nieko tokio,jis susipirkes uz dienos jau viska pardaviniejo.pasirode kad benzo jam reikiejo,sakiau kad zap akuma pirktu,butu bent nuostolei mazesni.ku2002lt rašė:mano klausimas ne geranoriskas buvo..Mangiz rašė:Nepyk, mane moterys traukia, o ne vyrai... tad nebesidomek, neisdegs.as norejau pasakyti tai, jog klausineji lyg butum 13 metu, triznioji del 30lt, tau gi aiskiai pasake kuris geresnis, nu nepyk bet tai atrode bent jau man
dekui, padejai apsisprestKleckas1978 rašė:pries metus pirkau 75ah 720a akuma pasatui dyzeliui - nepasuka starterio prie -20, teko pirkti kita - paemiau exite 85ah 800a tai tas suka 2x geriau - mano nuomone - pigus slamsta tas start extreme - idejau i benzinine 2,8 audine ir tai sunkiai suka prie minuso tas extreme - senas buves 62ah bosch geriau sukdavo![]()
![]()
![]()
Manau bek kuo toliau nuo to extreme![]()
sznajder esu turejas visi laike gerai
tik tokiu atveju jungti teks nuosekliai...Kleckas1978 rašė:arba 2x po 6V![]()
![]()
Na jei jau nupirkai 55lbsu, tai ir akumo reik ne mažiau nei 110Ah. Nes greit suėsi. Kiek rašyta, kiek patarta, kad nafik nereikalingas tas 55lbs variklis, bet visvien lipa liaudis ant grėblio ir nors tu ką. Tik akumam drožt.mantas 26 rašė:as daba nupirakau elektrini varikli 12v 55lbs koki man reikia akumuliatoriu pasirinkti
tie keli litai apie simtas litu,biskiuka skaudziai jau...nors ziurint koki akuma noriu isaugoti gal ir kapeikos,bet vistiek paaiskink jei nesunku,kas tas iki 160 palaikymas?Airis rašė:damokek kelis litus ir pasiimk 7.0. Greiciau pakraus akuma ir maziau zudysi pakroveja
supratau,lauksim kol kris kainaAiris rašė:pakrauta akuma, impulsais,palaiko pakrauta ilga laika, bet del silpnesnes duodamos sroves, nesugeba pats pakrauti iki reikiamo lygio
matai as turiu ta akuma,o imti kita butu juokinga,akumo kaina nuo 1200-iki 1500 litu tai abydna sudrozti,uzsisakiau jau CTEK 7.0Airis rašė:tai kam tas 144ah akumas, jei jo nepakrausi iki galo?
imk mazesni akuma ir normalu pakroveja
http://www.laivosandelis.lt/lt/laivu-el ... uliatoriai 144 ah mano. tokio pat amperazo nera cia,bet...upa rašė:kas ten per stebuklingas akumuletorius u tokius pinigus ?
yra ir benzas ;) o akuma gavau dykai,nes zmogus net nezinojo kas per daiktas ciaVitolis rašė:Akumas už tiek, da pakrovėjas CTEK 7.0![]()
![]()
Netoli ir būtum benzą mažiuką nukalęs. Na, kiekvienas savaip .......nušoka
nu as apie juos placiau skaitinejau,normaliu naudojimu,jiems zada iki 12 metu tarnavimo,aisku atmeskim kelis metus,nes nerealiai jau skamba,bet faktas kad cia rusai tiek gyvenimo jiems progozuoja,buvau rades kazkur nuoroda,db neberandu jau...upa rašė:na kainos tikrai ne juokingos reiks pirkt pas anglus cia 400 lituku 100ah elinis akumas kainuoja