Vyteni,db as viel vatysiu,apie tavo gydimus.susirgo zmona ,mazasis leliukas,patc sirgau savaitgali,ir dydisis.vienas draugas imdavo bilioteni ant antrojo vaiko,nes zmona dekrete su mazoju.na as ir nuoriejau paimt ant viresniojo,nes manuoji ir dekrete.sulaukem pirmadenio,po pietu paskambino manoji daktarei vaiku,viska isaiskino ir sako kad tetis nuori biliotenio ant viresniojo vaiko,o ta ir sako ,ne neduoda,nebent mama su mazuoju guli ligoninei.man nebier kur dinkt,nes mano daktare dyrbo isryto,paskambinau meistriukui,jis viska suprato.antradeni sergantis i darba,manuoji paskambino i sodra,sodroi paaiskino,kad manoji dekrete yra su mazuoju,ir kad tetis gali imt ant antro vaiko bilioteni.
dar apie gydimus,reik vaikui siuntima gaut,tai vaipos kraipos,jau pakeitem viena daktare,kita tokia pati,pirmam vakui praziuriejo akis,vaikas keturis metus galim sakit mate kaip per migla,kol patis nepradiejom itart,o jug jos ,metu privalomai turi tikrint akis,db vaikui mano plius 9,cia daug.
del siuntimu jas dulkina,ir spaudzia poliklinikos viriausieji.cia aisku lietuvos politika,kasko jie paskui negauna is biudzeto.
taip kad blogio sytam kapitalyzme yra iki kaklo.gera gyvent tiems kurie nagli,lypa per galvas ir gauna ko nuori.
Seip kaska sakei ,kad bizniuka varai.db sakyk duotum darbininkui laisvadeni,tai yra tievadeni kasmienesi,jai jis turi du vaikus.as gaunu nes dyrbu norvegu firmoi.pakelkit rankas kas gaunat tievadeni dyrbdami pas savininka.tievadenis priklauso,aisku jai praso patc darbuotojas,jai nebijo but ismestas
nepykit ant manes,cia tik dyskusijos.nebutu neteisybes nebutu ir dyskusiju
dar apie gydimus,reik vaikui siuntima gaut,tai vaipos kraipos,jau pakeitem viena daktare,kita tokia pati,pirmam vakui praziuriejo akis,vaikas keturis metus galim sakit mate kaip per migla,kol patis nepradiejom itart,o jug jos ,metu privalomai turi tikrint akis,db vaikui mano plius 9,cia daug.
del siuntimu jas dulkina,ir spaudzia poliklinikos viriausieji.cia aisku lietuvos politika,kasko jie paskui negauna is biudzeto.
taip kad blogio sytam kapitalyzme yra iki kaklo.gera gyvent tiems kurie nagli,lypa per galvas ir gauna ko nuori.
Seip kaska sakei ,kad bizniuka varai.db sakyk duotum darbininkui laisvadeni,tai yra tievadeni kasmienesi,jai jis turi du vaikus.as gaunu nes dyrbu norvegu firmoi.pakelkit rankas kas gaunat tievadeni dyrbdami pas savininka.tievadenis priklauso,aisku jai praso patc darbuotojas,jai nebijo but ismestas

nepykit ant manes,cia tik dyskusijos.nebutu neteisybes nebutu ir dyskusiju