Aisku kuriam nesakysi

Kai as einu zvejot - zuvis sulenda i miska,o as nemedziotojas :)
nu blyn, visi turbut zino juk ir taipsubariux rašė:Aisku kuriam nesakysi![]()
taip, 5 minutes nuo pastatymo...Vegys rašė:Man atidaro. Viskas ok.
Ant gyvos sugavai ?
siemet 2 kartus buvau, totalus 0martiz-zz rašė:ar yra kas gaudes kartenos karjere? pasakojo kad visai idomus karjeras
Tekinys, kuriame pagavau pirmą žuvį savo gyvenime, būdamas gal 7metųwongas rašė:Sveiki. Pirmadienį buvau Kartenos apylinkėse. Neprivažiavus Kartenos (čia nuo Kretingos pusės) yra tokia neblogo dydžio tvenkinys, lyg ir karjeras buvęs (žvyrduobė). Taigi kiek pavyko sužinoti - jis kastas dar Tarybiniais laikais. Pasižiūrėjau, vanduo skaidrus. Pasikalbėjau su "tėvuku" kuris gaudė su dugninėm, sakė yra merikonų vėžių, pagauna karšių ir linų, sakė yra ir lydekų.
Gal kas turi patirties ir pasidalins ???
Taip......Martiz rašė:tu kalbi apie Kartenos karjera. Salia yra kapines, o viena puse visa pamiske?
Nu dabar ten tikslingai nebent lynų gali bandyti pagaudyti, viens kitas karšis gali papult. Lynai pasirodė atspariausi elektros poveikiui - jie geriausiai išsilaikė. Labai ten buvo elektrifikuojamas tas telkinys. Rytais baltuodavo nesurinkta žuvis pavirsiuje. Kažkiek tai likę ir kitos žuvies - ešerių, lydekų, šapalų, kuojų. Ko brakušai neužmušė ar tinklais nepagavo - tas tavowongas rašė:Velnias, aš kalbu apie pailgą tvenkinį, kuris nuo pagrindinio kelio nesimato. Vidurį yra nedidelė salelė... Ar apie tą patį kalbame ? Apvažiavau tą tvenkinį aplinkui, jokio šlagbaumo pėdsakų.
340527, 6200637 (LKS)
55.913536, 21.448915 (WGS)