tuomahaukas rašė:O apie ką rašyt ? Apie biliardą žodžiais sunku rašyt
Na, kolkas pirmos vietos diplomas biliardo turnyre tarp senojo forumo dalyvių pas mane guli, jeigu ką

Na kagi, tu busi pirmas mano taikinys

Bandysiu paverzt kada ta cempiono varda
Siaip as asmeniskai pamises del rusisko, taciau moku zaist ir pula. Esu aploses Lietuvos cempione, nu bet ten draugiskai losem

Pulas yra populiaresnis, net Panevezyje vyksta jo turnyrai, todel ir as ji pazaidziu, vien del varzybu. Daug didesnis azartas zaist turnyre, nei siaip. O vat snukerio ant tikro stalo beveik nezaidziu, taciau ji zaidziu
www.pulas.lt . Atsisiunti is ten programele blitzpool ir varai, vyksta virtualus turnyrai, yra reitingai ir tt. Is bedos, kai nera su kuo tikra pazaist, tinka ir toks

Siaip tikrai nesutinku su pasakymu, kad pulas sudas, o snukeris arba rusiskas jega. Kiekvienas is siu biliardu savotiskai zavingas bei nepanasus i kitus du. Na pulas ir snukeris gal kiek panasus, o rusiskas tai tikrai labai skirtingas. Dar yra karambolis berods, bet apie ji nieko nezinau.
Labai gaila, kad sudetinga rast rusisko varzybu irasu, net visagaliame internete ju nedaug randu. Taip pat literaturos, mokymo medziagos labai sunku gaut. Uzsisakiau neseniai viena rusiska knyga, idomu gausiu ar ne
Sia tema uzvedziau ne vien todel, kad butu idomu pazaist su kolegom zvejais, o ir todel, kad galetume pasikeist literatura, video medziaga ir patirtim, jei aisku yra cia rimtu entuziastu.