Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #415069   SauliusM
 16 Spa 2012 11:19
Xrapas rašė:
SauliusM rašė:...aisinis ir labiau metosi ir sekliau eina...
Aisinio sąskaitoj > 8 kg lydeka... :cool: :lol:
gali but. ezere jis gal ir labiau tinkamas. bet man jis ne lydekom ir ne stovinciam vandeniui idomus.
beje, ant aisnio, tai vienas mano pazystamas buvo neblogai ezere prigaudes eseriu... :roll:
 #415081   Rapolas
 16 Spa 2012 11:29
SauliusM rašė:
Xrapas rašė:
SauliusM rašė:...aisinis ir labiau metosi ir sekliau eina...
Aisinio sąskaitoj > 8 kg lydeka... :cool: :lol:
gali but. ezere jis gal ir labiau tinkamas. bet man jis ne lydekom ir ne stovinciam vandeniui idomus.
beje, ant aisnio, tai vienas mano pazystamas buvo neblogai ezere prigaudes eseriu... :roll:
Beje, jeigu į tą gilesnio įkalimo vietą (įdubą) įlieti alavo kokio nors, tai ta aisinė blizgė gali būti daug geresnė (negu ruskava:D) upėje- su ženkliai smulkesniu judesiu, o ir srovė ją mažiau kels ;-)
 #415088   SauliusM
 16 Spa 2012 11:33
Rapolas rašė: Beje, jeigu į tą gilesnio įkalimo vietą (įdubą) įlieti alavo kokio nors, tai ta aisinė blizgė gali būti daug geresnė (negu ruskava:D) upėje- su ženkliai smulkesniu judesiu, o ir srovė ją mažiau kels ;-)
a jei svino pilnai priliet tai gausis pilkeris starkiam... ar net menkem :-D
ka noriu pasakyt, per daug vargo ir per didele kaina kaip daznai upej laidojamam daiktui. va gauciau kur ruskini senaji, tai prasyciau shelwiaus, kad kopiju pristampuotu :/brazasista
 #415176   SauliusM
 16 Spa 2012 16:45
baramunda rašė:
SauliusM rašė:
baramunda rašė:Netiesa.
sudek aisini atoma su senu rusisku salia ir klausimas bus issprestas. nebent paskutiniu metu aise juos lankstyt kitaip pradejo.
Kalbam juk apie skardos storį.
nu jo, bendrai tai aise sugeba skirtingu storiu tuos pacius modelius daryt, tai gal ir storesniu kazkiek yra pavarius. bet man tokiu nebuvo papuole.
 #415344   Xrapas
 17 Spa 2012 07:41
Nu va...surankiojau visas kiek radau namie "atomines":

Paveikslėlis

Iš kairės- ta matomai daugiausiai "rusiško kraujo" turinti;
- AISĖ;
- kažkokia "noneimas", iš kur atsirado- nebepamenu;
- irgi rusiška, bet ne serijinė, pagal kainą daugiau kolekcinė, VladMaster.

Kaip Saulius ir sakė- rusiškos ir aisės formos aiškiai skiriasi, tiek dydžiai, tiek gabaritai, tiek išlenkimai.

PaveikslėlisPaveikslėlis
Paveikslėlis

Rusiška geležinė, Aisė- iš žalvario.
Svoriai:

PaveikslėlisPaveikslėlis

"Noneimas" forma, lenkimu ir dydžiu panašiausias į Aisę. VladMaster gaubtas ir lenktas mažiausiai iš visų.
 #416458   Wytux
 21 Spa 2012 19:59
SauliusM rašė:... gauciau kur ruskini senaji, tai prasyciau shelwiaus, kad kopiju pristampuotu :/brazasista
Jei tirkai lbai reikia ir kalba eina apie tuos, kur buvo 'tinkliuku' dazyti geroj pusej- tai manau jei ne pas save tai pas teva raciau rusku originalu.

Jau radau Atom2,Ц 50Кб , 12-17г :ruko
 #418673   Kairys
 30 Spa 2012 10:32
Doni, moki puošt. ;uolrait Nežinau, kaip kitiems, bet man papuošti kabliai lyg ir pasiteisino. ;-) Net sukrių ieškojausi papuoštų, bet nelabai ką radau. :roll: Dabar matau, kad yra šios problemos sprendimo variantas. ;-)
 #430552   Mangiz
 11 Gru 2012 17:55
Hou!

perejau per forumo paieska taciau nieko neradau apie spinnerbait'us '''bum
Gal lietuviskai jie kitaip vadinasi?? :)

Esme tokia, kad prisiziurejau youtube kaip su jais sekmingai lupa zuvis, taciau be gloomis.lt ir dar vieno eshopo su labai ribotu pasirinkimo nieko neradau...

gal kas galit pasidalinti savo patirtim apie juos?
Kokie geri? Ka ir kaip su jais gaudote? Kaip gaudote ir t.t.

Buciau labai dekingas, nes jei negausiu atsakymo teks is gloomis prisipirkti po 50lt ir butu gaila nieko nepesti is ju :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 21
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė