SauliusM rašė:bobi, tokiu zmoniu didziausia beda yra ta, kad jie yra susipyke patys su savim. o kai su savim taikos nesugebi rast, tai ka jau ten bekalbet apie taika su visu likusiu pasauliu...
b ,,,lt tau gerai snekiet,kai darai ka nuori ,jug nevisi gerai ir <nusispjaut> gyvena.vieni guodzias kad gatves blogos,kiti dar kai kuo,man gatves geros nes varinieju su paasat ir perdaug del detaliu neverkiu,nes kapeikos kainuoja ir nelusta daznai,kaip tik parasau kas bluogai lietuvoi,ka negerai daro,etciranda keli kuriems viskas okei,pedofilai jiems nemaiso,korupcija nemaiso,kaip zmuones smaugia mokesceis,ir kiti likusius sau kisasi i kisenes nemaiso,zmones eina i gatves kovoja,i jos guminem kulkom saudo,.
neveltui ir yra tie anegdotai,sotus alkana neuzjaucia,sudelei jus o ne patrijotai,uzmerket akis ant visko,ne mano darzas ne mano pupos.
jai liaudis sukiltu,jus butumet tie stukacei,patis pykstat kad pas komunistus stukaciu buvo,brolis broli izduodavo,tokie ir jus butumete.
vieniems asilams uz meskiuku ismietima ir nelegalei kirtima sienos,apdovanuoja,o kitus,mergyna pvz kuri kreidutem parase tiesos,tai bila iskiele,jug nekeiksmazodi rase,demokratija

.
matom kaip elgesi valstybe bet tylim,nes bijom kad tokie kaip saulienas apskus.po tokiu sutramdymu lietuvei isvis bijuos ciptelt.
patrijuotai,pirmi issilakstisit kas kur,saulienai,viteni,ar tarnavot liet kaeiomenei,ar issisukot,jai netarnavot,tai apie patriotizma net nekalbiekit nes jus jos neuzsitarnavot.
as atitarnaves tiek savija patriotizmo turiejau,ir pries kariomine turiejau,bet sukures seima ir nugyvenes gyvenimo,kryto mano patriotizmas,kai matau tik mela,neteisibe,kur beitum ten niera taip kaip mes manem pries 20m kad bus,
as po tu 20m supratau kad demokratija ir kapitalizmas yra ne del musu 2000000 gyventoju.