Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #407758   Ovkas
 19 Rgs 2012 16:54
Kaune Pas Broliukus ir dabar yra.
Turėjau viena. Darbas neprūdai, reikia twičo.
+ Slankiojantis viduje šaratukas be magneto.
Pauzių metu atsistoja tai priekiu, tai galu į viršų.
Metasi gerai, kabliai suuuuperiniai
Palikau Nerį kažkur dugne :-ug
8654 rašė:Mate gal kas netycia tokiu kur nors?
http://voblery.com.ua/en/catalog/sugar-minnow-sg.html
 #407973   Aruunis
 19 Rgs 2012 22:11
Ovkas rašė:Kaune Pas Broliukus ir dabar yra.
Turėjau viena. Darbas neprūdai, reikia twičo.
+ Slankiojantis viduje šaratukas be magneto.
Pauzių metu atsistoja tai priekiu, tai galu į viršų.
Metasi gerai, kabliai suuuuperiniai
Palikau Nerį kažkur dugne :-ug
8654 rašė:Mate gal kas netycia tokiu kur nors?
http://voblery.com.ua/en/catalog/sugar-minnow-sg.html
Zinau, dirbo man jis puikiai, gaude taip pat. Bet vat raritetas Lietuvoj
 #408043   Rapalas
 20 Rgs 2012 10:12
Biški pavėluotai bet kas dėl x-rapu minow tai man jie visi dirba, pagrinde gaudau 10, baltas eseriukas, baltas su raudonais blizgučiais, visus jama, o vat 14 oranžinis puikiai tinka velkei, tie patys 10 irgi gerai dirba, visi ne deepai. 8 tik deepa turiu, tai dažų beveik nebelike ant jo nuo lydekų dantų.
 #408495   Saugirdas
 22 Rgs 2012 16:16
Sveiki, gal žinot kokia kaina butų DeepFeat 90D vobleriukų?
 #409052   Rapolas
 25 Rgs 2012 08:24
Saugirdas rašė:Sveiki, gal žinot kokia kaina butų DeepFeat 90D vobleriukų?
Jei reikia greitai (kol dar "sezonas" nesibaigė), tai Triturusas kaip tik užsivežė naują partiją DUO ir ZIP bei BASSDAY.
Lėksiu pats šiandien perpiet pasižiūrėt į spalvų gamą ,bet tik piniginę pasislėpsiu ,kaip anys patys patarė (nu kortelę vistiek reiks insimest:D) ;-)
p.s.: gerai kad Tolikas atostogauja:D ,tai daug vistiek neįsiūlys
 #409053   SauliusM
 25 Rgs 2012 08:27
Rapolas rašė:
Saugirdas rašė:Sveiki, gal žinot kokia kaina butų DeepFeat 90D vobleriukų?
Jei reikia greitai (kol dar "sezonas" nesibaigė), tai Triturusas kaip tik užsivežė naują partiją DUO ir ZIP bei BASSDAY.
Lėksiu pats šiandien perpiet pasižiūrėt į spalvų gamą ,bet tik piniginę pasislėpsiu ,kaip anys patys patarė (nu kortelę vistiek reiks insimest:D) ;-)
aha, as jau vakar ant orbito 021R spalvos papuoliau... ir dar tie dzerkbaitai 120 DUO gerai atrode, bet nuo situ kazkaip dar pavyko susilaikyt.
 #409063   Tadunce
 25 Rgs 2012 08:45
vakar orbitą 80 (202R) palikau ant kelmo...

Kokia ten jo kaina parduotuvėj? Kiek laiko ledų nebevalgyt reikės?
 #409092   Rapolas
 25 Rgs 2012 09:25
Tadunce rašė:vakar orbitą 80 (202R) palikau ant kelmo...

Kad lengviau būtų įsivaizduoti- maždaug 40 porcijų vanilinio plombyro "Baltoji varnelė" :-D
 #409094   SauliusM
 25 Rgs 2012 09:27
Tadunce rašė:
berods 62 rubliai su kapeikom kazkur...
 #409097   Tadunce
 25 Rgs 2012 09:31
Supratau,.. čia kaip suprantu be nuolaidos, nes čekyje pamenu, kad vieni voblikai buvo po 72, kiti 50+..

Nors kai pagalvoji, kad per mėnesį laiko pirma auka, tai nėra taip jau baisu. Gal..
 #409100   Evaldas Z
 25 Rgs 2012 09:35
tai cia labai jau ilgai tada, nes as per metus gal puse to kiekio varneliu tesuvalgau :roll: o vat atkabeklis mano jau du kartus ta pamegtaji orbita isgelbejo. pasiseke, zinoma, kad iki voblerio gal tik kokie max ~10m tebuvo, bet dabrist ar kitaip pasiekt sansu nebuvo.
 #409103   Tadunce
 25 Rgs 2012 09:40
Man vidury upės pasisekė įsegt, mano krantas status buvo..
Jei būtų originalūs kabliai, gal būtų atlinkę, bet kai storoki owneriai kabėjo, tai nuplėšiau valą.
 #409121   Rapolas
 25 Rgs 2012 10:49
Tadunce rašė:Man vidury upės pasisekė įsegt, mano krantas status buvo..
Jei būtų originalūs kabliai, gal būtų atlinkę, bet kai storoki owneriai kabėjo, tai nuplėšiau valą.
Vat štai dėlko mano sūnus ant Khamsinų originalius plonavielius ownerius palieka (kad lengviau atlenkt prie "zacepo"),
bet girdėjau, kad ir pasikerta su jais žymiai geriau nei su storais :-D
 #409122   Tadunce
 25 Rgs 2012 11:01
Jei dėl šlakio, tai ir aš palikčiau, bet vis tikėjausi lašio, lašio, taip ir gavosi... :)
 #409149   Rapolas
 25 Rgs 2012 12:17
Tadunce rašė:Jei dėl šlakio, tai ir aš palikčiau, bet vis tikėjausi lašio, lašio, taip ir gavosi... :)
Nu va, ir aš taippat mąstydamas- pasikeičiau į baltus, bet "zria" turbūt, sūnus gal gudresnis šiuo aspektu (bent lašį neištarukęs galės paleist). Nuvariau perpiet į Triturus (šluoja basdeičikus- "tolko piesnia"), tai kaip ir visad, be penkių šimtų- neišsirioglinau- bet laimingas - gavau reikalingas spalvas (klouną ir pinką) ;-)
 #409154   SauliusM
 25 Rgs 2012 12:21
Rapolas rašė:šluoja basdeičikus- "tolko piesnia"
cia kuriuos? nes DUO ir Zipus apziurejau ir pabegau i bassday akiu neuzmetes net. ko naujo gavo?
ai nu dar naujieji didieji greedy guts 99 ir 111 uzkliuvo. tokie teisingi dydziai.
 #409160   Rapolas
 25 Rgs 2012 12:31
SauliusM rašė:
Rapolas rašė:šluoja basdeičikus- "tolko piesnia"
cia kuriuos? nes DUO ir Zipus apziurejau ir pabegau i bassday akiu neuzmetes net. ko naujo gavo?
ai nu dar naujieji didieji greedy guts 99 ir 111 uzkliuvo. tokie teisingi dydziai.
Sugar Deep Short Bill ir Range Minnow neblogų ir naujų spalvų dar buvo (Bassday), o vat kaip tik į Pontoon21 GG99 ir neužmečiau kažkaip akies (teks rytoj dar apsilankyt, bet jau kortelę paliksiu namie).
 #409174   Xrapas
 25 Rgs 2012 12:49
SauliusM rašė:... DUO ir Zipus apziurejau ir pabegau...
Man pabėgt prieš porą savaičų nepavyko :lol:

Paveikslėlis

Mėginau porą kart įtraukt į meniu- kolkas be atsako. Metasi gerai, dirba puikiai, bet eksperimentuot su spalvom nelabai kaina leidžia. Priekinis trišakis įmontuotas ant suktuko- toks jausmas, kad mažiau "tarkuoja" šonus...o gal padengimas rimtesnis už ZB :roll:
 #409195   Rapolas
 25 Rgs 2012 13:31
Xrapas rašė:
SauliusM rašė:... Mėginau porą kart įtraukt į meniu- kolkas be atsako. Metasi gerai, dirba puikiai, bet eksperimentuot su spalvom nelabai kaina leidžia. Priekinis trišakis įmontuotas ant suktuko- toks jausmas, kad mažiau "tarkuoja" šonus...o gal padengimas rimtesnis už ZB :roll:
Suktukas, greičiausiai, "raudonai" žuviai įmontuotas, kad vobleris nesisuktų kartu su užkibusia žuvim, o suktųsi tik trišakis.
Plius, aišku, mažiau tarkuojasi ir šonai (o gal net visai nesitarkuoja ). Be to, galima dar ir nedicką lapelį kokį besisukantį pakabinti, nors tiesą sakant, pats nebandžiau, bet turiu nuojautą, kad salačiui gali patikti toks "bajeris". O vobleris metasi tikrai "salatiškai" toli ,o ir spalvą teisingą pasirinkai tokiai žuviai ;-)
 #409199   Evaldas Z
 25 Rgs 2012 13:36
Xrapas rašė:Mėginau porą kart įtraukt į meniu
koks darbinis gylis sito +\- ?
 #409201   Xrapas
 25 Rgs 2012 13:38
Rapolas rašė:...spalvą teisingą pasirinkai tokiai žuviai...
Lydekai jamiau :neutral: ...mėgsta rudeniop mūsų kraštuose tokias "seliavukes" ;-)
O upėn po paskutinio vizito prie Nemuno kažin ar ryžčiaus mėtyt :neutral: :-D
 #409206   Xrapas
 25 Rgs 2012 13:45
Evaldas Z rašė:...koks darbinis gylis sito +\- ?
su 15 cm "styga" ir 10 lbs PP- kažkur 1- 1.2 metro...tikėjausi, kad plauks giliau :roll: .
 #409210   Rapolas
 25 Rgs 2012 13:51
Xrapas rašė:
Evaldas Z rašė:...koks darbinis gylis sito +\- ?
su 15 cm "styga" ir 10 lbs PP- kažkur 1- 1.2 metro...tikėjausi, kad plauks giliau :roll: .
Gylis (nėrimo ) ir mane šiek-tiek nuvylė (kaip ir IMA Farina), galima sakyt- paviršiniai ;-)
 #409271   MariusM
 25 Rgs 2012 15:42
Ir aš pasiėmiau taip lauktų bassday deep'ų, net ramu ant širdies pasidarė. Taip norisi išbandyti, kad net ryt ant street fishing'o pasirašiau :lol:
 #409544   Rapolas
 26 Rgs 2012 10:20
MariusM rašė:...Taip norisi išbandyti, kad net ryt ant street fishing'o pasirašiau :lol:
Nu jau išbandei "street fishing"-ą:
http://www.google.lt/imgres?imgurl=http ... BQ&dur=515
O jei rimtai, tai gal girdėjai, kad prie pat Triturus-o (Jasinskio g.), Neryje (prie Žvėryno tilto) lašį prieš porą dienų pakabino (ant ZipBait Khamsino "septintuko"), tik gaila- nuvažiavo "paravozas" su visa sistema... Tai dar gerai, parduotuvė prie pat upės, gali atsinaujint (ir pasitobulint) sistemėlę ;-)
 #409568   Rapolas
 26 Rgs 2012 12:12
Neatsilaikiau ir šiandien Triturus-e aš japanskiems kerams… “nukoviau” dar du šedevrus po 12g:
Paveikslėlis
Viršutinis – BASSDAY Sugar 2/3 deep SG92F – 12g (9cm).
Apatinis - DUO DeepFEAT 90D – 12g (9cm).
Rodos, ir liežuviai, ir jų kampai panašūs, bet neria tai lb į skirtingą gylį. DUO galima iki 1.5m užgilint, o štai Bassday – tai iki 2.5m drąsiai. Na tiesa, viršutiniojo kilpelė yra arčiau nosies, todėl jis ir gilesnis ir darbas agresyvesnis (smulkesni ir tankesni judesiai). Bet užtat, DUO lb gražiai vartosi nuo šono ant šono- ai kaip mėgsta šį judesį lydekos (ir šlakei nebrokyja:D).
Metasi abu – fantastiškai (jau seniau bandžiau /kitų spalvų tuos modelius), žinau tik vieną (gamyklinį) modelį, kuris juos gali aplenkt, bet deja (kaip pasirodė)- nuimtas nuo gamybos. Tai teks verstis su šitais gigantais ;-)
 #409592   Xrapas
 26 Rgs 2012 13:09
Rapolas rašė:Neatsilaikiau ir šiandien Triturus-e aš japanskiems kerams… “nukoviau” dar du šedevrus...
Panašu, kad lankėmės tuo pačiu metu... ;-) :lol:
Tik mano "laimikis" gerokai kuklesnis ... :e:e :

Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #409594   Rapolas
 26 Rgs 2012 13:14
Xrapas rašė:
Rapolas rašė:Neatsilaikiau ir šiandien Triturus-e aš japanskiems kerams… “nukoviau” dar du šedevrus...
Panašu, kad lankėmės tuo pačiu metu... ;-) :lol:
A-a-a, tai čia su tamsta (jūs tas ilgas su ūsais ,o aš storas su bardzda) prasilenkėm parduotuvėj per pietus? Na, dbr žinosiu, būtinai prieisiu kitą sykį pasisveikinti :/brazasista
 #409599   Rapolas
 26 Rgs 2012 13:34
Xrapas rašė:...Tik mano "laimikis" gerokai kuklesnis ... :e:e :
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Praeitais metais ant Pantoon21 Greedy Guts 77-ųkų neblogai gaudė šlakius miesto ribose (Neryje), taip pat- ir šį pavasarį (ant tigrinio spalvinimo). Bet 99 ir 111-to kol kas nesiryžau imti (su tuo ilgesniu liežuviu), nes pabijojau, kad šiemet vanduo gali būti jam per žemas ;-)
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė