Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai
 #410101   shelwius
 28 Rgs 2012 08:44
Vegys rašė:shelwiau, kitą kart blizgę sunkesnę, kablius didesnius - gera treniruotė bus :) Ko gero, smagu traukt būtų - priešintųsi nemenkai. Tik žvakių gal nedarytų :) Nereiks ne GA
Beje vienąsyk taip ir darėm :-D Gaudėm keliese, o sakom, taikinys geras :-D nunėrė rupūžės į kitą krantą greit, gaila nepataikėm... Ai dar su valtim su draugeliu galvojom užplaukt ant vieno, būtų sraigtas pakasęs nugarą...
 #410799   looking4snow
 01 Spa 2012 01:06
Supratau. Nes siaip as irgi megstu kartas nuo karto panardyti ir tikrai nesinoretu gauti is kokios blizges per kupra vien del to, kad kazkas paniskai nemegsta naru. :twisted:

p.s. jeigu kas norite uzsiimti brakonieriu gaudymu ar zinote kas tokiais dalykais uzsiimineja, galiu duoti koordinates, kur rudeni bus brakonieriaujami slakiai Minijoje ties Kulupenais. Beveik per visa upes ploti yra akmenu uztvara padaryta, net armatura vietomis ikalta, kad srove akmenu neisnestu... Ant kranto labai labai daug cigareciu pakeliu ir zvakuciu (tokiu kur i kapines nesame), kas byloja apie neretus pasisedejimus toje vietoje naktimis. Matyt intensyviai pernai metais ja naudojo... Kiek galejau, istumdziau akmenis pasroviui, bet turbut atsines nauju is kurnors ar tuos pacius atgal atitemps.
 #414783   Rapalas
 15 Spa 2012 14:05
Tai tik viena ar du ir palikau, kažkaip netimptelėjau, o kitus ištraukiau. Geriausia buvo kai mačiau kaip priplaukia tas kuris statė ragatkės, bet jam vistiek nesvarbu buvo, prisistatė 20 skrituliu ir toliau plaukiojo. Reikia isigyti savigynai puška ir būsiu biški drąsesnis užkalbindamas.
 #414792   Vegys
 15 Spa 2012 14:29
Beje, skritulių galima ne 3, o 4.
Bet tai 21 sustatyt skritulį - nu nafig. Čia gi vargas turėtų būt. Sustatyk, perkėlinėk ... Visą savaitę dirbi, po to dar savaitgalį vargt ?
Į MŽT reiktų įtraukt punktą, draudžiantį palikt įrankius be priežiūros. O tai dabar galėtų sakyt, kad čia viso kaimo skrituliai. Dabartinį 21 taisyklių punktą žinau, bet realiai jis nedraudžia palikt įrankių. Tik leidžia GA pareigūnams paimt įrankius iki jų priklausomybės išaiškinimo.
 #414794   Rapalas
 15 Spa 2012 14:34
Nu kad jau 4 nežinojau, nes korsakas net minėjo kad vienam galima 3 naudoti, aš irgi žinau kad tris, anksčiau buvo 5. Bet esmė kad jie susistato per visa ežere ir ju nesuseka, tai paima silkutės žolėse ir dvesia, dar viena skrituli ištraukėm apsivertusi, kablio nerakinėjom ,tik gražiai nukirpom pavadėli ir silkute namolio. Aš nesuprantu ar jie tokie išbadėje yra ar kas. Aš laba itikiuosi kad užteks mano nelabai kokybiškos info kad juos nubaustu.
 #414797   Rapalas
 15 Spa 2012 15:00
Aš užregistraves esu www.maps.lt Bet jie atmetė pano pranešima dėl nepapildytos info, nei foto neturėjau nei video, tai jie net nesivargino ir važiuoti tikrinti nieko. Dabar nufilmavau, paminėjau valčių numerius ir nusiunčiau, bei parašiau, kad galiu su gamtos apsauga savaitgali paplaukioti ir parodyti jiems. Gal tai padės, bet dauk vilčių nededu. Čia reikia gamtosaugininko entuziasto.
 #414801   Rapalas
 15 Spa 2012 15:27
Ne, čia panevėžio rajone. Ir ten tai kiekvieda savaitgali, tiek šeštadieni tiek sekmadieni mirksta po 100 skrituliu, plius žiema ragatkės po ledu. Gal kas žinot koki talkova pnv rajono GA vyruka, kuris nebūtų tam abejingas? Tikrai geras ir gražus ežeriukas, jei tik skritulininkai taip nesiaubtu jo. Vakar prie mano akių tris nelegalias silkes i valti įsidėjo be ceremonijų. Ten viskas kas užkimba velkama namo. ;(
 #414803   Tadunce
 15 Spa 2012 15:37
Būtų Ukm arba Širvintų rajonas, tai gal ir būtų galima išrašyt premijos, kai matai ir yra skrituliai, valties numeris ir pan.
Matai, dar aplinkosaugai gali reikti temptis valtį į vietą, o tai tikrai nėra jų džiaugsmas
 #414815   Rapalas
 15 Spa 2012 16:08
Katik kalbėjau su panevėžio rajono GA p. A. Mikašausku, persiunčiu jam visa informacija. Sakė pagal valties numerius kuriuos paminėjau vaizdo įrašuose garsiai susiras savininkus ir pasikvies pokalbiui. Tikėsimės, kad kažka pavyks pasiekti. Jeigu nepavyks, sekanti karta vešiuose normalia kamera ir ir užviksuosiu taip, kad matytusi aiškiau ir su veidais.
 #414841   p.arturas
 15 Spa 2012 18:30
Rapalas rašė:Nu kad jau 4 nežinojau, nes korsakas net minėjo kad vienam galima 3 naudoti, aš irgi žinau kad tris, anksčiau buvo 5. Bet esmė kad jie susistato per visa ežere ir ju nesuseka, tai paima silkutės žolėse ir dvesia, dar viena skrituli ištraukėm apsivertusi, kablio nerakinėjom ,tik gražiai nukirpom pavadėli ir silkute namolio. Aš nesuprantu ar jie tokie išbadėje yra ar kas. Aš laba itikiuosi kad užteks mano nelabai kokybiškos info kad juos nubaustu.
nusiusk i 15 min. valciu numeriai, metalica, tiksli nuoroda. viesumas gal ir GA privers dirbt.
 #414925   Rapalas
 15 Spa 2012 21:27
p.arturas rašė:
nusiusk i 15 min. valciu numeriai, metalica, tiksli nuoroda. viesumas gal ir GA privers dirbt.[/quote]
kad 15 min nieko nepadarys, neides tos medziagos, beto tikrai prastoka kokybe, gali sakyti kad nesimato veidu, nors ga atstovas pasake svarbu kad pasakyta yra registracijos numeris, sako issikviesim juos ir pakalbesim. Nu bus matyt kaip ten baigsis sita istorija.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 104
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė