Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #428318   slavikas
 04 Gru 2012 22:12
O siaip jei su kuprine ar tase ant petioes tai per ten gali uzsikist ir ant kitos rankos pasisvert, o jei labai nori, tai prie petnesos gali pasisiut koki slankiojama dekla, kazka panasaus, kad meskeres kotas isidetu.

Na tada geriau jau kaip pas Kalnietį Maklauda už nugaros. Vaizdelis būtų geras- tik švyst ir ginklas rankoj. :grin:
 #428372   SauliusM
 04 Gru 2012 23:13
nieko as cia verto juose nematau. nes kaip rasiau, su brydkelnem zvejojant anas nedraugauja, o su balotnykais iki keliu isibridus jis ir siaip nelabai prasmes turi.
 #428395   Taacis
 05 Gru 2012 07:12
Vietoj shitos pyz... makshties pilnai pakanka vienos-kitos kilpos liemenej/striukej/brydkelnese ykishi rankena iki rites ir viskas gerai laikosi (viena ranka prilaikai koto lygsvara). Su tokia makshtim spiningui, tai nebent zhvejot kur ysibridus, stovint (nevaikshtant pakrantemis) ir naudojant du spiningus (vienas kairej pusej ilsisi, kol su darbiniu deshine ranka zhuvauni)- briedas totalus...
 #428425   SauliusM
 05 Gru 2012 09:33
Taacis rašė:...Su tokia makshtim spiningui, tai nebent zhvejot kur ysibridus, stovint (nevaikshtant pakrantemis) ir ...
...gaudant su pludine... ar donke kokia gal...
 #428664   slavikas
 05 Gru 2012 18:28
Būtent įsibridus ir minimaliai vaikštant su neoprenais. Gaudau ešeriokus smėlio karjere su mikroguminukais. Pats tas.
 #428829   MariusM
 06 Gru 2012 10:14
http://www.scierra.com/clothing/aviator-fly-vest/ turiu tokią liemenę, aukščiau širdies yra tokia juostelė su limpniu užsegimu, liemenės apačioje iš vidaus yra įsiūta kilpa, statai koto rankeną į kilpą, viršutinę meškerės dalį užsitvirtini ir viskas laikosi kuo puikiausiai. Su bridkelnėm tai man super liemenė :gutgut
 #428832   SauliusM
 06 Gru 2012 10:17
looking4snow rašė:Jeigu kazkam labai reikia laisvu abieju ranku, tai sita ideja simta kartu geresne uz ana nesamone prie kojos. :gutgut
+1
 #429442   slavikas
 07 Gru 2012 18:58
Vitolis rašė:Nu pasakėt ir kaulas. Bet tai tada va tokie laikikliai tai tikrai pomidorų nespaus niekam :-D http://fishhandsfree.com/vid.php Pirkt, gal ir brangokas niekutis, bet idėja lyg ir nieko. Kažką panašaus reiktų pasidaryt per žiem :)
Muselininkams keletą dėžučių susikišti į kišenes nėr problemų , o mums guminukus susidėti reikės krepšio per petį. Ar netrukdys? Gal verta pačiam susimeistravot.
 #430035   kaledusenis
 10 Gru 2012 11:00
Vitolis rašė:Nu pasakėt ir kaulas. Bet tai tada va tokie laikikliai tai tikrai pomidorų nespaus niekam :-D http://fishhandsfree.com/vid.php Pirkt, gal ir brangokas niekutis, bet idėja lyg ir nieko. Kažką panašaus reiktų pasidaryt per žiem :)
visai neblogai, tokius isigije galetumem prilaikyti visada tvarkinga sukuosena ir panasiai :lol:
 #432408   WooHoo
 18 Gru 2012 23:16
Radau Vilniuje Fishon - priklauso Koto tinklui. Jei ne toje pačioje parduotuvėje, tai kitose Koto parduotuvėse vertėtų paklausinėti. Pamiršau net iš tos laimės paklausti ar daugiau neturi '''bum :grin:
Ir kainavo tik 139 Lt minus 7%.

Tašytė superinė. Man tip top telpa mano didžioji masalinė, šiek tiek mažesnė panašių dydžių masalų dėžutė ir mikrikų dėžutė. Ir dar per storį šiek tiek vietos lieka. Užsidėjus atrodo laaabai patogiai, persisukus į priekį išties laikosi idealiai, nebaisu bus ant to atversto "dangčio" ir kokį brangesnį daiktą trumpam pasidėti. Gėrymo skyrelyje kaip tik vietos skarbonkei, aišku galima dėti ir kažką su kakliuku :)

Tas viršutinis skyrelis gal galėtų būti šiek tiek didesnis, bet manau išsiteksiu.

Esu žiauriai patenkintas, laukiu pirmo išbandymo :)
Paveikslėlis
 #434015   kaledusenis
 27 Gru 2012 16:49
gal kas galit pasiulyt kanors patogaus ir nebrangaus sukriukems? deti i dezute nelabai patinka, nebent po viena i skyreli. nes kai sumeti 3-4 tai paskui turek beda kol ispangaliuosi ta kurios nori :roll: nu zodziu suprantat esme. esu pasidares kazka tokio is mokyklinio penalo, lyg ir nieko butu, bet vat idomu ka kiti naudoja...arba teks eit i turgu pirkti papigiai penalus ir darytis kazka paciam :lol:
 #435593   ciapajavas
 03 Sau 2013 16:10
parduoda ir cionais, maciau ir pasidare aiskiau :) bet man sita konkreciai atrodo biski mazoka. rades laiko apsilankysiu vienoj kitoj parduotuvej, paziuresiu ka ten gali pasiulyti.
 #438158   edmundaxx
 10 Sau 2013 11:11
Turiu "konteinerį", kaip būna Flambeau, tai pas mane Akara. Jame 2 normalios ir 1 didelė dėžė. Vietoj tos didžiosios noriu įsidėt tokias, kaip tos mažesnės. Kur jų rast pirkt? Ten, kur pirkau konteinerį, tai sako, kad atskirai jų nebūna. Bet kažkaip nenoriu tikėt. Tos dėžės šonuose turi turėt "bėgius", kad įsistumtų į savo vietą.
Jei reikės, galėsiu foto įkelt.
 #449322   Arvidys
 15 Vas 2013 18:27
Chebra gal kas gali patart kur Vilniui turistinių kuprinių apžiūrėt galima? Į ką atkreipt dėmesį renkantis. Planuoju imti 35L - 45L. Buvau Rovanoi tai pas juos Campus. Buvau Montismagia tai ten pasiūlė LoweAlpine. Dar buvau armijairciviliams ten Husky yra. Kolkas labiausiai patiko LoweAlpine, bet brangoka... Masciau apie Husky Sapper 40L, nes kaina 200Lt Bet nepatiko tai, kad nugara neatitraukta ir šleikos siaurokos susirodė. Gal žinot, kur dar verta būtų bandyt pasižvalgyt? Gal patys kažką tokio naudojat ir galit pasakyt kokių nors pliusų minusų?
 #450996   ciapajavas
 21 Vas 2013 21:17
Paveikslėlis
man patogiausias iki siol naudotas variantas. trukumu praktikoj kolkas nepastebejau, nepaisant to kad reikia uztrukti keliolika minuciu gaminant - perklijuojant sena penala. nu aisku su laiku gal susideves tas paralonas...nauja iklijuosiu. yra ir specialiai tam skirtu piniginiu, apie kurias buvo kalbeta cia kazkur, netgi pardavimui i skelbimus buvo kazkas imetes.
 #451037   ciapajavas
 21 Vas 2013 22:40
nagingesnis ir kruopstesnis pilietis pasidarytu be vargo ir toki kuris atrodo "gerai" :) plius ivairiu dydziu ir formu, svarbu tik gauti turguj, parduotuvej ar kazkur penala kuris butu be pokemonu ir gelyciu.
ka radau namuose ta panaudojau. siaip manau butu paprasciau klijuoti ta pamusala su dvipuse lipnia juostele(kimbancia is abieju pusiu), jeigu tik laikytu normaliai. ba man tas klijavimas su momentu nelabai patiko. o lipalas isviso nereaguoja su tuo paralonu.
 #451145   ssk
 22 Vas 2013 10:29
O kabliai paralone nerūdija ar grįžęs namo išsegi ar kaip nors džiovini? Kadaise aš kažką panašaus buvau susimeistravęs, tai jei panaudotą šlapią kablį įsegi, jis labai greit rūdija paralone.
 #451147   Xrapas
 22 Vas 2013 10:35
ssk rašė:...labai greit rūdija paralone.
+1
Atsisakiau tokio sukrių laikymo, mėginau net lašint ant porolono alyvos- vistiek aprūdyja :?
 #451166   ciapajavas
 22 Vas 2013 11:10
geras pastebejimas :/
nu kolkas nerudyja, to vandens gal nelabai gaunasi ten, kabliai daugumoj be musiu. o ir naudojausi tik per rudeni tuo aparatu. su musem tikiu kad greit pasimatytu bedos.
 #451169   Xrapas
 22 Vas 2013 11:13
ciapajavas rašė:...to vandens gal nelabai gaunasi ten...
Užtenka to, kuris prisirenka kembrikuose ir visuose svoreliuose/karoliukuose :)
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 33
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė