nepavyduoliauk svarstykles 2kg rode:DNerius rašė:Pas Lina zoomas geras telefono,kad pritrauke sita zuvyte. :D
nepavyduoliauk svarstykles 2kg rode:DNerius rašė:Pas Lina zoomas geras telefono,kad pritrauke sita zuvyte. :D
as artura visa sezona veziojaus ir vienas mindavo bet vistiek nepagavo, turbut nera taip lengva ten su jom:DNerius rašė:Yra kur tobuleti.Kai bus lasisu ir nusivesit mane su Arciu pagauti viena tada as ir prisijungsiu.
as maciau tik gal siek tiek mazesni buvotadux rašė:Ce upese istraukti fiorde nieks nemate tokiu spalvu:-):-):-):-)
Kol lasisu nenusives PAGAUTI tol nevaziuosim.Algirdas D rašė:cia neblogai pavarei Linai ar ir Artis padejo?Reiks man ziema pas jus atlekt
arturas buvo uzsukes paziureti kaip sekasi tik, prie jo per keleta min tris menkes istraukiau dvi po 6kg kazkur tai tam nulis emociju nesusigunde ir isvazevo namoAlgirdas D rašė:cia neblogai pavarei Linai ar ir Artis padejo?Reiks man ziema pas jus atlekt
prikeliau artura 5 ryto ir iskart i treniruote:)Nerius rašė:Arturas buvo uzgniauzes jausmus.
mes cia rytine treniruote pravedem ant sales sutaupem:DIgnelis rašė:![]()
nieko sau. as imciau ziemini spiningeli ir blizgute tik
![]()
kaip ir tokias saidas su ul man super
nepamirsk pasigirti laimikiais tik:DDNerius rašė:As atvaziuoti Penktadienis!
kad reikia arturo neimt i rybalka tada kimba, siandien pora upetakiu tik pagavomNerius rašė:Ridenkis Linai.Suveike taisykle,kibo vakar ir kibs rytoj.
Artis mane pasikvietes i svecius apgaude nepadoriai,o as visokiu mazu zuvyciu uzkabliavau ir viskas. Bet laikas praleistas puikiai,oras geras. Atvaziuosit jus pas mane lydeku zvejoti...
kada jos jau gerai kimba?Nerius rašė: Atvaziuosit jus pas mane lydeku zvejoti...