Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Meet'ai, bendros žūklės, kiti renginiai
 #41852   Agis
 03 Lap 2007 19:36
Zuviuks raso ;

sveiki visi, nors i susitikima atvaziau kaip ir visad pavelaves ir paskutinis:), tai bent jau cia busiu pirmas
pirmiausia tai tikiuosi jog visi sekmingai parvyko namo ir svarbiausia kad visi sveiki ir ta dargana kuri mus pasitiko niekam nesugadins likusio savaitgalio . buvo labai smagu susitikti su senais pazystamais ir susipazinti su naujais meskeres broliais. tikiuosi visiems viskas patiko.labai noreciau padekoti audruciui uz sio renginuko organizavima ir puikius saslykus.jie tikrai labai skanus ir sotus , vitoliui uz visokias zukles subtilybes ir atskleistas mazas paslapteles, kurios manau ateity tikrai pamacys , gelmems uz pokalbio palaikyma ir prizus ir visiems likusiems kuriu cia nepamenejau uz gera kompanija, gera nuotaika ir puikiai praleista laika
Viesiems didelis dekui
Labai tikiuosi jog sis susitikimas tai tik pradzia visu kitu susitikimu.

#41854   Fiskius
 03 Lap 2007 19:41
Aciu Agi ;-)

Zuviuks, bent mes su Audruciu grizom namo sekmingai (bent iki panevezio). Mieste issikyrem.
As taip pat labai dekingas visiems uz gera nuotaika ir kompanija. Meetas tikrai pavyko
Foto ir ispudziu aprasymas bus pirmadieni arba antradieni (mano fotikas juostinis). Taigi siek tiek kantrybes

#41856   Agis
 03 Lap 2007 19:54
audrutis raso :

Sveiki visi, tikiuosi, kad tokie As tai vos gryzes sokau i vonia, po to arbatos, medaus, cesnako ir dar bala zino ko. Pries miega tikrai kalsiu ir kokio rimtesnio vaisto, nes jauciuosi persales. Oras mums pakliuvo tiesiog puikus, kaip pagal uzsakyma Mr. Green As galvoju, kad visi mes esam negydomi ligoniai (pagal gelmes), nes nusprendem tokiu oru paiskylaut, susitikt, pazvejot, o kai kas net ir pagaut kazka sugebejo
As irgi noriu visiems padekot uz puikia kompanija. Visus, isskyrus Virtusa, maciau pirma karta, o to visiskai nesijaute. Manau dar ne karta susiorganizuosim kazka panasaus, o ir ora tikiuosi pasirinksim biski geresni (cia reiks derint su Agiu). O ypac noriu padekot gelmems uz gera susitikimo dvasia, nei sekundei nenutylancias snekas ir begale prizu
Dar labai pergyvenu del Fiskiaus, nes itariu jis ir uz mane labiau susalo. Na bet tikiuosi velnio lasai ar kitos priemones pades jam nesusirgt
Dar karta dekui uz gera laika

#41885   gelmės
 04 Lap 2007 10:08
Ei, Vyriokai, :-D
Aš pats apakęs. ;-var-var.
NETIKĖJAU. ARBA AŠ PATS nusenauuuuuu........ ../;nzv
Ryte išsiunčiau SMS visiems kieno numeriukus žinojau. Padėkavojau už superini būvavimą. :yaaah! :yaaah! :yaaah!
Dabar bijojau prie enterneto :-D prisėsti - sakau užbanysit banais mane juoooooooooooooooo........Agi, tau DIDŽIULIS AČIUKAS . T
Klausi kodėl ? Atsakau - laikyk ir toliau tokiomis vadžiomis. RIMTAI. :/brazasista
Nepykite kiti moderiukai, bet orą tai Agis užbūrėėėėėėėėėė.(Kaip ta tavo viena laisva dienikė ? A :?:
Ir iš kur tiek savos kompani atsiranda ?
Ramaz, jaunystėje aš toks buvau. :-D
Vitoli, tau dar daug ir daug susitikimų. :/brazasista
Audruti, nuuuuuuuuuu, geri šašlai. :!: Bet kodėl aš turėjau juos verti :?: ;-)
Fiskiau, niekada su vienais batukai nevažiok. ;-) :,mob.
Žuviuks - nepradėk. :'blud;/ (supratai) ;-)
Virtus - nebandyk daugiau ilgai plaukioti su valtimi, kai kažkas ant kranto laukia. :beer'2
Edošiau, kiek begali tėvuką skriausti :?: :-D Vis apgaudai ir
apgaudai. :mhu
gelmės - nu tu per daug nepasikelk. :-byta: Vis, visus giri. giri.....
Ko nepaminėjau :?: ;-) TUR BŪT .... Širdele mano.....
Baskervilis dėkavoja jums. !bee! ;-)

#41889   RamaZ
 04 Lap 2007 10:49
Sveiki visi
Namo grizau gerai, tik labai jau seniai tokiais "greiciais" vazinet teko - 70-80, nes vaziuojant greiciau masina vis nuo kelio taikesi nusokt :grin:, tikiuosi ir visi kiti saugiai parleket...

Manau, kad musu "mini" renginukas nuseseke ;-var-var. . Buvo labai malonu susipazint su visais - superine chebryte :yaaah!. Eilini karta isitikinau, kad zvejyboje yra svarbiausia gera kompanija ;uolrait

As irgi, sekdamas audrucio pavyzdiu - aplankiau karsta vonia, veliau vakare uzsuko buves klasiokas, tai del visa ko ir "vaistuku" pavartojom :grin: , tai jokia liga manau, kad negresia

Didelis dekui visiems dalyvavusiems: uz tai kad buvote, uz gera nuotaika uz liksmas snekas. Labai malonu yra, kai su zmonemis susitinki pirma karta, bet atrodo, kad susirinko senu pazystamu kompanija :gutgut

#41897   Fiskius
 04 Lap 2007 14:44
gelmes rašė: Fiskiau, niekada su vienais batukai nevažiok. ;-) :,mob.
Na matai, as tokiu metu laiku beveik nebezvejoju. O jei varau zvejot, tai pakenciamu oru, einant upiu krantais ne viena kilometra, niekad nebuna salta ;;yel
As tokioms oro salygoms tiesiog nebuvau pasiruoses ;;'plim
Pasimokiau :oops:

#41905   Vitolis
 04 Lap 2007 16:11
Sveiki,
buvau jau vakar pasijunges, taciau nedrysau ka nors komentuot be shio puslapio senbuviu. Ash gi skaitausi dar spaliukas. Parvykau gerai.
Labai didelis dekui visiems, kad sudalyvavot ir shis musu susitikimas tikrai buvo superinis. Visi labai draugishki, net keista, kai pirma karta pamatai zmogu, o rodosi kad su juo jau bendravai ir ne viena karta. Shtai ka reishkia vienminciai. Tikrai buvo smagu. Pradzios susitikimas kaip ir zadejo gera ora, taciau nuvykus i vieta pradejo lynoti. Po to pasirode sniegas, pakilo nemazas vejas. Ir taip iki pat susitikimogalo visa laika tai lijo, tai snigo. Taciau tas net paivairino musu susitikima. Spejome ir pazvejot. Edoshiau, ash tavo vietoj, tai tom ziurkem, kurios pragrauze tavo Suzumara, dantis papilciau. Bet ash stebiuosi tavo atkaklumu zvejojant tokiu oru. Tikrai esi nepagydomas. Gerai Gelmes ishsireishke. Bet turbut visi mes panashus, jei net tokiu oru susirinkom visi 100% kurie zadejo atvykt. Visi buvot nuostabus. Tiesiog negaleciau nei vieno ishskirt. Shaunuoliai. Tik kai kas nebuvo labai pasiruoshes tokiom salygom, taciau malaciai,,kad nesusirgot. Ash taip pat manau, kad dar ne karta susitiksim. Arteja ziemos sezonas. Galesim susitikt ir ziema. Gal bus pageidavimu apie Utenos apskrities ezerus?
Dar karta visiems didelis A C I UUUUUUU. Ir lauksiu foto. Mano meilas yra nurodytas prisistatymuose.

#41911   audrutis
 04 Lap 2007 16:57
Labai saunu, kad visiem patiko. Tai reiskia, kad bendru zukliu dar bus ir bus, ko as asmeniskai tikrai labai lauksiu. O dabar labai laukiu, kada apsireiks musu fotoreporteriai ir operatoriai :)

#41913   Vitolis
 04 Lap 2007 17:21
Pagrindiniam fotoreporteriui ir operatoriui Kipsui..... oi persiprashau Fiskiui kad ir akivaizdziai buvo shaltoka, taciau tikimes, kad ir drabulys apemes tavo kuuuuuna nebus kliutis nuotrauku ir vaizdu ryshkumui.

Cia ne eiles. Tik shiaip:

Maishes zeme ir dangus,
Berdamas snaiges ir lietu,
Taciau Fiskius atkaklus,
SONY Gelmes pasiemes,
Nepamirshtamus kadrus
musu Meeto vis fiksavo,
Tuo metu kai mes visi
nuo slogos lashus vartojom.

#41927   Agis
 04 Lap 2007 19:14
GELMES, nei vienas is musu triju moderatoriu nieka nelaikom uz vadziu, niekam nieko nereguliuojam, o tik stengemes palaikyti bendra tvarka ir dvasia forume.Viska reguliuojates jus patys visi forumieciai, o mes gal tik kartais nukreipiame i temas ar panasiai.
Vienok malonu, kartais buna, kai pamatai jog ne veltui cia sedi laiks nuo laiko aukodamas savo laika.Vakar gavau laiskely i e-meila, kad vos ne saujeles zmoniu cia forumas, kitiems nieko negalima...., tai bisky buvau ismustas is veziu, na o siandien jau vel normalu :lol: Nu bet cia tik papostringavimai ne i tema.
Svarbiausia :!: Kad jus susirinkote, pabuvote, pabendravote, pasikeitete mintimis ir yspudziais, kulinariniais subtilumais.Taigi jau matau, kad ateityje viso forumom meetu vietoviu ir organizatoriu dauges, kaip sakoma, uzleisim kelia jaunajai kartai :-D :lol:

Laukiam nuotrauku

#41958   RamaZ
 04 Lap 2007 21:52
audruti :arrow patiko ne tas zodis. buvo "super" - gera kompanija bendraminciu, visi savotiskai pamise del zvejybos... man susidare toks ispudis, kad as jus jau 100 metu pazystu. manau, kad bendras pasizvejojimas ant ledo ne uz kalnu :grin:

#41986   gelmės
 05 Lap 2007 08:20
Jau susigulėjo mintys.
Labiausia nepatenkintas likau savimi. Nesisekė mums. Pelės SUZUMARĄ apgriaužė, mašina streikuoti pradėjo, bijojau, kad neužsidegtumėme, ne tuos guminukus pasiėmiau.... per daug plepėjau ir n......ui grįžtant reikėjo pas Virtusą mašinoje sėdėti. :'blud;/ ;-)
Manau dėl oro labai pykti neturėtumėme. Galvojau bus baisiau. Svarbu, kad uraganinio vėjo nebuvo, nes su valtimis buvo galima drąsiai plaukioti.
Žuvies galėjo ir daugiau užkibti. Tos dvi lydekaitės tai ne kas, ne kas.
Kompani liuks. Nežinau kaip kitiems, bet aš visais likau patenkintas. Negi visi žvejai kurie važiuoja į susibėgimus yra tokie liuksusiniai :?:
O tas žalias ožys rimtai buvo. Nejuokavau ašen. :-D
Dabar dėl šios svetainės. Mes šiek tiek kalbėjomės apie moderatorių darbą. Gerai, kad jūs neleidžiate keiktis ir drabstytis purvais. Būtų bezabrazija. O VISOSE SVETAINĖSE YRA DAUGIAU RAŠANČIŲ IR TADA ATRODO, KAD YRA SAVAS RATAS. Gal ir aš, ar kitas, po kažkiek laiko išeis iš čia. Negali žinoti ir nuspėti tolimesnio kelio. o DABAR YRA KAIP YRA. Man gerai, nes aš randu savo žvejų ratą. Tai yra žmoniukai iš šiaurės Lietuvėlės.

#41993   Edosius
 05 Lap 2007 09:55
Na ir as juk ten buvau... :ruko
Viskas buvo :gutgut , tik gaila kad valties negalejau pripusti, puciu puciu o ji nepilneja, pasirodo peliu darbas :jop-mat , butume mes su Audruciu ne viena lydeka parveze :-blablab-: , bet gavosi kaip gavosi :je-heh Svarbiausia gera kompanija, lauzo dumai, saslykai, prizai ir pirmosios siemet matytos snaiges ;-var-var.

#42147   Fiskius
 06 Lap 2007 18:05
Na kagi, siandien ryte nulekiau pas savo buvusius kolegas, issiryskinau juosta. Jie neturi skanerio juostoms, taigi nuveziau skanuoti i kita fotolaba. Sakau pasiimsiu vakare. Po darbo uzsuku, sakau buvau palikes skanuoti. Fotolabo darbuotoja :shock: :shock: :shock: A tai kur as padejau??? :donknow' Iskniso visa laboratorija, sako tikrai skanavau ir neseniai is kompo istryniau. Tai visgi su shefu issiaiskino, kad turbut jam padave su kitais uzsakymais, kad i kupiski isveztu 'viarkt
Ti vot, pasirodo isveze i kupiski (kiek suprantu jie ten filijala turi), taigi turetu ryt vakare grizti ta mano juosta su CD :-byta:

Zinau kad pamate, jog as paraisiau, tikejotes foto pamatyti ../;nzv As irgi tikejausi :oops: Labai tikiuosi pamatyti rytoj :jop-mat

#42280   Fiskius
 07 Lap 2007 21:39
Na stai, atgavau fotkes, bandysiu dabar sudelioti savo mintis ir vaizdus :)

2007-11-03
7:00 Skamba zadintuvas, keliuosi lengvai, juk i zvejyba ''plot
Laikas pusryciaujant labai greitai eina. I laikrodi neziuriu, bet isivaiduoju, kad viskas laiku. Sedu i masina ir lekiu kupiskio link, isvaziaves is panevezio, zvilgteriu i laikrodi 8:20 :shock: Suprantu, kad veluosiu. Norisi spustelt gaziuka, bet po veliniu zaliuju draugu bus pilni keliai, nusiraminu. Visgi lengvai virsydamas leistina greiti, lekiu. Mastau kiek gi zmoniu susirinks, kas per veikejai :grin: . Pusiaukelej ima smulkiai dulkti lietutis, net nepastebejau kad a apniuko, juk atsikeles maciau giedra dangu :roll:
9:00 jau netoli susitikimo vietos, dardu zvyrkeliu netoli alizavos. Dar vienas kitas kilometras ir pakiles ant kalniuko matau keleta masinu ir zveju bureli prie kupiskio mariu tilto.
Islipes is masinos einu link ju, vienas rodo pirstu ir sako: "Tu Fiskius?"
Sakau aga :lol: Sako, atspejau :grin: Pasirodo Gelmes is anksto visus bande isivaizduoti, mane pataike labiausiai :grin:
pasilabinam, susipazystam. Pasirodo as nepaskutintas, dar Zuviuks pakeliui. Uz keliu minuciu pamatom ir ji atlekianti.
Gelmes pasiulo vieta, kur vaziuoti. Visi sutinkam, pajudam i numatyt vieta. Vieta gera, pora apleistu sodybu, is kuriu viena okupuojam, kad turetume pastoge bei uzuoveja.
Kaip tycia smulkus lietus po truputi ima virsti slapiomis snaigemis. Bet zvejau kaip sake kai kas, yra nepagydomi arba negydomi ligoniai. Manau visi is susirinkusiuju patenka i sita diagnoze ;-)

Paveikslėlis
Apsitariam kas kur kaip zvejos (is kaires i desine:zuviuks ranka, Vitolis, Edosius, VirTus shoperis, audrutis, VirTus, gelmes, RamaZ ir kitoje puseje kadro as - Fiskius)

Paveikslėlis
VirTus atidziai klauso ka gelmes pasakoja :grin:

VirTus su zuviuks pucia valti
Paveikslėlis

Visi ruosiasi, krebzda, pucia, risha.. .Edosius ilgai putes savo valti, kazko nerimastingai vaiksto aplinkui ir kilnoja valti. Pasirodo peles pragrauze :neutral:

Pragrauztas suzumaras
Paveikslėlis

RamaZ ruosia amunicija
Paveikslėlis

Okupuota sodyba :grin:
Paveikslėlis

Dedu fotika i bagazine, imu spininga ir keliauju link mariu. Bandysiu visgi kazka suvilioti. Slapias sniegas krenta vis intensyviau, eidamas per aukstas zoles suslampu kelnes bei batus (nepasiruoses buvau :oops: )
Praienu gera puskilometri krantu, griztu atgal. Nieko neturejau apart zoliu (kurios musu visu nuostabai dar nesukrite :shock: )
Sedu i masina, sildausi. Po kurio laiko grizta audrutis, traukia lietpalti is masinos ir keina link tilto bandyti laimes. Mums besnekuciuojant grizta Vitolis, sakosi apturejes nediduke lydekele. Valio, bent viena zuvi sugavom :yaaah!

Po truputi ima grizineti visi zvejai. Edosius sugebejo isvilioti visai nebloga margasone:
Paveikslėlis

Visi renkames i musu pasiure, uzkuriam saslykine, serviruojam stala :grin: Visi atsivezem tiek maisto, kad kokia savaite galetume ten gyventi :) Nusprendziam valgyti saslykus, kurie buvo laabai skanus ir laaabai daug. Aciu audruciui ;-)

Edosiui iteikiamas prizas uz didziausia lydeka. Na o gelmes iteikia prizus visiems. Nebepamenu tik tiksliai kam uz ka :oops:

Visi labai patenkinti tokia saunia kompanija, diskutuojam kur ir kada sekanti karta darysim susitkima.

Vitolis dalinasi patirtimi
Paveikslėlis

Tikrai buvo be galo gera ir smagu buti tokioje kompanijoje. Susitiksim tikrai dar ne karta ::liux

#42297   audrutis
 07 Lap 2007 23:38
Dekui Fiskiau uz issamu reportaza ir nuotraukas ;-var-var. Dar pridusiu, kad ilgiausiai mes uztrukome besisnekuciuodami pasiureje, nes zukle del oro salygu buvo tikrai trumpa. Taigi meeta siulau perkrikstyti taip: Siaures Lietuvos tribunieciu meetas pasiureje ant Kupiskio mariu kranto :-D

#42308   gelmės
 08 Lap 2007 07:46
Sudėliota viskas otlično. :grin: Pagal mane, gal net per gražiai parašei ir prifotkinai. ;-)
Kad kiti labai gerai neįsivaizduotų, tai pašiūrė vos , vos laikėsi. Pasvirusi buvo. Bandėm net pajudinti. Bijojome, kad ant galvų nenukristų. Vienoje vietoje radome tokių dalikėlių, kuriuos reikėjo kuopti, bet niekas nenpanoro. :-D Ieškojome kitos - radome šiaudų, bet niekas nepanoro miegoti. Visiems tik žvejoti, žvejoti, žvejoti. :lol: Stalas ir tas bekojis buvo. :-D
Gerai fiskiau paporinai. Kiti gal dar ką pridurs.

#42323   Vitolis
 08 Lap 2007 09:25
Labai dekavojam uz nuotraukytes ir reportazeli. Viskas OK. Ir pashiure mūsų KOL. Tuo labiau, kad hebra nemirtinga. Audrutis berots sako perkrikshtyt meeta i shiaures lietuvos. Nesutinku. Jei jau krikshtyt, tai i Shiaures rytu Lietuvos. Nors orelis buvo lygus geram ekstrimui , taciau spejom paspiningaut visi. Kiek pametes nuo kranto palei sodyba ir nesulaukes kliovo gryzau prie bazavimosi vietos. Po to "apsile" truputi patraukeme su Audruciu ir RamaZ prie tiltu. Ten jau buvo zveju iš panevėzio ir bande suvyliot shciupokus skrituliais. Pametem, taciau guminuko niekas nenorejo. Uzkabinau dziaksono vartikle ir antru metimu pakirtau lydekele. Tuojau RamaZ ishtrauke svarstykles ir visi trys uzfiksavom -310 gr. Palinkeje paaugti paleidom i jos gimtaja stihija. Dar po keleto metimu pakirtau..... Audrucio "gelezi" nes vala buvau permetes skersai. Po to Zuviuks pakviete kartu pamegint laime su juo kartu "Brige". Ka ir padareme. Nuvarem toliau, kur Edoshius kaip koks mokichanas vienintelis telkinyje bande apdet mane. Matomai jis buvo kantresnis. Todel ir nugalejo. Taciau pashalo irgi matesi neblogai. Paskui ilgai shildesi prie shashlikines. Nors kalbos turejome ypatingai daug, praktishkai gal daugiau demesio skyrem diskusijom o ne zvejybai, taciau nushalau nagus betraukiodamas inkara ir palike Edoshiu toliau bandyt laime, patraukem kranto link. Gal butu ir daugiau nuotrauku, taciau oro salygos neleido panaudoti turimu "muiliniu".
Labai dekingas visiems, kad nepabugot tokiu oru susirinkt. Jus man visi labai patikot. Fiskiui ir RamaZui siulau kita karta pasirupinti labiau savo sveikata t.y. apranga labiau priderinti prie oro salygu. Man tikrai buvo neramu. Vis galvojau gryzdamas namo kad tik nesusirgtumet.

#42326   Fiskius
 08 Lap 2007 09:48
Ech bent jau man tai vis pritruksta pinigu zvejybinei aprangai isigyti :? Paskola, remontai ir visa kita kol kas neleidzia isigyti visko ko noretusi. Todel taip ir gaunasi, kad tokiu oru saltoka :roll:
O siaip as irgi mindamas namo masciau, kad bus pzdc. Net nebevariau to darbelio padaryt, kuri minejau :grin: Grizes nusimaudziau siltoj vonioj, ikaliau "Zalios devynerios", vitamino C, bei ciobreliu arbatos su medum. Pries miega paskalavau gerkle su druskos ir sodos tirpalu.
Matyt sitos liaudies medicinos priemones padejo nesusirgti :grin: Net keista ;-)

#42835   Edosius
 14 Lap 2007 10:14
Dar karteli perskaiciau Fiskiaus fotoreportaza ir...
Fiskius uz kadro neliko :grin:
Jis cia.. toks mazas, susales, atsidares savo masinos pagazine, uzsimerkes svajoja "kaip butu gerai silti rubai" ;-)
Paveikslėlis
Pasvajojes ir pazvejojes Fiskius imasi darbo - filmavimo kamera i rankas ir kuriamas filmas.. Kazka dar itartinai aiskinasi su Gelmemis..
Paveikslėlis
Vitoli!!! Ne man vienam buvo saltoka ;-)
Paveikslėlis
O cia kas?
Paveikslėlis
Ogi Audrucio isgirtieji saslykai, beje tikrai buvo labai skanus. Ir turbut ne mums vieniems... Kiek pamenate is klasioku susitikimo atleke Audrutis.. Ir greiciausiai juos biski nuskriaude su tais saslykais, nes saslyku buvo mums atvezta tiek kad... na sekanti karta nauji prisijunge nariai patys pamatys ;-)
Nei zvyno, nei saslyko, o geru laimikiu jums ::hai-bai

#42859   audrutis
 14 Lap 2007 11:05
Tiesa, atkreipkit demesi i Fiskiu pirmoje ir antroje nuotraukoje. Kokius matote skirtumus?

Ogi vargsa susaleli Virtusas net savo batais apave, bo zmogus tikrai butu sustinges i leda be tu ceveryku :-D
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė