Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #451315   tukasG
 22 Vas 2013 19:46
Nebeištvėriau šiandien žvejybinės abstinencijos, spjoviau į visus darbus, į visus reikalus ir po piet porai valandų išlėkiau po marias pasibastyt. Pailsėjau liuks, o žuvies tai tik katinui. Kuojytės vidutinės, bet negausiai. Ešeriukų daug, bet smulkūs. Karšiokam buvo per mažai laiko žūklei, tai nebeieškojau... Keista, bet žvejų nepaisant puikaus oro beveik nesimatė... Kiba emigravo visi, kad nieks nebežvejoja... :)
 #451376   Vitolis
 22 Vas 2013 22:25
Praeitą savaitę dvi dienas iš eilės buvau, tai prie miesto kiek akys užmatė, buvo gal 3-4 žmogai. Toliau, na apie Vėžionis, tai pulkelis buvo. Pro šal ėjo senas Kupiškio žvejas, tai parodė savo dienos laimikį. 7 fanierkos :roll: Ešeriai blizge, nei balansuokliu irgi nesidomėjo. Po pora kai sako 'skutamų' ir :stop-; Bet tokie kilbuko dydžio Starkiukai, tai kandžiojo blizgutes. Net peršviečiami :-D Vadinasi užaugs karta nemaža :gutgut
 #451380   tukasG
 22 Vas 2013 22:33
Šiandien kaip tik prie Uošvės liežuvio ir buvau. Vienas žvejas težvejojo. Kito būta iš ryto. Daugiau žvejybos požymių nepastebėjau... Viskas trečiadienio pūgos po sniegu pakavota... Apėjau ratu tą ir priešingą marių krantus vos ne iki siurblinės. Žvejų matėsi tik ties surbline.
 #453646   Unte
 03 Kov 2013 13:54
buvau ketvirtadieni,ledas tj liuks :gutgut o kas del kibimo tj viskas klostes taip..ant ledo uzlipau apie 10val,jautesi saltukas ir vejas buvo gan nemazas.iki 12val nei barkst(isskirus vezius-vienoje vietoje kibo kjp pasiute :superšokas (bejeaplipe ikriukais))apslinkau gan nemazai kol PATAIKIAU ''plot na o tada ir prasidejo:kibimas seke kibima,luzo avizeliu jabliukai,truko valai palikdami mano sekmingasias avizeles vietoi papuosalu zuvinams..taigi iki 15val plusejau is peties,zuvu kalnelis augo akyse,matylius taip pat greit tirpo :-D na viso gavosi 50 veideliu salia eketes per tris val zvejybos :cig.
 #456117   tukasG
 11 Kov 2013 20:16
Ko nutilot, kupšmariniai..? Ką gaudot, kas kimba, kas gero girdėt?
Buvau šiandien, deja, neturiu kuo pasidžiaugt. Pagavau šiek tiek karšiukų, bet kibo labai vangiai ir tik iki pietų. Ešeriukai pakraščiuos kibo gerai, bet tik mažyčiai. Žvejų buvo, bet ne ypač gausiai.
 #456120   Bratka
 11 Kov 2013 20:22
Sestadieni buvau,reikejo daug ieskot,kibo vangiai...
 #456220   Gedcka
 12 Kov 2013 00:05
Buvau sestadieni, bet pirma karta mariuose salia tiltu , kibo blogai zvejyboj ziema mariuose nulis ziniu, bet popiet pradejo kibt paserus manais ratu gal 5 skylese, standartiniai delno dildzio
 #460141   liorenas
 22 Kov 2013 21:12
Nu rytoj zinosim...siandien kolkas neaisku... :roll:
 #463406   Vitolis
 03 Bal 2013 10:53
Ar žuvaut žiemų jau visiem nusibodo, ar žuvės morios nebaliko, kad tylu kaip tanki :-D
 #463413   hipy
 03 Bal 2013 11:13
siaip tiketinas pirmas variantas, bet po paskutinio susbegimo neatmesciau ir antro :-D
 #463416   timocha
 03 Bal 2013 11:19
yra planu sestadieni nulekt pabandyt susharos pasigaut, tik dar neapsiprendziau ar i kupiski ar ant raudu i aukstadvari...
 #463454   Vitolis
 03 Bal 2013 13:08
hipy rašė:siaip tiketinas pirmas variantas, bet po paskutinio susbegimo neatmesciau ir antro :-D
Tai kad užsiknisau kol visas padžioviau. :-D
 #463481   -=Tadelis=-
 03 Bal 2013 15:00
Sekmadienį buvau tai galiu pasakyti kad tikras nekibadienis buvo.Žmonių daug ,bet visi jie kaip pingvinai judėjo tai į vieną vietą tai į kitą ,bet niekas negalėjo pasigirti kad atrado auksinę skylę.Nuo ryto keli karšiokai ir paskui tik kuojos ir pugžliai daugiau nieko.kibimas panašiai kas pusvalandį.
Žiauru.....
 #463493   tukasG
 03 Bal 2013 15:27
Pats senai bebuvau žvejot. Kažkokios bacilos šią žiemą vis plaučius kamuoja, pasveikt iki galo neleidžia...
Švogrius abi velykų dienas Vėžionyse žvejojo, tai nebėdavojo. Sakė normaliai prisigaudė. Dydžiai standartiniai po 50 - 200 g, bet gausiai.
Tiesa, žvejoja jis ti toj pačioj eketėj jau gal pusę žiemos, tai gal todėl ir ieškot žuvies ne taip labai reikia, kaip atsitiktinai atklydusiem žvejam. Visgi mėgsta karšiokai, kad stalas kasdien ne dykas būtų...
 #463504   Unte
 03 Bal 2013 15:49
Sian ir as po visu ligu ir nulekiau pasisildyt pries saulute ;-) tj nei vienos pedykes-lygu balta visur kur tik akys mato :-D ieskojau savo senosios eketeles tj kaskur panasiai berots ir atsisedau.netoli tevukas toks garbaus amziausgal po 10min isikureir po kokios valandeles vienas viriokas nuo Paleveneles atejo.tevukas viena kita dar pagaudavo,o tam vyriokui sake anei barkst :superšokas o as nuo 8.45 iki 11.30 lupau net susyles-lb retai kada dar spedavau kokia pypkute suplest :cig. Viso susirinkau 77 galvykes-buvo visai kilbuku,buvo ir jau tokiu gan grqziu ;-var-var. Draugelis ejo link miesto zvejot tj tik 20 stuku tesurinko..
 #463509   Vitolis
 03 Bal 2013 16:09
Na va. Reik tik užkurt temą, o paskui isivažiuoja. :-D Pasirodo yr tos žuvies :gutgut
 #463802   -=Tadelis=-
 04 Bal 2013 13:26
Jeigu ieškoti ešerių tada be jo niekur,o jei ant baltos sedėt tada nelabai reikalingas
 #464216   tukasG
 05 Bal 2013 15:50
Ką tik nuo marių. Pasakysiu - tegu jį velniai, tokį orą ir tokią žvejybą :-ug ... Sniego daugybė ir dar drebia baisingai visą dieną. Senųjų ekečių be GPS surast be šansų - užsnigta storai.. Žvejų beveik nėr, o ir tie kur sėdi nemačiau, kad labai jau smagiai trauktų. Vaikščiojau vaikščiojau, ieškojau ieškojau, kol atradau vienoj eketėj žuveliokus. Nešėriau niekur, gręžiau ir ieškojau, kur kibs be pašėrimo išankstinio... Ledas per visą grąžtą, iki "barnaulo" sulenkimo... Užsiknisau gręžt... Žuveliokų vienoj eketėj apie 40 vnt. pasigavau, ale dydžiai tai :cry: ... Vienas puskaršis tik toks jau riebesnis šiek tiek pasitaikė, o kuojikės, plakiokai, karšiukai, tai visi tokie beveik peršviečiami... Katinui nebent :e:e ... Peršlapo rūbai ir pasukau namo nusispjovęs...
 #466340   EDMA
 12 Bal 2013 06:58
Gal kas zinot kokia padetis ant ledo, jei nesunku brukstelkit :/brazasista
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis