Busiu dėkingas ,jei parekomenduosit ką pirkt. Tik ne meškeres su ritukėmis.... 

Kokia nauda iš pasaulio erdves jei batai spaudžia...
Va,va,tame ir beda...nera pirkt....Julius's rašė:... suki suki iki galo, ir pasilieka rankose ta virsune "varzto"..
Dabar naudoju antra varijanta. Bet neberandu irgi niekur ju pirkt.. Visos trecios..
drasiai. pas mane balaiku kotai originalus, tie kur budavo komplekte trumpesni, tiesiog as juos ivaldziau, aiksu ne per viena ziema (dabar bent jau man, kuo kotelis ilgesnis, tuo sunkiau isgaut norima avizos darba).Domas rašė:Durną čia labai klausimą užduosiu, bet kad tik pradedu poledinę žūklę, tai paklausiu - kokio maždaug ilgio turi būti balalaikos kotelis? Pas mane dabar tokios balalaikos (dariau pagal pirktinio kotelio ilgį): [balalaikos korpusas] + [kotelis 18 cm] + [sargelis]. Toks reikalas, kad mano dėžė nėra tokia plati, ir nepatogu susidėt balalaikas - užsilenia sargeliai, netvarkingai susideda, jie tarpusavyje painiojasi.. Galvoju ar nieko blogo jei kotelius patrumpinčiau kokiais 3-4cm? Tada gautūsi: [balalaikos korpusas] + [kotelis 14 cm] + [sargelis]
Per daug terlionių man dar chimišintis ten su tais sargeliais...Hookaz rašė:tai kai dezej laikai balalaikas tai nuimk sargeli ir apversta uzmauk ar seip ant valo laisva palik...sutaupysi tuos 5cm nieko nepjaudamas
Kuo klijuot tai aš fantazijos (ir visokių klijų) turiu, bet nesugalvoju kaip toj vietoj pastorint kotelį... (arba pamažint skylutę balalaikos korpuse)Saugirdas rašė:Poliretaniniais klijais klijuok,nkd neprašausi.
Poliuretaninius klijus žinau, tos pačios sudėties yra ir automobilių kėbulo išorinių skardų, bei stiklų klijai. Kaip suprantu tu siūlai tiesiog užpildyt ertmę klijais ir įstatyt stiklo pluošto kotelį? Man tik pasirodė, kad tokiu metodu nelabai lygiai gali įsistatyt kotelis...Saugirdas rašė:Tu pirma pasiskaityk butent apie mano pasiulytus klijus, o tada vel diskutuok...
nusprendziauir as savo balalaikas dazyt,nes geltona spalva man nekas.Kas per dazai? kur ju yra pirkt? ar jis su vandeniu skiedziamas? aciu uz infoSimonas rašė:gerasp.arturas rašė:ismeginkit sitoki dazymo buda: http://ifun.ru/view/208321
dvi skirtingos, su keliais skirtumais, zinoma ne apie spalvas snekuhipy rašė:tai kad cia viena ir ta pati balalaika
Lengvinimo tikslas yra vienintelis - kad balalaiką numetus ant sniego, ji jame neprasmegtų ir lengvai parsitrauktum atgal, be tikimybės pažeisti valą. Koks tikslas lengvinti balalaiką su plastikiniu įdėklu, jeigu ji vis vien svers tiek, kad sniege tikrai prasmegsRoBass rašė:Pagrindinis man tai kaip ir sakiau bugnelis ne putoje sukinejasi, o plastike, mano pastebejimu geriau sukasi, nu ir forma akivaizdi, nu dar mazas skirtumas, tai jog valo skyle pas viena sone, pas kita virsuje arba apacioje, is kurios puses paziuresiBet kaip ir minejau didelis skirtumas tai, kur istatytas bugnelis, man labiau patinka plastike, tu kitu ir nebenaudoju, o kitiems kiek zinau labiau patinka putoje, jie ten kazka su grafitu patrina, kad slystu geriau jei stringa (kas buvo papuolei ir man), vot ir skirtumai. bet gal geriau nepradedam gincytis, tersti temos
as apie tai, kad visu tavo minetu skirtumu paveiksliukuose nesimato, o tu tik galvoji kad taip yra, del man nezinomu priezasciu... as jas paprastai skiriu pagal bugneliu priverzima, bet paveiksliukuose jis identiskas...RoBass rašė:Pagrindinis man tai kaip ir sakiau bugnelis ne putoje sukinejasi, o plastike, mano pastebejimu geriau sukasi, nu ir forma akivaizdi, nu dar mazas skirtumas, tai jog valo skyle pas viena sone, pas kita virsuje arba apacioje, is kurios puses paziuresiBet kaip ir minejau didelis skirtumas tai, kur istatytas bugnelis, man labiau patinka plastike, tu kitu ir nebenaudoju, o kitiems kiek zinau labiau patinka putoje, jie ten kazka su grafitu patrina, kad slystu geriau jei stringa (kas buvo papuolei ir man), vot ir skirtumai. bet gal geriau nepradedam gincytis, tersti temos