Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #410826   vava
 01 Spa 2012 08:03
looking4snow rašė:Siaip tai lydekos neguli ant dugno, kaip kazkodel liaudyje priimta galvoti.
is kur cia istraukei?
looking4snow rašė:dazniausiai stovi kazkur viduryje vandens, gal daugiau toje dalyje, kuri arciau dugno. Vadinasi iki masalo ne 5 metrai, o kaip minimum per pus maziau.
Geras, tai visuose telkiniuose gylis vienodas...?? 5m???
looking4snow rašė:Neisivaizduoju zuvies kylancios 5 metrus iki sprindinio masalo.
pajunk fantazija :)
 #410903   looking4snow
 01 Spa 2012 10:40
Is nardymo patirties. O ten rasiau butent apie ta situacija, kai gylis 5 m. Fantazija nesiskundziu, bet dekui uz rupesti.
 #410905   looking4snow
 01 Spa 2012 10:42
Pamenu, kazkas seniau klause, kur rasti Vivingros vobleriu spalvas. Gavau visus paveiksliukus su kodais is Vlado. Jeigu paaiskinsite, kaip i cia ikelti tiesiai is kompo, galesiu ikelti.
 #410997   Marius1
 01 Spa 2012 14:46
looking4snow rašė:Siaip tai lydekos neguli ant dugno, kaip kazkodel liaudyje priimta galvoti. Dazniausiai stovi kazkur viduryje vandens, gal daugiau toje dalyje, kuri arciau dugno. Vadinasi iki masalo ne 5 metrai, o kaip minimum per pus maziau. Neisivaizduoju zuvies kylancios 5 metrus iki sprindinio masalo.
Aš čia grubiai parašiau, kada tvičini 5m gylyje. O ar tuo metu lydeka ant dugno guli ar kažkur kitur, tai ji viena težino...
 #411043   Kipas
 01 Spa 2012 17:45
looking4snow rašė:. Neisivaizduoju zuvies kylancios 5 metrus iki sprindinio masalo.
kyla ir is gyliau :)
 #411045   looking4snow
 01 Spa 2012 17:47
Juroje visokie Marlinai, tai taip. :) Jus pakelkit galva i lubas ir pridekit dar kiek truksta iki 5 metru. Kosminis atstumas.
 #411046   Marius1
 01 Spa 2012 17:50
SauliusM rašė:
Marius1 rašė:Tas Orbit 110 SP kelia lydekas ir iš 5m. gelmės, bent jau skaidriam vandeny :gutgut
toli grazu ne visada ir ne visur.
Na kai lydeka visiškai pasyvi, tai ji ir 20cm. gali nekilti.
 #411057   Kipas
 01 Spa 2012 18:21
looking4snow rašė:Juroje visokie Marlinai, tai taip. :) Jus pakelkit galva i lubas ir pridekit dar kiek truksta iki 5 metru. Kosminis atstumas.
nu tu nardai as zvejoju tu matei marlina juroi :grin: as lydeka ant pointerio 100 pakilusia is gilumos...spresk pats kas cia apie kosmosa kalba :/braj;
 #411101   looking4snow
 01 Spa 2012 19:28
Tai koks ten vandens skaidrumas? Nes tarkim tokie Plateliai laikomi vienu skaidriausiu ezeru Lietuvoje, bet is valties ten matosi tik 3,5-4 metrai. Tarkim pointeris eina apie metro gylyje, o turint galvoje lydekos juoda nugara tamsios gelmes fone, tu jos galejai ir nematyti, kad stovi kazkur 4 metru gylyje, vadinasi is ten jai tereikejo pora, nu max tris metrus pakilti iki masalo.
 #411110   MatasM
 01 Spa 2012 19:34
Gal žinot, kur Vilniuj arba Panevėžy galima rast Owner Cultiva vobleriukų?
 #411114   SauliusM
 01 Spa 2012 19:36
vilniui rivagris parduotuvej vcup'e maciau kazkiek
 #411754   SauliusM
 03 Spa 2012 14:29
siandien oze paemiau lucky john flat minnow :
http://spinningline.ru/flat-minnow-100s20-p-32210.html
nes anas yra viens prie vieno padarytas kaip mano naudojamas spro shiner minnow:
http://www.spro.nl/EN_GB/category/kunst ... w-100.html
matyt is to paties fabriko Kinijoj abu bus.
Tik kad lucky johnas pigesnis ant 50 centu ir iz akies ziurint gal kazkiek graziau nulakuotas.
 #411763   Rapolas
 03 Spa 2012 14:51
SauliusM rašė:nu as irgi sia savaite papuoliau ant vobleriu, kelis kart:

Paveikslėlis
Sauliau, o kam tau tiek viedodų Jackson Artist-ų? Jie juk negiliai neriantys, tai nelabai ir "pasodinsi" tarp akmenų.
Ar čia su rezervu keliems metams? O Jackson Atletų (negiluminių) nebandei vietoj Artistų, jie gi irgi neblogai skrenda ;-)
 #411764   SauliusM
 03 Spa 2012 14:54
Rapolas rašė:Sauliau, o kam tau tiek viedodų Jackson Artist-ų? Jie juk negiliai neriantys, tai nelabai ir "pasodinsi" tarp akmenų.
Ar čia su rezervu keliems metams? O Jackson Atletų (negiluminių) nebandei vietoj Artistų, jie gi irgi neblogai skrenda ;-)
tai artistai tai skirtingu spalvu... nu po viena rezervini. bandziau ir atletus ir artoronus... artoronas 125 tai pas didziausia siemet ikabinta lasi nasruose liko... o atletai nepatiko man paciam. o artistas sitas tai man pats tas vobleris ko reikia. labai tinka ir patinka tiek man paciam asmeniskai tiek ir zuvim. tai cia porai metu su rezervu tarkim. nu ka nepasodinsi, ka zuvis nasruos nusines...
 #411766   Rapolas
 03 Spa 2012 15:04
SauliusM rašė:
Rapolas rašė:Sauliau, o kam tau tiek viedodų Jackson Artist-ų? Jie juk negiliai neriantys, tai nelabai ir "pasodinsi" tarp akmenų. Ar čia su rezervu keliems metams? O Jackson Atletų (negiluminių) nebandei vietoj Artistų, jie gi irgi neblogai skrenda ;-)
tai artistai tai skirtingu spalvu... nu po viena rezervini. bandziau ir atletus ir artoronus... artoronas 125 tai pas didziausia siemet ikabinta lasi nasruose liko... o atletai nepatiko man paciam. o artistas sitas tai man pats tas vobleris ko reikia. labai tinka ir patinka tiek man paciam asmeniskai tiek ir zuvim. tai cia porai metu su rezervu tarkim. nu ka nepasodinsi, ka zuvis nasruos nusines...
a nu jo, apie žuvį nepagalvojau (kad gentainius gali panorėt informuot) :-D
Atletai giluminiai- tai deficitas ir superiniai, bet sunku juos rast, kaip ir Artoronus- nema pas mumiem. Reiks ir jų ebėjuj ieškot.
 #411804   SauliusM
 03 Spa 2012 16:47
Rapolas rašė: Reiks ir jų ebėjuj ieškot.
nema ir ebejuj mazesniu, tik dickiai 125cm, nebegamina mazgiu berods, nes net ir pas gamintojus neber puslapy.
 #412232   Fuksas
 05 Spa 2012 07:57
Nuspirkau ridza 90S. Tik galvoju ar cia navyna sinkingas ridzo ar tik as mamutas esu ir negirdejes...
Gal kas bande, kokie ispudziai?
 #412260   DainiusM
 05 Spa 2012 09:01
navyna :) nu tokia biski pasenus, ale navyna.
 #412439   Jordanas
 05 Spa 2012 19:19
Sveiki kolegos ,pasidalinkit patirtim koksai modeliukas iš MEGABASS kiubus
 #412478   vava
 05 Spa 2012 22:19
ei, luking, o tu gal is savo patirties ka nors, o gal dar fotke su tuo lasiaku??? o tai eiliniai bajeriai - kazkas kazka sake, visos spalvos darbines turetu buti.... :) ne nu, as siaip nepiktai, nu bet tu pats pasiskaityk savo "patarimus", o paskui pabandyk jais patiket.....
 #412481   looking4snow
 05 Spa 2012 22:25
Nu bet tu rimtai paranojiskai prie visko kabinejiesi ka ir kur berasyciau. :D Kodel as negaliu pasakyti kitiems, kad tas ar anas daiktas geras, jeigu is mano pazistamu rato man taip yra sake? Negaliu as pats visko isbandyti, bet pazistamais netiketi nera prasmes - ne tokie zmones, kad apgaudinetu. Zmogus paklause, as atsakiau kiek mano zinios leidzia. Viskas kaip ir gerai ar pagal tave cia blogai skaitosi? Ateis Petras, patars dar kita modeli ar spalva, ateis Jonas - dar kita, nu ir viskas gera ir grazu. Tam gi forumai ir yra, kad padiskutuoti, pasidalinti kas ka zino ar girdejo. ;)
 #412484   vava
 05 Spa 2012 22:35
luking, as ne paranojiskai, mane legvai vimdo nuo tokiu veikeju, kurie gandus nesioja :)
nei zodzio nesakyciau, jei tavo tekstas butu pvz toks "turiu modelius x, y, z ir su jais geriausia pagaudavau tokiu oru ir tokiuose vandenyse"..
o dabar....
looking4snow rašė:Aisku ir daugiau spalvu turetu buti darbines. Jeigu apie lydekas, tai pilna kibiu, praktiskai visi modeliai.
rasai ir pats abejoji savo rasliava...

Vat Menke dejo su pavyzdziais. nu tai viskas kaip ir aisku, ir paprasta...
 #412548   Nerius
 06 Spa 2012 10:15
vava rašė:ei, luking, o tu gal is savo patirties ka nors, o gal dar fotke su tuo lasiaku??? o tai eiliniai bajeriai - kazkas kazka sake, visos spalvos darbines turetu buti.... :) ne nu, as siaip nepiktai, nu bet tu pats pasiskaityk savo "patarimus", o paskui pabandyk jais patiket.....
Taikliai Vava cia! :gutgut
 #412667   looking4snow
 06 Spa 2012 23:19
Padarysiu jums paslauga ir daugiau ne vieno patarimo neberasysiu. :gutgut Nes is principo man tai is to absoliuciai jokios naudos, o kiti gal butu kazka naudingo rade.
 #412702   baramunda
 07 Spa 2012 08:16
looking4snow rašė:Padarysiu jums paslauga ir daugiau ne vieno patarimo neberasysiu. :gutgut Nes is principo man tai is to absoliuciai jokios naudos, o kiti gal butu kazka naudingo rade.
Nekreipki dėmesio i replikas ir toliau rašyk juk nuomonių bus tiek kiek yra žmonių:)
 #412800   Vitolis
 07 Spa 2012 19:08
Žinoma kad rašyk. Bet Vava teisus. Gal vis dėl to rašykip (patarkim) tada, jei pats esi isitikinęs. Va tada, tai ir bus patarimas. O kas ką pasakė, tai.... na supranti. Nepiktai jei ką :)
 #412831   Evaldas Z
 07 Spa 2012 19:56
looking4snow rašė: ne vieno patarimo neberasysiu. :gutgut Nes is principo man tai is to absoliuciai jokios naudos.
o kokios naudos tu tikiesi ? niekad neslepiu sekmingu masalu ir jie dazniausiai matomi mano fotoreportazuose. tik va kokia nauda is to galima gaut, tai mano fantazija nelabai nesa. na, nebent, buciau samdytas kokio zukles prekiu tinklo marketingistas... :roll: o siaip ner ko cia "paranojikais" svaistytis, nes paties pamokslavimas "is oro" ne vien sioj temoj pastebimas.
del masalu kibumo, tai cia irgi toks savotiskas reikalas. va, tarkim, "Wagin honmoroko" spalvinimas, berods, to paties x80 nekibus buvo kazkam, o va man x70 tos spalvos buvo :gutgut tai ir x80 toki jamiau. tas irgi jau pazymetas, tik foto neturiu.
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
 #412864   looking4snow
 07 Spa 2012 20:35
Ar tu buvai kadanors Sauleje? Is kur tada zinai, kad iki jos nuo Zemes yra 149.597 87 mln.km? Cia lygiai tas pats. As pats negaudau lasisu isvis, bet zinau kas draugu dezutese, kurie daznai vazineja lasisu gaudyti ir pagauna. Kad kazka zinoti, visai nebutina paciam tureti/patirti/isbandyti. Viskas ko reikia - tureti informacijos. As jos turejau ir atsakiau zmogui i uzduota klausima. Tik tiek, kad jis labai neaiskiai ji suformulavo, bet pagal dabartine lasisu karstine, spejau, kad butent del lasisu klause. Jeigu neatspejau, tai ne mano, o jo pacio kalte, kad nepaklause kokiomis salygomis ir kokiai zuviai jam reikia to gamintojo masalo. O naudotis patarimu ar ne, tai kiekvieno asmeninis reikalas. Laisvoje salyje gyename.
Galime nebetesti sitos diskusijos ir nebemokykite ka man rasyti, ne kaip ir minejau, tai buvo paskutinis mano patarimas. Kadangi patarinedamas kitiems pats naudos negaunu, nebus sunku ir patyleti. :grin: Kai naudos (informacijos) reikes man, as pasiklausiu kitu patarimo.
Peace. :/braj;
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė