Ir dirba ir žuvį gaudo ant srovės.Arvidys rašė:Yo-Zuri 3D Flat Crank, ar gaudo kas jais upėse? Kaip jie dirba srovėje?
Ir dirba ir žuvį gaudo ant srovės.Arvidys rašė:Yo-Zuri 3D Flat Crank, ar gaudo kas jais upėse? Kaip jie dirba srovėje?
Turbut norejei pasakyti kad man rulina o ne tau? :DDWooHoo rašė:Man tai kolkas pointerių MS MJ Herring rūlina :D
Bet šiam sezonui turiu daug naujų, tai tikėkimės atsiras ir daugiau rūlinančių
Domintų ir mane tokie vobleriukai...edmundaxx rašė:Aš pakolkas aplamai, neigiamai žiūriu į tuos plaukiančius. Pas mus čia tokios balos, kad geriau biškį gilesnis būtų nėrimas.
man atrodo kad reikia turet ir vienokiu ir kitokiu. juk nera taip kad floateriai sauna i virsu kaip putplascio plude. nu nebent rapaloidai kai kurieedmundaxx rašė:Aš pakolkas aplamai, neigiamai žiūriu į tuos plaukiančius. Pas mus čia tokios balos, kad geriau biškį gilesnis būtų nėrimas.
lucky craft sammy mazuciai arba NW pencil, arba heddon puppy spook (turiu sauja galiu perleist kelis).Tadunce rašė:Sakykit, gal kas kur matė nedidelių walker tipo masalų?
Nedidelių, turiu omenyje 5-6cm
Iki pavasario norėtųsi bent keletą rasti.
Arnolkos pasiūlytas variantas skelbimuose (smith) kiek per skaudus kišenei.
ir yra ju ir suspenderiu ir skestanciu jeigu ka...Vaidis rašė:Tai yra ir Ridžu deepų,ir nelabai jau greit jie kyla su titaniniu pavadėliu
...iki vasaros.Tadunce rašė:Iki pavasario norėtųsi bent keletą rasti.
Nedaug tokių rasi. Tokio didumo poperių tai kaip prišikta, o volkerių ...Tadunce rašė:Sakykit, gal kas kur matė nedidelių walker tipo masalų?
Nedidelių, turiu omenyje 5-6cm
"Ruošk žiemai roges vasarą"- tai Tadunce viską teisingai daro, tik atvirkščiaiarabas rašė:...iki vasaros.Tadunce rašė:Iki pavasario norėtųsi bent keletą rasti.
Paviršiniai pavasarį nedirba. Paviršiniai prabyla geriausiu atveju nuo birželio pradžios.
Nėra sunku iš plaukiančio voblerio "padaryti" ale volkerį, kartais net netyčia gaunasi, kai liežuvis nulūžta.arabas rašė:...Nedaug tokių rasi. Tokio didumo poperių tai kaip prišikta, o volkerių ...![]()
Naaa....... tik toks niuansas . Daugumos volkerių kilputė yra "po smakru", o voblerių nosyje.Rapolas rašė:Nėra sunku iš plaukiančio voblerio "padaryti" ale volkerį, kartais net netyčia gaunasi, kai liežuvis nulūžta.
Tiesa, biškutį reikia pasunkint ir svorio papilvėj ar uodegoj (arba ten ir ten) pridėt
nu turiu tu heddonu ne viena, nu nera jie dideli. 8cm orbitas salia jo atrodo smarkiai didesnis.arabas rašė:Ir viskas?![]()
Ypač mažas heddon'as -3'' , t.y. beveik 8cm
arabas rašė:Naaa....... tik toks niuansas . Daugumos volkerių kilputė yra "po smakru", o voblerių nosyje.Rapolas rašė:Nėra sunku iš plaukiančio voblerio "padaryti" ale volkerį, kartais net netyčia gaunasi, kai liežuvis nulūžta.
Tiesa, biškutį reikia pasunkint ir svorio papilvėj ar uodegoj (arba ten ir ten) pridėt
arabas rašė:... tik nosies galiukas kyšo.