Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #414629   an2riuxa
 14 Spa 2012 19:47
ant batono ,kito nieko su savim neturejau :grin: ir tas batonas dar su desros prieskoniais :roll: vilnelej gaudymas kuojas esu nekarta ju pagaves ant batono :ruko
 #414630   giedriuzzz
 14 Spa 2012 19:50
Muselinikam reik pradėt rišt museles batono imitacijos :lol: :lol: :lol:
 #414632   scorpium1
 14 Spa 2012 19:56
Buvau Buivydziuose 6dieni,mamkiu nerasta,kliovas nelabai,uztat buvo pagauta "rekordine" auksle - 19cm,50 gr - tikras MONSTRAS :grin: Nakti atsalo iki -2C,matyt slegis pasikeite,ir kuojoms tai visiskai nepatyko,kibo nenoriai ir nedideles,iki 100-150 gramu.Pludininkai keikesi,kas per diena keleta,o kas ir nuli tiktai pagavo,su pikeriais geriau,bet irgi pasigirt deja nera kuo :ruko
 #414662   an2riuxa
 15 Spa 2012 04:41
dar gal mamkes nesusirinko ten normaliai :? nery dar kolkas nesusiburiavusios matyt kuojos ,nes gaudydamas lasius maciau keleta ryboku ,vienas ant zoles v pravodku pagavo tikrai graziu mamkiu :) kas gaude ant batono ar perlovkes tai mielaciaus tik pagave buvo :?
 #414663   scorpium1
 15 Spa 2012 06:25
Ziurek tu,nepagalvociau net kad dabar dar ant zoles gaudo ir pagauna mamkiu :shock: As pats galiu tik zoliu prigaudyt ant pikeriu ;;yel
P.S.Andriuxa,lideka :gutgut A na poslednej fotke cto za ryba,nepojmu?
 #414768   scorpium1
 15 Spa 2012 13:28
Aaa,tai cia kirslys,iskart ne iziurejau,nifiga sebe,kaip tu juos an batono sugundei ?? Paskutini karta kirsli buvau pries gerus metus mates,tada uzkbinau 700gr an slieko...
 #414773   scorpium1
 15 Spa 2012 13:32
Nors visokiu chudu buna,pvz praeita rudeni su pikeriu an perlovkes starkiuka 30 kokiu cm istraukiau,o uz 2 dienu toi pacio vietoj kitas rybaciokas irgi panashu an perlovkes ir donkes istrauke! ;-D
 #414840   an2riuxa
 15 Spa 2012 18:28
velnias zino kaip jie ant batono kimba,bet daznai man jie pasitaiko ypac rudeni vilnelej :v-ar starkiecas tai matyt ciupo perlovke nes ji sukosi sroveje ir jam atrode kad gal tai koks vabalas ,velnias zino :roll: ant zoles ash irgi ne megejas gaudyt ten jau tie specai issirenka kokia reikia zole ,kaip uzmauti ant kablio ir dar kokia pravodke su ja padaryt :neutral:
 #415959   scorpium1
 19 Spa 2012 06:32
Ryt-poryt isbandysiu pora nestandartiniu masaliuku kuojoms,o gal ir vegelems,jei nuspresiu nakti pasedet,po to atrasysiu kaip ir kas.
 #415970   Vegys
 19 Spa 2012 07:29
scorpium1 - kvaksinčios ar dar šokinėja palei upę ? Ar ant jų gaudai vėgėles ? Nepamiršk parašyt, kai pabandysi vėgėlikes :) Aš manau prie savęs (palei Antavilius) bandysiu kada nors ...
 #415988   aras-paukstis
 19 Spa 2012 09:07
an2riuxa rašė:ant batono ,kito nieko su savim neturejau :grin: ir tas batonas dar su desros prieskoniais :roll: vilnelej gaudymas kuojas esu nekarta ju pagaves ant batono :ruko
kurioje cia vietoje tu kuojas vilneleje gaudai? vietas kur neblogu kirslioku yra as zinau o kur kuoju pasigaut tai nezinau, kazkada pavasary ant batono uztvankoj pagaudavau, bet reik jieskot nes jos migruoja
 #416097   an2riuxa
 19 Spa 2012 16:53
aras-paukstis rašė:
an2riuxa rašė:ant batono ,kito nieko su savim neturejau :grin: ir tas batonas dar su desros prieskoniais :roll: vilnelej gaudymas kuojas esu nekarta ju pagaves ant batono :ruko
kurioje cia vietoje tu kuojas vilneleje gaudai? vietas kur neblogu kirslioku yra as zinau o kur kuoju pasigaut tai nezinau, kazkada pavasary ant batono uztvankoj pagaudavau, bet reik jieskot nes jos migruoja
vilneleje auksciau dambos link kenos puses, ten ir upe gilesne ir duobuciu yra. gaudau beveik visada pravodkes metodu. o pacioj damboj tai niekada nezaidziu su tom kuojytem, ju dydis ten apgailetinas '''bum
 #416107   scorpium1
 19 Spa 2012 17:50
Vegys rašė:scorpium1 - kvaksinčios ar dar šokinėja palei upę ? Ar ant jų gaudai vėgėles ? Nepamiršk parašyt, kai pabandysi vėgėlikes :) Aš manau prie savęs (palei Antavilius) bandysiu kada nors ...
Varliuku mates praeita karta,nedaug,bet buvo,gal uzkabinsiu viena an kablio,jei pagausiu,dar ant auksles noriu pabandyti,labai rekomendavo pazystamas vienas ir plius nakt. sliekas.Paziuresim,ant kuo geriau kibs :ruko Po rybalkes butinai atrasisiu.
P.S.:Girdejau is pazystamo,kad ten Antaviliuose neblogai vegelikes kimba,bandyk,kas nebando tas nepagauna :/braj;
 #416220   aras-paukstis
 20 Spa 2012 11:31
an2riuxa rašė:
aras-paukstis rašė:
vilneleje auksciau dambos link kenos puses, ten ir upe gilesne ir duobuciu yra. gaudau beveik visada pravodkes metodu. o pacioj damboj tai niekada nezaidziu su tom kuojytem, ju dydis ten apgailetinas '''bum
:grin: speju mes apie skirtingas vietas kalbam. as rasiau apie rokantiskiu uztvanka naujojoje vilnioje, o tu kalbi turbut apie vietas uz lavoriskiu. man teko zvejot nuo ziociu iki taurijos upelio. o kas auksciau as nezinau.
 #416381   lemba
 21 Spa 2012 14:36
tjus mane nushaukit, bet as nepatikesiu niekaip kad tiek kirshliu ant batono paims. nu niekaip negali to buti.
 #416438   scorpium1
 21 Spa 2012 19:12
Buvau su nociovke,rezultatas gan neblogas - nakti 2 vegeles,viena 1 kg(naktinis sl.),kita apie 0,5(gabaliuks auksles),buvo dar mazs vegeliushnikas uzkibes ant varliuko,visos uzkibo nuo1 iki 2 val. nakties..Is vakaro ir is ryto gan nemazai prigaudyta neblogu kuoju(perlovke),stovejo toli,arciau upes centro,prie krantu melocius.Kol kas ZYMIAI geriau dirba donke nei pludine.
 #417885   scorpium1
 26 Spa 2012 19:20
Gal rytoj kas varo i Buivydzius?Turetu jau ir MAMKES kibti,paziuresim... :cool:
 #418043   scorpium1
 27 Spa 2012 18:34
Buvau siandien Buivydziuose,nuo 5 iki 18,mamkiu nerasta :( ,kliovas silpnas,ismucinau 2,2kg kuoju,visos nei dideles nei mazos,delno dydzio mazdaug.Gaudziau pikeriais ir pludine,jau gan neblogai dirbo pravodke.
 #418058   Vegys
 27 Spa 2012 19:30
O mes su draugu palei namus su spiningu valandą-dvi prasiėjom. Aš ištraukiau mailiuką-lydekiuką 300-400g, draugui legali prie kranto atsipurtė. Abi kibo toj pačioj duobikėj, kokia 20-30 m atstumu. Man užkibo ant vobleriuko "po kojom", metras nuo manęs. Prieš tai toje pat vietoje atakavo, bet negriebė (tik mačiau). Draugui kibo toliau nuo kranto ant Storm lydekaitės kokia 7-8 cm. Toje pat vietoje man pereitą žūklę keletą kart kibo, bet nepaėmė. Gal nebloga vieta ? Po to tuščia, ale ir vietos toliau š...nos. Sutiktas spiningautojas pasidžiaugė gražiu oru.
Tiesa, palei upę padzelionkės auga. Gal ryt reiks tikslingiau paieškot grybų ?
 #418064   Sokratas
 27 Spa 2012 20:04
neieškok, nusinuodysi dar. Geriau pažvejok, sveikiau bus :)
 #418146   scorpium1
 28 Spa 2012 10:09
Vegys rašė:Tiesa, palei upę padzelionkės auga. Gal ryt reiks tikslingiau paieškot grybų ?
Imk tada kastuva,ziurek kas daros,ziema tiek sniego nevisada buna,per nakti nerealiai privare :shock: Idomu,kaip siandien sekasi rybokams,pvz. Buivydziuose,gal kas buvot ten?
 #418148   Bratka
 28 Spa 2012 10:15
Tai kad paskutiniu metu ten tik smulkme laikosi...
 #418290   martiz-zz
 28 Spa 2012 20:31
Taacis rašė:
an2riuxa rašė:...,turejau su savimi tik batono ,tai galvoju kaip tik jiems sueis
ant batono taparus sugaudei? :shock: :ruko ;-var-var.
kas cia ;-var-var. ? tokiam suskiui bano negana
 #418410   scorpium1
 29 Spa 2012 10:19
Bratka rašė:Tai kad paskutiniu metu ten tik smulkme laikosi...
Na prie krantu taip,reik toliau uzmetinet,arciau centro didesnes kimba,as tai su donke svaidau uz kokiu 40 metru,ten melociaus nera.Orai atsalo,itariu kad turetu mamkes jau burtis tenai,cuju anslagas bus savaitgali..paziuresim..
 #418464   cesius
 29 Spa 2012 15:58
martiz-zz rašė:
Taacis rašė:
an2riuxa rašė:...,turejau su savimi tik batono ,tai galvoju kaip tik jiems sueis
ant batono taparus sugaudei? :shock: :ruko ;-var-var.
kas cia ;-var-var. ? tokiam suskiui bano negana
baikit taip elgtis, taigi moderai sake jog jis visus lasius lydekas ir kirslius pagal taisykles gaudo.
 #418480   Vegys
 29 Spa 2012 17:33
Cesiau,
O gal pats baik taip elgtis ??? http://zvejotribuna.net/forumas/viewtop ... 23#p414623 už kiršlių gaudymą batonu gavo įspėjimą.
Dėl lašišos - rašė, kad turėjo licenciją.

Taip kad tavo strėlės moderatorių link - ne į temą.
 #418508   cesius
 29 Spa 2012 18:43
Jau takart buvo prevenciskai pasakyta, kad breka uzuodziu kitam Lt gale, netruko issaut, viskas baigiu fludint :cig.
 #418522   an2riuxa
 29 Spa 2012 20:06
scorpium1 rašė:
Bratka rašė:Tai kad paskutiniu metu ten tik smulkme laikosi...
Na prie krantu taip,reik toliau uzmetinet,arciau centro didesnes kimba,as tai su donke svaidau uz kokiu 40 metru,ten melociaus nera.Orai atsalo,itariu kad turetu mamkes jau burtis tenai,cuju anslagas bus savaitgali..paziuresim..
kazkaip siais metais kiek teko girdet tai buivydziuose atsosas kolkas :roll: bandziau savaitgali vienoj duobej netoli vln tai per nakti 2vegeles ir 6sapaliukai,sugaudyta viskas ant naktinio. orai atsalo tai su naktiniais dbr problemu bus '''bum draugas skambino is darsuniskio sake gaudo jau tenais bet vien melocius kolkas uzejes... gal dabar po salnu kazkas geriau bus
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 174
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė