dirba dar geriauvladas96 rašė:Gal kas bandet zipbais rigge deep 90mm dydzio, ar pasiteisino? su mazu liezuveliu supratau, kad dirba puikiai, o gilesnioji versija ar verta demesio?

------------
Lydekusas
Lydekusas
dirba dar geriauvladas96 rašė:Gal kas bandet zipbais rigge deep 90mm dydzio, ar pasiteisino? su mazu liezuveliu supratau, kad dirba puikiai, o gilesnioji versija ar verta demesio?
Parduotuvėj reikėjo paklaust, kodėl kaina skiriasi devyniais litais..edmundaxx rašė:SALMO parduotuvėj žiūrėjau voblerius. Kas pasakys, dėl ko kaina vieno 29lt, kito 38lt, nors modelis vienodas? Skyrės tik dažymas. Buvo RAPALA XR12. Negi dėl spalvinimo +10lt?
RivaGris VCUP'e, beje, užsidarinėja. Gaspadinė kvietė užsukt "apsipirkt žemom kainom"Rapolas rašė:...RIVAgryje žiūrėjau...
A nu jo, biškį ne į temą... atvažiuoji sausio 1d. dyzelino į kolonėle ir sakai:Mike rašė:Pakilo iš gamintojo gaunamos kainos, todėl naujai atvežtos voblerių partijos kaina už voblerį +10 Lt. Ir visas reikalas. ne kaertą jau esu susidūręs.
Aga, girdėjau prieš Naujuosius.. Reiks nulėkt paveiziet ,jei neperkels likučių į Kalvarijų g.Xrapas rašė:RivaGris VCUP'e, beje, užsidarinėja. Gaspadinė kvietė užsukt "apsipirkt žemom kainom"Rapolas rašė:...RIVAgryje žiūrėjau...![]()
Vilniuj, prie 5-jo pašto skyriaus (netoli Oksalio)SauliusM rašė:o i Kalvariju gatve tai cia kur?
Rivagrio pagrindinė parduotuvė Kalvarijų g. 31SauliusM rašė:nieko nezinau, kur ten kas yra....
Prie Oksalio pasistatai arba Lvovo g. aikštelėj (netoli Ibrahimo)- ir psio. Man tai kaip tik VCUP-e ta "kišenėlė" atsiskyrėlė (prie Rovanos) visai nepatiko- dbr bent susikoncentruos vienoj vietoj ;)Vegys rašė:Nepatiko man ta Kalvarijų g. 31, nors ir seniai ten buvau. Net ir mašinos nėr kur normaliai pasistatyt ...
buvau uzsukes per pietus. nebera jau ten parduotuves. paskutini stenda nukabinejo jau.Xrapas rašė:RivaGris VCUP'e, beje, užsidarinėja. Gaspadinė kvietė užsukt "apsipirkt žemom kainom"Rapolas rašė:...RIVAgryje žiūrėjau...![]()
Saulius maniakasSauliusM rašė:buvau uzsukes per pietus. nebera jau ten parduotuves. paskutini stenda nukabinejo jau.Xrapas rašė:RivaGris VCUP'e, beje, užsidarinėja. Gaspadinė kvietė užsukt "apsipirkt žemom kainom"Rapolas rašė:...RIVAgryje žiūrėjau...![]()
vladas96 rašė:Gal kas bandet zipbais rigge deep 90mm dydzio, ar pasiteisino? su mazu liezuveliu supratau, kad dirba puikiai, o gilesnioji versija ar verta demesio?
matyt ir man neteko, bet manau, kad cia daugiau marketingas. nes nu niekaip nesuprantu, kokia prasme ta balza plastmasej skandint, nejaugi tokio paties tankio plastmases parinkt nesugeba...Xrapas rašė:Įdomu, kaip bus šitie- "balsa plastike"![]()
Gyvai ir man neteko dar vartyt, bet..Xrapas rašė: Įdomu, kaip bus šitie- "balsa plastike"![]()
Tik dar neteko matyti![]()
Kaina proto riboseRapolas rašė:...gal yra dar ir daugiau paslapčių...
mano supratimu tai cia technologiskai yra visiskas gaidys, nes uzpilt balzos tankio plastmase yra zymiai paprasciau technologiskai nei medi drozt, o rezultata turetum absoliuciai toki pati. ar tu iziuri dar kazkokias mistines medzio savybes vardan kuriu ji drozt masinej gamyboj dar apsimoketu siais laikais? visas medzio privalumas, tai marketingas. daugiau jokio.Rapolas rašė:Technologiškai- "balsa plastike", mano nuomone, yra geras sprendimas.
Ta prasme, tu nori pasakyti, kad kiekvienam medžiui galima parinkti atitinkamo tankio plastmasę ir "vsie diela"?SauliusM rašė:... balzos tankio plastmase...
butent taip. ir siais laikais ta padaryt primityviai paprasta.Rapolas rašė:Ta prasme, tu nori pasakyti, kad kiekvienam medžiui galima parinkti atitinkamo tankio plastmasę ir "vsie diela"?
Ne vien su metalu balansuoja... balansuoja oro kamerų ir svorių pagalba.shelwius rašė:...tai nafik tas medis, jau geriau su metalu viduj balansuot... Manau, kad daugiau čia marketinis triukas.
o kaip latviai sako, "kakaja raznica, - kastiol ili baznica" su kuo balansuot? esme kur galutinio daikto mases centras. o visa kita tai ai nai nai... marketingasRapolas rašė:Ne vien su metalu balansuoja... balansuoja oro kamerų ir svorių pagalba.