Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #438264   vytiocha
 10 Sau 2013 15:39
Si rudeni,ziemos pradzioj ebajui uk buvo hondu 270-320 gan nemazai airdeciniu po 400-450 paundu.Galima ir vokieciuose sveduose pasizvalgyt.Yra tokiu variantu ziurejau sau.Valtis zodiac F470 MK3 karine.Jos kaina apie 45000lt,pardavinejo uz grubiai 10000lt kol derinau droziau kaina kitas is po nosies nurove.
 #438600   Andrius0522
 11 Sau 2013 14:47
Vitolis rašė:Na Quicksilverių dugnas lygus, bet jis neišimamas kaip Airdec o apačioj, po tuo pripučiamu dugnu da rašo, kad atslenkia pripučiami tokie priedai (kiek supratau) išilginiai, kurie ir suformuoja kilį. Tačiau kilis eina ne per visą valties dugną o tik maždaug iki pusės. Tai va man ir norisi rast tokį žmogutį, kuris panašią turi ir paklausyt jo.
kyli suformuoja pripuciama pusle po sudedamu dugnu...kaip ir daugelyje valciu...Quicksilveriai...
 #438715   Vitolis
 11 Sau 2013 22:08
Andrius0522 rašė:
Vitolis rašė:Gali būt. Nesiginčysi, nes nemačiau ir nežinau. Kai isigysiu, parašysiu kas ir kaip :)
as turiu ;) zinau :)
Bet pvz. Yra ir tokių, kai iš pačių Airdecu formuojasi ir kilis. Tada matosi, kad dugnas kai baidarės V formos. Irgi kažkaip pro akis buvo praėję nepastebėjau, kol nepaprotino Vytiocha :-D Tokios tai nenorėčiau. Tik vietos joje tai tikrai būt daugiau. :-D
 #438780   vytiocha
 12 Sau 2013 09:46
Tos valteles kur turejau kili formavo po airdecu apacioj grynai didziausioj kilio vietoj per visa ploti istatyta i airdeca kokia 35cm plocio ir 12mm storio vandens atspari fanera.Tai kaip atspirties taskas kilio balionui.Nuo tos vietos iki transo tas balionas remiasi i pati airdec dugna is apacios.Tai da vienas is sudedamuju kodel airdecas turi but pripumpuotas kietai-nelinktu i virsu nuo kilio pusles.Siaip rusai neikerta i kosmines zodiacu su airdec kainas ir renkasi giuksilverius.Apie juos geri atsiliepimai iki pat 340 ilgio.340 RUSU TOPINIS GIUKSILVERIS SU DVITAKCIU MERCU-15ag.Rusai daro valteles su zemo slegio pripuciomu dugnu vadinamuoju DND.ten pompuot reikia tik 0.25atm.Labai nebloga konstrukcija.
 #438848   marenas
 12 Sau 2013 17:49
pradurei dugna ir zopa,uztaisit sunku,Vitoli,o kur sabacinsi kiede,nes nugaryte pavarks :grin: ,ir seip i mazaja puse,geriau imk be transo ,tada vietos daugiau,benzina ir galies uzmest,tik kilis kazin ar bus.o ko tau tavoji neitiko,buvai pasidares neblogai,
 #438889   Vitolis
 12 Sau 2013 19:46
marenas rašė:pradurei dugna ir zopa,uztaisit sunku,Vitoli,o kur sabacinsi kiede,nes nugaryte pavarks :grin: ,ir seip i mazaja puse,geriau imk be transo ,tada vietos daugiau,benzina ir galies uzmest,tik kilis kazin ar bus.o ko tau tavoji neitiko,buvai pasidares neblogai,
Zodiakų nedidelių nerandu kad būt pripučiamu dugnu. O jei didesnės, tai jau kainos apie 4000Lt. Va dar apie šitą variantą
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Europa-Sp ... 3210585%26
dūmoju :-D Jei išeis paimt be persiuntimo mokesčio tai matomai jamsiu. Nu da žvalgosi sūnus ir kokiame aukcione gal ką tinkamo ir netokio brangaus ras.
O kur kėdę taisysiu? taigi vietos ir ant suolo yra. Yra visokių tų su atlošais nedidelių sėdynėlių. Ir dar sukamų aplink. Tvirtinasi ant suolu su spec užraktu. Nereik, atsegiai ir ramu. Kai viens spiningauju, vietos užteks. Na jei neužteks, darysiu kaip pas tave lenta ir ant jos dvi dėžes :-D O dėl dugno nebijau. Aš ir ant savo Hondos aliuminių grindų kilimą klodavau ;-var-var.
 #438913   Tomas2000
 12 Sau 2013 20:26
Vitolis rašė:
marenas rašė:pradurei dugna ir zopa,uztaisit sunku,Vitoli,o kur sabacinsi kiede,nes nugaryte pavarks :grin: ,ir seip i mazaja puse,geriau imk be transo ,tada vietos daugiau,benzina ir galies uzmest,tik kilis kazin ar bus.o ko tau tavoji neitiko,buvai pasidares neblogai,
Zodiakų nedidelių nerandu kad būt pripučiamu dugnu. O jei didesnės, tai jau kainos apie 4000Lt. Va dar apie šitą variantą
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Europa-Sp ... 3210585%26
dūmoju :-D Jei išeis paimt be persiuntimo mokesčio tai matomai jamsiu. Nu da žvalgosi sūnus ir kokiame aukcione gal ką tinkamo ir netokio brangaus ras.
O kur kėdę taisysiu? taigi vietos ir ant suolo yra. Yra visokių tų su atlošais nedidelių sėdynėlių. Ir dar sukamų aplink. Tvirtinasi ant suolu su spec užraktu. Nereik, atsegiai ir ramu. Kai viens spiningauju, vietos užteks. Na jei neužteks, darysiu kaip pas tave lenta ir ant jos dvi dėžes :-D O dėl dugno nebijau. Aš ir ant savo Hondos aliuminių grindų kilimą klodavau ;-var-var.
Tai, kad sios valties nesiuncia i LT.
 #438922   Vitolis
 12 Sau 2013 20:51
Tomas2000 rašė: .
Tai, kad sios valties nesiuncia i LT.[/quote]
Tai į LT ir nežadu sųstis. Sūnus Londone gyvena. Paims kaip sau ir gaus kas parveža man :)
 #438923   VitalijusK
 12 Sau 2013 21:02
Vitoli,o ta kur pardavei,maciau dugna pasidares buvai,ar pasiteisino,stoveti normaliai galima buvo?Pas mane tokia pat tik 2.85m,tai sakau kazka mastyt reika.Ten styroduras vadinamas buvo ar siaip polistirolas?
 #438924   Tomas2000
 12 Sau 2013 21:06
Vitolis rašė:
Tomas2000 rašė: .
Tai, kad sios valties nesiuncia i LT.
Tai į LT ir nežadu sųstis. Sūnus Londone gyvena. Paims kaip sau ir gaus kas parveža man :)[/quote]
Aisku, supratau. :grin:
 #438949   Vitolis
 12 Sau 2013 22:21
Rotanas rašė:Vitoli,o ta kur pardavei,maciau dugna pasidares buvai,ar pasiteisino,stoveti normaliai galima buvo?Pas mane tokia pat tik 2.85m,tai sakau kazka mastyt reika.Ten styroduras vadinamas buvo ar siaip polistirolas?
Kai valtis plokščiadugnė, tai pats supranti, kad nu nėr jau taip, kaip su kyliu kada yr. Bet stovėdavau ir tvičindavau, kai nugara nuo sedejimo pavargdavo. Taip, dugnas iš styrodūro. Supjoviau i tris dalis ir dar uždengiau pagal formą iškirpęs linoleumo. Visai neblogai buvo. Dabar mano kuriniu džiaugsis kitas (bet gęras bičiulis :gutgut )Tik kad man ji tikrai per maža buvo. Na ne ta prasme maža, aš irgi ne gigantas. Bet mano mylimiausi telkiniai po Hondos pardavimo liko našlaičiais 'viarkt Jie šiai valtikei per dideli. O dieduko kai sako: "Očko ne železnoje" :-D Tai ir tiek.
 #438961   VitalijusK
 12 Sau 2013 23:41
Vitolis rašė:
Rotanas rašė:Vitoli,o ta kur pardavei,maciau dugna pasidares buvai,ar pasiteisino,stoveti normaliai galima buvo?Pas mane tokia pat tik 2.85m,tai sakau kazka mastyt reika.Ten styroduras vadinamas buvo ar siaip polistirolas?
Kai valtis plokščiadugnė, tai pats supranti, kad nu nėr jau taip, kaip su kyliu kada yr. Bet stovėdavau ir tvičindavau, kai nugara nuo sedejimo pavargdavo. Taip, dugnas iš styrodūro. Supjoviau i tris dalis ir dar uždengiau pagal formą iškirpęs linoleumo. Visai neblogai buvo. Dabar mano kuriniu džiaugsis kitas (bet gęras bičiulis :gutgut )Tik kad man ji tikrai per maža buvo. Na ne ta prasme maža, aš irgi ne gigantas. Bet mano mylimiausi telkiniai po Hondos pardavimo liko našlaičiais 'viarkt Jie šiai valtikei per dideli. O dieduko kai sako: "Očko ne železnoje" :-D Tai ir tiek.
Jo,be kylio tai ne kas,bet vistiek transportas :gutgut Yra styroduras su spuntu,tai tokia mintis kyla kad nuleist ora,sudet dugna kad spuntas kaip kad lenteles palystu ir pripusti,jauciu turetu gautis truputi stabiliau nei paprastai sudeti.O valties man pilnai uztenka,i marias neplaukiu,o cia aplinkui nulekt liuks. :gutgut :ruko
 #438985   marenas
 13 Sau 2013 10:51
270 geriau nei 250,nes 285 jau tik tik,o i 250 jau tik vienam ir termusas,bet nest butu ja patogu,jai su aerdeku.su transu blogai kad negali plaukt atbulom,tai minusas irkluojant,ir su akumu.o su uzdedama lenta,ir i prieki ir atgal,cia gerai kai visokiose zolinu ilankose iplauki,tai kartais vaziuodamas i tokius telkinius,nuoriu imt senaja kitaiska marine 300,ten ir kilis ir dugnas kietas,galietu biski mazesne but.seip jai ne su benzinu ,tai man gera buvo ir dar yra
 #439007   VitalijusK
 13 Sau 2013 12:48
Tai 2.80 (IPB 300 modelis) ir emiau,ir ant busiko uzsimeti vienas,ir nusinest gali,o ir is bedos dviese cierka gali daryt,transas prisukamas,ir atbulom varyt gali,man pats tas:)
 #439095   VitalijusK
 13 Sau 2013 18:51
marenas rašė:bet be kilio,turbut,.280 ,270,vienam patc tas
Jo,be kylio tai nelabai kas,o del dydzio tai pats gazas,nors ir kolega ilipa kartu kai plaukiam starkiu kupiskyje,o daugiau tai vienas plaukiu. :ruko
 #439465   albatrosas
 14 Sau 2013 18:23
sveiki planuoju ant pavasario pirkti varikliuka 5ag ir galvoju dabar kur geriausia butu ziurinet kokiuose tinklalapiuose patartumete ar siaip is skelbiu.lt ar dar tokiu panasiu? kad nebutu permoketa kaina .
 #439561   Kleckas1978
 14 Sau 2013 22:33
geriausia pirkti dabar o ne pavasari kada bus sezono pradzia ir visi kainas sukels, dabar manau tiek nauja su didesne nuolaida imanoma isigyti tie ir naudota pigiau susirasti, nei kad pavasari.
 #439623   Lobiss
 15 Sau 2013 10:34
Tomas2000 rašė:Sveiki, ar kas bandet is Cabelas siustis el., varikli. Ar yra kokie muitai ir kokie kiti mokesciai?
Kaina beveik per puse gaunasi, nei LT pirkti.
Aciu.
http://www.cabelas.com/product/Minn-Kot ... l+Products
ieskok per supermamas kas is to siuntimo gyvena. As buvau rades prie kurso +2cnt ir 10-15 procentu sumos tai mamai +siuntimas. Uz savaites turejau ruba. Ir jokiu muitu ar pvm'emu :)
 #440000   Tomas2000
 16 Sau 2013 10:37
Lobiss rašė:
Tomas2000 rašė:Sveiki, ar kas bandet is Cabelas siustis el., varikli. Ar yra kokie muitai ir kokie kiti mokesciai?
Kaina beveik per puse gaunasi, nei LT pirkti.
Aciu.
http://www.cabelas.com/product/Minn-Kot ... l+Products
ieskok per supermamas kas is to siuntimo gyvena. As buvau rades prie kurso +2cnt ir 10-15 procentu sumos tai mamai +siuntimas. Uz savaites turejau ruba. Ir jokiu muitu ar pvm'emu :)
Aisku, pabandysiu uzklausti.
Aciu. :grin:
 #440071   Mangiz
 16 Sau 2013 15:43
Gal niekas nenuzudys neieskojusio o iskart paklaususio... jei noresit nuzudyti ar ispizdavoti tai istrinam mano komentara :)

1. kada negalima plaukioti su benzininiais varikliais?
2. kokiuose ezeruose apskritai negalima plaukioti? Gal turit issisaugoje koki sarasiuka?

Jei ka tai gal tiesiog ignoruokite si mano pasisakyma :)
 #440094   Vitolis
 16 Sau 2013 17:15
Mangiz rašė:Gal niekas nenuzudys neieskojusio o iskart paklaususio... jei noresit nuzudyti ar ispizdavoti tai istrinam mano komentara :)

1. kada negalima plaukioti su benzininiais varikliais?
2. kokiuose ezeruose apskritai negalima plaukioti? Gal turit issisaugoje koki sarasiuka?

Jei ka tai gal tiesiog ignoruokite si mano pasisakyma :)
Gal Googlis atjungtas :-D isivedi "plaukiojimas vidaus vandenyse su benz. varikliais" ir rinkis ko nori. Greita ir paprasta.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė