kombinacija paprasta, valtis paprasciausia rusiska gumine turist 3 jos dugnas pripuciamas, salyginai gerai slysta vendeniu, as jos dugna esu patiuningaves, ty susprogdinau ta jos pripuciama dugno "gofra" ir jis gaunasi kaip istisine pagalve, bet as isidedu kieta dugna, ir gaunasi toks vos ne kylis
, turi maza grimzle, del savo formo ir dugno mazai velka vandeni, ir dar- mano sita parasyma del plaukiojimo laiko vertinkit kaip plaukiojima beveik idealiom salygom, ty beveik be vejo ir be bangos, akumas tikrai 110ah, minkota 30lbs, plaukioju vienas ir bendras svoris su viskuo, kas tik valty buna, manim, valtim, dugnu, inkaru, akumu, primeciau buna koks 150 kg. jei kalbet apie rimtesnes salygas- veja, bangas, tada dugno nepuciu, taip gaunasi mazesnis valties buringumas, bet biski padideja grimzle, o ir slydimas suprasteja del nelygaus dugno ir zinoma taip ilgai nebepaplaukioju, bet per viena zukle kad ir nuo ryto iki vakaro spiningavimo (ne velkiavimo) nesu nusodines akumo, bet ir nezvejoju dideliuose vandenyse, taciau perplaukdamas is vietos i vieta tikrai nebirbinu 2 pavara, varau ant gliso
5 saiba. esu su savo varikliu ir akumu plaukiojes ir su medinem ir su kazanke ir su tuo rusisku kateriuku kaip ten ob-m lyg, tai zinoma, tada jau mirtis agrastuose, seda greit, ir tokiom valtim jau tikrai reik benzo kad ir nedideliam vandeny, esu plaukiojes ir su pvc, tai galima nedideliuose vandenyse, kur nereik labai toli plaukiot, ir jokiu siurpriZu nenusimato kaipo vejo ir bangos pakilimo, nors ir tu pvc dabar kazkokiu siauresniu atsirado, o gal ir buvo tik nebuvau mates, su tokia jau galetu ilgiau paplaukt. tik nepagalvokit, kad sakau kad elektra geriau uz benza- ne, tiesiog kiekvienam yra savas geresnis variantas, as irgi noreciau kitokios valties, deje jau ne vieni metai vis neissirenkau sau optimalaus varianto

geriausia žuvis- dešra