Aš visai nesiruošiu keisti tavo nuomonės. O štai duoti pastabas turiu pilną teisę, kaip ir visiSir_Limon rašė:Kalbektuomahaukas rašė:Sir_Limon: a tu rimtai nori pakalbėt šia tema, a pablevyzgot ? Aš turiu tam tikrą nuomonę tuo klausimu...Bet negalvok,kad mano nuomone pasikeis
tuomahaukas rašė:blablabla...blablabla
tuomahaukas rašė:
Tiesiog manau kad vandens telkiniuose turi tvarkytis pati gamta, o ne žmogus (šiuo konkrečiu atveju- tu) reguliuoti. Jei manai kad lydeka yra gavno gabaliukas, o upėtakis- dieviškosios apraiškos simbolis, siųstas mums žuvies pavidalu, kuriam reikia melstis ir visom išgalėms saugoti- nesutinku. Naikint vieną žuvų rūšį, idant tegyvuotų kita- man skamba kaip absurdo viršūnė
Suprasčiau kad taip būtų reguliuojama privačiame vandens telkinyje šeimininko, kuris mato kad pareina chana ir reikia kažką daryt kitaip (komerciniais ar pan. tikslais). Bet čia, tamsta, man rodos kad lendat visai ne į savo darža
![]()
tipo upetakis karaliska zuvisDonis rašė:du bukiai
na jei butu kokia galimybe atitverti aukstupius nuo gruobuoniu, tada butu gerai, bet kaip tada zuvys iplauks nerstui ... ir siaip, manau kad geros vietos ilgai tuscios nebuna, pagausi lydy, i jo vieta atplauks kitas- manau kad pasaka be galo, kova su vejo malunais - ir taip blogai ir taip negerai - ir upetakiu, ir lydeku gailaDonis rašė:kalabybiski,tu pirma paziurek kiek yra lydeku ir upetakiu,nieko jos man nemaiso,tegu plaukioja upese ir upeliuose,taip gamta sutvere,bet ju aukstupiuose kur isirita mailius,jos tikrai nereikalingos
Kalbi kvailai-bet kaip tikras muselininkasensteinis rašė:As kjp didis ichtiologas, ir mylintis upetakiu zukle akyciau tjp, lydekoms vieta stovinciame vandenyje arba didziuosiose upese bet tik ne upetakiniuose upeliuosepagauni ir ant pagalio o cia tie idiotai kurie vejus sneka kad reikia jas paleisti taij net nezinau turbut nesate gyvenime gaude tokios grazios bei stiprios zuvies, dar kai kas ako motina gamta atrinks ne velnio lydekos visus upetakius isrinksi ir tuom viskas baigsis
pavyzdis vienos upes galetu buti agluona lydeku sociai o upetakiu? seniau buvo bet db turbut nulis
stai jums ir motinos gamtos antranka...