jam paskui naujais tarifais uz karsiu nuodijima kai paskaiciuos, tai jis ilgai zagses po toBratka rašė:Boro rugstis labai tinka

jam paskui naujais tarifais uz karsiu nuodijima kai paskaiciuos, tai jis ilgai zagses po toBratka rašė:Boro rugstis labai tinka
Dekoju Sauliau, bandysiu su jais susisiekti.SauliusM rašė:Triturus maciau kazkiek turejo. Donis maciau skelbimuose pardavineja.
Prikolas tame, kad gamina, tik amerikos rinkoje nepardavinejadjdj74 rašė: O "Berkley" gamina dirbtinius dzykus ir matyliu!
O ko ne verslo planasMINDULE rašė:Prikolas tame, kad gamina, tik amerikos rinkoje nepardavinejadjdj74 rašė: O "Berkley" gamina dirbtinius dzykus ir matyliu!
Viskas paprasta, nera chia kulturos gaudyti matyliais, net nezhinau ar ish vis ju yra vandens telkiniuose, kad zhuvys ant ju kibtu...Wytux rašė: O ko ne verslo planasir rinka didele, ir doreliu zmones turi ....
As tai dzikus varskeje auginau. Nusipirkau pakeli varskes, padejau ant saules kad muses prieitu ir vualia. turejau kruva svariu dzikudjdj74 rašė:Dar girdejau paemus maistine zelatina sudrekinus ir musem prieinamoj vietoj palikus, turesi po kiek laiko svariu dziku ! O "Berkley" gamina dirbtinius dzykus ir matyliu!
Na o man kazhkada senai varshke dar labiau surugo karshtom vasaros dienom ir visi dzikuchiai dar budami mazhi ishstipo :DMindžius rašė: As tai dzikus varskeje auginau. Nusipirkau pakeli varskes, padejau ant saules kad muses prieitu ir vualia. turejau kruva svariu dziku
verta tik kai zoras ir nespeji matyliaus keist, tada pravercia, nes ju nenutampo.tukasG rašė:Ar bandėt kas šituos kirminus dirbtinius http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... lervos-140 ? Verta bovytis su jais, ar tas pats kas guminė moteris :-)?
Teisingai pameni, pirkime dzyku tirkai nera, bet shiaip stipusiose zhuvyse esu matesWytux rašė:kiek pamenu ten pas jus lygtais ir dzyku nera ...
Ešeriokui gerai ir dirbtinė, va balta žuvela toli gražu ne taip noriai jama.Jackal rašė:Aš dirbtines lervas naudoju, kai labai šaltaSunku sugraibyt gyvą lervą prie minus 15.
Bet rezultatai nelabai džiuginantys.
Va kaip veikia https://vimeo.com/84244224 nepatingėjau biški nufilmuot. Kamerytė išmaniojo tik nelabai sugeba smulkiausius uodegos virpesius nufilmuot.Ramekas rašė:Jurginas, kai isbandysi butinai duok zinot kaip veikia sitie buozgalviai.