gaudant sapalus reiktu nepamirsti salmo tiny serijos, bent nemuno sapalai tai tikrai megsta siuos voblikus, o ir kitose upese manau nespjautu 

Žūkly (Krėvės pr.) šiek tiek pontoon yra, ir aišku Šilainių turgavietėje )pas broliukusTadas rašė:o kur galima tokiu vobleriuku Kaune rast gal zinot?
Salmo tyni taip toli ne uzmesi. Man geriau neri pasiteisina chubbytomaaazas rašė:gaudant sapalus reiktu nepamirsti salmo tiny serijos, bent nemuno sapalai tai tikrai megsta siuos voblikus, o ir kitose upese manau nespjautu
ar vilniui yra kur ju nupirkti? Ar tik per ebay siustis?ramsys rašė:Bent man jackall tiny fry labai gerai pasiteisino sapalu zvejyboje. Turiu ji tik viena,toks balzganas-permatomas...tik labai jis jau lengvutis..
Fanatikuose turetu but tiek didesniu, tiek ir mazesniu, bet visgi pasiskambink pries vaziuodamas, nes jau senokai as ten bebuvau.flashkin rašė: jackall tiny fry ar vilniui yra kur ju nupirkti? Ar tik per ebay siustis?
kokio dydzio vobleris ? turiu porele mazesniu, bet jie eseriniu vobliku dezutej guli. gal reiks viena tarp sapaliniu ileistramsys rašė:Bent man jackall tiny fry labai gerai pasiteisino sapalu zvejyboje.
EvaldaZ o kur pirkai?Evaldas Z rašė:Fanatikuose turetu but tiek didesniu, tiek ir mazesniu, bet visgi pasiskambink pries vaziuodamas, nes jau senokai as ten bebuvau.flashkin rašė: jackall tiny fry ar vilniui yra kur ju nupirkti? Ar tik per ebay siustis?kokio dydzio vobleris ? turiu porele mazesniu, bet jie eseriniu vobliku dezutej guli. gal reiks viena tarp sapaliniu ileistramsys rašė:Bent man jackall tiny fry labai gerai pasiteisino sapalu zvejyboje.
Evaldas Z rašė:Fanatikuose turetu but tiek didesniu, tiek ir mazesniu, bet visgi pasiskambink pries vaziuodamas, nes jau senokai as ten bebuvau.flashkin rašė: jackall tiny fry ar vilniui yra kur ju nupirkti? Ar tik per ebay siustis?
fanatikai pas mus zirmunkoj prie senuku?Evaldas Z rašė:Evaldas Z rašė:Fanatikuose turetu but tiek didesniu, tiek ir mazesniu, bet visgi pasiskambink pries vaziuodamas, nes jau senokai as ten bebuvau.flashkin rašė: jackall tiny fry ar vilniui yra kur ju nupirkti? Ar tik per ebay siustis?
Teipflashkin rašė: fanatikai pas mus zirmunkoj prie senuku?
Kiek zinau tai ILLEX prancuzu firma. Arba as gribaujuWooHoo rašė:Teipflashkin rašė: fanatikai pas mus zirmunkoj prie senuku?
Kai kažkada senai pas juos buvau, tie vobleriai Ilex vadinosi. Tai neišsigask jei tokį pasiūlys, tas pats gamintojas, tik berods Europos rinkai kitas pavadinimas.