Aciu-ne,pries du metus isbandyti ir ramiai guli stalciuj...kad jie blogai dirba,net serbakovu multike viskas akivaizdziai matosi,nors cia tipo ir naujesni modeliai...Vegys rašė: Jamsi Strike pro ?
Aciu-ne,pries du metus isbandyti ir ramiai guli stalciuj...kad jie blogai dirba,net serbakovu multike viskas akivaizdziai matosi,nors cia tipo ir naujesni modeliai...Vegys rašė: Jamsi Strike pro ?
as tai flexonit naudoju:giedriuzzz rašė:O kokius pavadėlius apsisaugot nuo lydžiakų naudojat žvejojant balansyrais?
As naudoju. Tik trumpučius. Na tokius, kur vasarą ant UL dedu.giedriuzzz rašė:O niekas nebandė naudot balansyrams iš vielos pasigamintų pavadėlių?
Nu nematuoju. Panašiai apie 6cm. pilnai užtenka. Nededu daugiau jokių segtukų. Darbo ans negadina, o balansuoklių ar blizgių paliksi dantytosioms kur kas mažiaugiedriuzzz rašė:Kiek cm panašiai?
Reiks ir man pasigamint![]()
O dedi kokį segtuką ar rankomis atsukinėji vielą, kad masalą pakeist?
Pabandyk. Gal nepatiksgiedriuzzz rašė:Na tai aš kaip tik ir turiu tos tamsios![]()
Tai sakai ir blizgutės darbo negadina?
saugo, ne viena istraukta.SauliusM rašė:aha, ir nuo lydekos dantu nesaugo visiskai... lygiai tiek pat kaip tokio paties storio mono valas...
tai as ne viena ir isvis be pavadzio istraukes esu. saugo jis lygiai tiek pat kaip tokio pat storio mono valas. ne daugiau. senais laikais pamenu panemunej kas ant zyvco gaudydavo lydekas, tai risdavo is kazkur 0,50 monofilamento pavadzius ir gaudydavo sau ramiausiai.p.arturas rašė:saugo, ne viena istraukta.SauliusM rašė:aha, ir nuo lydekos dantu nesaugo visiskai... lygiai tiek pat kaip tokio paties storio mono valas...
nukanda juos sciupokai ir net labai lengvai...p.arturas rašė:saugo, ne viena istraukta.SauliusM rašė:aha, ir nuo lydekos dantu nesaugo visiskai... lygiai tiek pat kaip tokio paties storio mono valas...