Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #447119   andrius0302
 07 Vas 2013 21:35
Ignelis rašė:
Mangiz rašė:Nu jo.. aisku :D as irgi susipirkciau is nurodyto saraselio su panasiom kainom :) Bet kolkas, skiriu atitinkamai lesu kiek praleidziu laiko tam reikalui :)

Bet kadangi as neesu gyvas vien zvejyba tai noriu ir masina nusipirkti, nama, telefonai, kompai ir t.t. :)
Uz tokia suma pirkciausi jei gauciau kiek dabar + 2000 i men :)

Ir nemanau kad busiu murzius jei atvarysiu zvejoti visa apranga susipirkes uz 500lt, rites meskeres 500lt Taciau grysiu i savo nama su savo dzipu :)

O kai pasiziuriu atvaziuoja su suluzusiu pasatu, grysta i isnuomuota 2 kambariu senos statybos buta ( sito nematau, bet susidaro toks ispudis man ) bet uztai pas ji irankiai nuliovi. Nu tai kiekvienas pasiskirsto prioritetus pagal save. Man asmeniskai murzius atrodo butent toks zmogus :superšokas .

Dabar galit mane akmenim uzmetyti '''bum 'viarkt
tyciojies..? :-D man tai juokingai atrodo, kai zhmogus vazineja su ale prabangiu auto isigytu uz kredita, o ant ledo kojas sala ir dreba kaip visciukas... :superšokas
O dar juokingiau atrodo zmones kurie uz kredita nusiperka kruciausia zvejybine iranga ir vazineja zvejot su pasatu su puvusiu ir neturi kur gyvent normaliai, ir nedaede pastoviai buna :grin: . Bet uztat kruti prie vandens telkinio ''plot
 #447211   Mangiz
 08 Vas 2013 09:49
:D tai jomajo, ka pirkti uz 400 lt ???? :D
*PYP* ziuriu ir slidinejimo ir zvejybos ir nebeapsisprendziu...
kuri??? :D

http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=30405
del sito gavau atsakyma kad nekvepuoja vapse:/
"kostiumas nekvepuojantis, bet atsparesnis dregmei (medziaga dengtas PVC nailonas). Su siltais apatiniais galesite zvejot ant ledo, su plonais - galesit naudot tarpsezoniu."

http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... n-gale-127

http://www.fanatikai.lt/flypage/apranga ... ather.html
Sitas Žieminis kostiumas IceBehr All Weather kazkoks saltas man atrodo ? :/

gal is vis sita:
http://www.survival.lt/index.php?main_p ... ts_id=1488
plius
http://www.survival.lt/index.php?main_p ... ts_id=1490
:D

o gal
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=1805
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=2927
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=3088

HEEEEELP :D
 #447216   hipy
 08 Vas 2013 10:07
icebehr as turiu, tikrai nera jis saltas, bet truputi turiu nusiskundimu del kelniu virsaus sukirpimo - jau as nekudas, bet mano ugiui tinkamu kelniu virsus per laisvas ir tiktu tikrai nemazam alaus pilvui ir "lipucku" naudojamu ir kisenem "uzsegt", ir uztrauktuka paslept, ir kapisona sukabint - labai jau uz ju viskas kimba...
kas del survivalo prekiu, tai nueik pas juos, pasikviesk vava ir paprasyk kad neapipisinedamas papasakotu apie tuos drabuzius, pasimatuosi, pasiciupinesi... kazkaip atrodo rimciausias pasirinkimas is tavo posto...
 #447223   Mangiz
 08 Vas 2013 10:19
Aciu uz komentara !

jei kas turit kokia ideja be mano isvardintu irgi butu gerai isgirsti :)
 #447261   Arvidys
 08 Vas 2013 11:32
O gal tu vapse palauk ledo pabaigos ir palauk išpardavimų nebetiek daug ir liko čia tos žiemos! Plius tada galėtum pirkti siemet tarkim gera striuke su akcija... O kito sezono pradzioi tik geras kelnes. Nemanai kad taip labiau išloštum? Nu nes jei šiemet atgaudei be jokio kostiumo sakyciau gali jau ir užbaigt sezona be jo. Na, o kitiems metams susikomplektuosi rimtą drabužį ilgesniam laikui :roll:
 #447267   Shtulas
 08 Vas 2013 11:53
Pritariu Arvidžiui. Pats dabar irgi ieškojaus kostiumo, bet nusprendžiau palaukt, nes tuoj baigsis ta žiema. Juolab, kad tau žiemai nelabai ir reikalingas jis kaip suprantu.
 #447274   Tironas
 08 Vas 2013 12:15
Mangiz rašė:Aciu uz komentara !

SOFTSHELL drabuziai nera neperlyjami. ir nera jie labai silti.
Jei Romada nemeluoja ( kuo turiu pagrindo abejoti) tai Ultimate kogero geriausias pasirinkimas. Norfimos Gale yra grynai rudeninis be pasiltinimo. Termal Guard su pasiltinimu, bet nera labai silotas ir nekvepuoja. bet is bedos sueitu.
 #447289   krioklis
 08 Vas 2013 12:51

Turiu sita http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... egory=2483 labai siltas, teko ir per lietu but neperlijo!
 #447291   Mangiz
 08 Vas 2013 12:55
krioklis rašė:

Turiu sita http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... egory=2483 labai siltas, teko ir per lietu but neperlijo!
Bet sitas speju nekvepuoja vapse?

Pradedu linkti prie patarimo laukti ispardavimu...
Biudzetas siauras, sudo nesinori :)
 #447293   Airis
 08 Vas 2013 13:01
jau panasiai ir tas gamakatsu iseis paciam,o jei dar kokios pavasarines nuolaidos bus ...
 #447301   dainiuška
 08 Vas 2013 13:08
Tironas rašė: Jei Romada nemeluoja ( kuo turiu pagrindo abejoti) tai Ultimate kogero geriausias pasirinkimas.
Žiūrint į kainą atrodo, kad meluoja :) Tačiau realiai iš 3 žmonių esu girdėjęs gerus atsiliepimus apie šį kostiumą.
Dar vienas pasiūlymas Mangiz'ui - pirk naudotą. Atidžiai sek žūklės tinklalapių skelbimus, kartais pasitaiko tikrai gerų variantų, galbūt jų padaugės sezono pabaigoje.
 #447306   Mangiz
 08 Vas 2013 13:15
Jo, irgi variantas:)
Nafik nusipirksiu varikli geriau kol bus nuolaidos rubam :D skambinau i urmo baze kaune uz minkota c30 paprase tik 460 :) reik kauna aplankyti ryt :)
 #447314   dainiuška
 08 Vas 2013 13:53
Mangiz rašė:Jo, irgi variantas:)
Nafik nusipirksiu varikli geriau kol bus nuolaidos rubam :D skambinau i urmo baze kaune uz minkota c30 paprase tik 460 :) reik kauna aplankyti ryt :)
Gauni gerą kainą - tai džiaukis, tik nebūtina reklamuotis viešai, nes taip gali pakenkti pardavėjui ir kitąkart liksi be geros kainos ;-)

Va, tau skelbimas - tik neaišku, ar dar turi ir kokio dydžio reikia:

http://kibkit.lt/forumas/Perku-parduodu ... =120#68407
 #447316   Ignelis
 08 Vas 2013 13:54
Mangiz rašė:
krioklis rašė:

Bet sitas speju nekvepuoja vapse?

Pradedu linkti prie patarimo laukti ispardavimu...
Biudzetas siauras, sudo nesinori :)
tas zodis "kvepavimas" jau labai sureiksmintas. tuoj zmones net valciu nebepirks ant kuriu bus parasyta, kad "nekvepuoja" turint tvarkingus vidinius drabuzius, nevelnio to "nekvepavimo" nepajusi. nebent daug palakstysi ir ilgesniam laikui ant dezes atsisesi. tada jausis dregmes ant sedynes :grin: kas man buvo po 4km greito ejimo ir atsisedimo ilgesniam laikui. bet ir tas per laika siektiek prasisegus susitvarke.
 #447366   Wytux
 08 Vas 2013 15:49

Galiu parasyt savo kaimiecio varianta: prie kokius 6 metus ziemos gale per 50 ar 60% ispardavima is Romados pirkau kazkoki Ultimate Islander uz 120,- lietuvisku ar panasiai. Daug ten is to kostiumo nesitikejau, nes puikiai supratau keik uz ji moku (visos kainos nebuciau mokejes), o bet taciau gavau tai ko man reikejo- kostiuma su aukstom kelnem ir ilga kurtke kad nugaros neperpustu, aukstas kalnierius ir kapisonas ( ko nera paprastose civilinese kurtkese), uzspausti rankogaliai ir pan.- is principo daugiausia tam kad apsaugotu nuo vejo ir kazkiek nuo lietaus/slapio sniego( nera jis neperlijamas). Dar panasiai po tiek sumokejau uz pirma ir antra sluoksnius, kad kunas nebutu dregnas/arba kuo trumpiau dregnas. I zvejyba rengiuosi 1 ir 2 sluoksniai, koks nors civilinis dzemperiukas/'gofas' plonas kad dengtu kala, paprasta zienime striuke kur kasdiena vaikstau(kartais kazkoki megstuga vietoj kurtkes)- to pakanka vaziuojant masina(kartais vaziuoju ir be striukes) , o ant balos papildomai apsivelku to kostiumo virsutine dali- nu ir per ta laika nei karto nesusalau, nors daugiau kaip -20 nezvejojau. Jei diena pasidaro silciau islindus saulei tai virsu nusiemu ir zvejojiu su ziemine striuke. Man tinka, dideliu problemu nematau, kazkokio didelio diskonforto nejauciu. Nemanau kad is tu pigesniu serijos kazka daugiau 'isspausi'. Na o jau kostiumas uz 1000,- tai eliminuotu mano variante ta ziemine striuklyte kuria rengiuosi siai dienai.
 #447428   looking4snow
 08 Vas 2013 21:31
Tironas rašė: SOFTSHELL drabuziai nera neperlyjami. ir nera jie labai silti.
Teisybe, bet tema juk vadinasi "poledine zukle". Sniegas Soft Shellui ne problema, o menka lietu irgi atlaiko. Kiek ziema buna lietingu zvejybu? Del siltumo galima apatinius sluoksnius atitinkamus pagal busima dienos temperatura rinktis. Uztat jie turi savu pliusu pries Hard Shellus, nu bet tu viska zinai, nes su rubais gi dirbi.
 #447432   Tironas
 08 Vas 2013 21:54
baik balamutint. jei nesioji soft shela ant ledo taip ir sakyk. as sakau kad NETINKAMAS, be jokiu islygu. bet neaiskinsiu kodel, nes atsibodo, vistiek po savaites kitos vel islys pilypoas is kanapiu ir paklaus to paties.
 #447447   looking4snow
 09 Vas 2013 00:34
As tai su slidinejimo rubais zvejoju, kurie, kaip jau esi rases, irgi zvejybai netinka. O man tinka kuo puikiausiai, tik kai lauke labai salta, tenka kelis flysus po apacia pasivilkti vietoje vieno.
 #449678   silkius
 18 Vas 2013 00:33
Pas mus su bet kokiais zvejybiniais drabuziais yra tragedija: nes kainos ir kokybes santykis yra :/nek :superšokas . Jeigu skudurelis siek tiek normalesnes kokybes tai uz ji praso tris kartus brangiau negu uz atlanto. O jei kaina padori tai tada total - tufta...
O cia pastoviai yra aiskinama, kad su gerai kvepuojanciu drabuziu bus salta, tai yra didziausia nesamone: nesenai isigijau ziemine zvejybine striuke su Goretex membrana: tai tureciau pagal kai kuriu ekspertu teiginius ziauriai salti, nes jos pasiltinimas irgi pakankamai plonas :grin: (is pradziu ir man buvo sukilusios abejones del siltumo)
Taciau isbandzius viskas isaiskejo - ant vejo neperpucia, o prakaita nustojus judeti greitai isgarina, tuo paciu metu devejau Norfino kelnes, tai jausmas toks, kad buciau tupejes ir uzmirses uzsimauti - vejas per jas "svelniai", sedyne gloste.... :-D
Va toks mazas skirtumelis...
Aisku striuke kainavo tiek kiek standartinis kostiumas in LT kainuoja, bet skirtumas kokybeje irgi yra.
 #449715   Tironas
 18 Vas 2013 09:59
silke, o imkim konkrecius pavizdzius. vat kas yra 3 kartus brangiau negu uz atlanto ir kas uz padoria kaina bet visska tufta?
ir ka jau tu tokio stebuklingo isisgijai su goretexu ir stebuklingai pigiai?

esu tikra kad busi eilini karta uzmetytas gyvais pavizdziais ir pradzioje spardisies, o paskui pasislepsi ir neberasysi visai
 #449847   silkius
 18 Vas 2013 15:56
Tirone, visu pirma as Silkius o ne Silke. Pavyzdziu ir faktu as nevardinu, del to, kad siek tiek megstu prisilaikyti etikos, bet jei nori prasom - kelnes Norfin Arctik. Tuo metu, jis pirktas 5-6metu, gal dabar ir norfino gaminiu pasikeite kokybe, as sakau tai kaip is tikruju yra ir as negaliu sakyti kad tos kelnes yra super, jeigu is tikruju sh...
Antra kaina/kokybe adresuotas ne tau asmeniskai, bet bendrai situacijai LT rinkoje, jei pats priimi visa tai asmeniskai ir taikai savo firmai - tai jau tamstos asmenine problema... :-D
 #449929   Tironas
 18 Vas 2013 19:49
man uzkliuvo kaina 3 kart mazesne negu lietuvoje. jei rasi bent 2 kart mazesne, gali imest , zmones mielai pasinaudotu
 #449947   silkius
 18 Vas 2013 20:53
As su zvejybos irankiu ir aprangos prekyba nesu susijes, todel kazka reklamuoti ar ant kazko varyti nesu pasirenges, sakau apie tai ka esu ant kupros turejes ir praktiskai isbandes. Galiu pasakyti tik kad su Jusu draugu ar konkurentu prekiaujamo Shimano Nexus tai iseis tikrai trys pagal kaina. Aisku Nexus yra "kietesnis" dizainas, bet as ant podiumo ar i Vienos baliu neplanuoju, tai mane tenkina ir siek tiek kuklesnis dizainas uz 3 kart mazesne kaina. :ruko
O del uzkliuvimo tai tamsta beveik visur uzkliuni, juk ne pirmas kartas :-D
Del to kad uzkliuni visur, tai tik gadini savo kontoros reputacija, ir baidai pirkejus, nes pas jus esu isigijes tikrai geru dalyku - pvz Vision drabuzeliai - tikrai negaliu nieko skustis, kokybiskos m-gos ir pats pasiuvimas.
Paciam visalaik maloniau su kuo nors bukai gincytis, negu pasakoti apie savo prekiaujomos produkcijos ir medziagu privalumus, apie kuriuos tikrai ne visi zino ypac pradedantieji, bet cia kiekvieno valia rinktis... :)
 #449977   Tironas
 18 Vas 2013 22:13
tu parodyk kas kitur kainuoja 3 kart pigiau negu lietuvoi, o ne malk suda. sudmaliu cia ir be taves uztenka... nors jei neseniai interneta ivede, tai tex cia visiem taikytis su tuo kad kasdien atradinesi uzsienio parduotuves, paskui ebay paskui dar kazka :)
 #450011   Ignelis
 18 Vas 2013 23:11
o tu parodyk normalios firmos polartec kelnes uz 100lt lietuvoj kur isigyt :/braj; kam cia ant to zmogaus kabinetis, visionai norway ne 3, bet 2x negu lt pigiau ::hai-bai plesikai lietuviu prekybininkai yra ir niekam cia nepaslaptis, visi nori daug ir greitai :)
Paskutinį kartą redagavo 2 Ignelis. Iš viso redaguota 18 kartus.
 #450013   vava
 18 Vas 2013 23:13
silkiau, o tau neatrodo, kad pats bukai kazka bandai parasyt???
silkius rašė: Jeigu skudurelis siek tiek normalesnes kokybes tai uz ji praso tris kartus brangiau negu uz atlanto. O jei kaina padori tai tada total - tufta...
idek dvi nuorodas. lietuviska ir uz atlanto
silkius rašė: nesenai isigijau ziemine zvejybine striuke su Goretex membrana: tai tureciau pagal kai kuriu ekspertu teiginius ziauriai salti,
ar esi tikras, kad buvotoks "akspertas", kuris sake, kad su ziemine striuke bus salta? o gal buvo kazkaip kitaip pasakyta?
silkius rašė: tuo paciu metu devejau Norfino kelnes, tai jausmas toks, kad buciau tupejes ir uzmirses uzsimauti - vejas per jas "svelniai", sedyne gloste.... :-D
rasydamas "norfin", galetum ir modeli paminet. Taip pat galetum parasyt, ka dar buvai apsirenges, kokia buvo temperatura ir koks vejas. Nes as pvz irgi turiu kelnes norfin, bet nepamenu, kad man su jom salta butu buve. O zvejota ir prie -20
 #450027   Ignelis
 18 Vas 2013 23:54
gerai silkius sake, kad budamas toks jautrus tik savo kontora skriaudi ;-) atsiras konkurentas ir byres kaip kortu namelis ;uolrait dziaugiuos kad vision lt nieko nepirkau, nei norfinu neturiu, guahoo sunesiosiu ir bus sazine rami :lol: purtai saka kasdien, ant kurios sedi :grin:
 #450028   silkius
 18 Vas 2013 23:56
Tirone, as nenoriu nieko Tau irodineti :!:
Su nieko as neplanuoju kariauti, tai neturiu del ko ir taikytis :-D
As ka nusipirkau tuo esu patenkintas ir nieko niekam neplanuoju irodineti... rodyti ir t.t. :stop-;
Tavo valia tuo tiketi ar netiketi...
Pavartyk truputi tinklalapius, investuok laiko gal rasi , jeigu moki pats internetu naudotis :-D , o gal nerasi... tai irgi ne mano problema..., uztat varyt ant kitu tai tikrai moki.... ;-var-var.
 #450030   silkius
 19 Vas 2013 00:13
Vava, matyt skaitydamas praleidai sita citata:

kelnes Norfin Arctik. Tuo metu, jis pirktas 5-6metu, gal dabar ir norfino gaminiu pasikeite kokybe, as sakau tai kaip is tikruju yra ir as negaliu sakyti kad tos kelnes yra super, jeigu is tikruju sh...

O temperatura buvo apie -2, bet vejas stiprokas virs 5m/s.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė