dar gerai tau čia baigėsi tas klydimas.
Mes su draugu prieš kelis metus pirkom kartu abu po komplektuką: Minn kota variklis, Jenox akumas ir pakrovėjas automatinis, nepamenu dabar pavadinimo, nes garaže stovi.
Po kelių mėnesių draugas sako, kažko tai nebetur jėgos mano akums, na ir pradėjo ieškot bėdos. Ogi žiū, kad ten sausa, ar tai du litrus vandens supylė, ar dar daugiau.
Tada ir aš persigandęs puoliau plėšti nuo akumo tą lipdoškę, sukti kamščius ir žiūrėti kap te y pas mani, tiksliau, pas mana akuma
Maniškiam nebuvo taip baisiai, pajudinus stipriau dar skystį pamatydavai, taigi, pats laikas buvo dapilt vandeniuka...
Po tokių dalykų draugas dar plaukiodavo, bet akumas jau ne tas. Dabar jis jau pardavė visą tą komplektą kartu su valtim, tai pirkėjas skambino, sako išdūrei tu mani su akumu, mol nieko nelaiko....
O maniškis dar visai nieko, tik vandens per tuos kelis metus esu supylęs gal netoli 10 litrų.
Šiap tai, ne koks sakyčiau maniškis pakrovėjas yra, nors ir savaitę krautum, pilnai nepakrauna, O juo ilgiau krauni, juo daugiau nugaruoja, ypač šiltuoju metų laiku...
Aptarnavimo nereikalauja želiniai akumai, o skystinius būtina prižiūrėt
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.