Kaina jo per didelė, o dydis pats tas, ypač žiemaOvkas rašė: Zip Baits Rigge 70 jau per dideli ?

Kaina jo per didelė, o dydis pats tas, ypač žiemaOvkas rašė: Zip Baits Rigge 70 jau per dideli ?
Kosadaka "atpigino" mažumėlę, jau ir pavasarį jie geraiarabas rašė:Kaina jo per didelė, o dydis pats tas, ypač žiemaOvkas rašė: Zip Baits Rigge 70 jau per dideli ?
Vegys rašė:Tadunce, nedaryk ŽT forumui gėdos
CD ok, Stick'ai ok, nors man šie ir nepatinka (pagrinde - dėl užmetimo) Kaip ant jų galima nesugaut, tai žinau tik vieną būdą - laikyt dėžutėje
P.S. man invader iš dorado labiau patinka.
Greičiau uodega žemynEvaldas Z rašė:...neaisku, ar galva aukstyn, ar zemyn. gal pavadys nosi zemyn tempia...
ir sapalui ir lydekai ir slakiui... jis toks universalaus dydzio ganetinai.Evaldas Z rašė:arms crank micro sapalui ?
Kur matei?edmundaxx rašė:Šiandien mačiau Pontoono šapalinukus naujus. Tai šitaip buvo>>![]()
Kai gražumo... Gerai, kad šapalų negaudau, būčiau prisipirkęs.
![]()
Internetinėse parduotuvėse neužmačiau dar jų. Ir pakuotės tokios visai kitokios... Ir kaina demokratiška- 25lt/vnt.
Šiandien ir ten buvau užėjęs. Vsio, daugiau ten mano kojos nebus.giedriuzzz rašė:tipo Kotas