visada sapalui pries nosi ir tavo valas niekad sroves plaikstomas nesmezuoja jam virs galvos ? nemanai, kad gali nubaidyt zuvi dar ne nespejusia voblerio pamatyt ? nesakau, kad ta itaka didziule, bet pagaut viena zuvim daugiau visada smagiauRapolas rašė:Koks skirtumas pinto valo spalva (žalias ar kitokių keturių spalvų), jei yra dedamas FC pavadėlis.
Dar vienas klausimėlisTadunce rašė:Pintukas pontoon exteer 0.148 (nebuvo plonesnio tuo metu, naudočiau ir 0.128
FC yozuri 0.3
Aš visad vadovaujuosi principu (manau taip ir yra teisingiausia) - kiek atlaiko pintas, tokio atlaikymo ir FC rišuRastaMan rašė:Norėjau paklaust, kokio storio pintukas ir kokio storio FC (plius gal galėtum įvardint kokios firmos FC naudoji)
Aš tai Allbright'u rišu, tik reikia jį kruopščiai rišti, kad teisingai gautųsi, man jis "ze-bestinis":RastaMan rašė:Ir gal kokį geresnį mazgą žinot?
patiko, naudojau ir naudosiu mj ir voblikais eseriaujant. o va sapalui gal kiek silpnokas, juolab, kad sabakstynuose kartais jegos daugiau reik panaudot, kad nereiktu atsisveikint ne tik su zuvim, bet ir su masalu. ir lydekaiciu visai smagiu pasitaiko kartais, tai ir kyla tokios mintys. bet cia tik pamastymai, sprendimas bus daromas po rimtesniu testu.blight rašė: kodėl 0.04 nepatiko įdomu?
Reikės pabandytblight rašė:Užrištas atrodo taip:
Tik dar kartais kur mono galas išsikiša padarau vieną mazgiuką, tada jau visiškai užtikrintai.
Aga… vakar buvau paziureti tai ne greit sapalu iseis pagauti. Vanduo kakavinis, zoles nesa…PelkiuSenis rašė:Na, mano akiai, Vilniuje lyginant su ziema, Neris kokia 40-50 cm pakilus.
Kol kas ne:-( neri vandens dar daug:-( gal kas mazose upelese jau pagaves?PelkiuSenis rašė:Tai ar gali kas kuom gero pasigirti?