nelegaluremyga387 rašė:pietinej airijoj legalu su bucukais vezius gaudyt?
nelegaluremyga387 rašė:pietinej airijoj legalu su bucukais vezius gaudyt?
as vasara pora buvau netyce paemes ant voblerio malahaide,bet aisku but ydomu kur jiu dar apsireiskia ,esu girdejes jiok airiai jiuos gainioja clontarfo papludimy,bet pats nebandes gal sy sawaitgaly reiks pabandyt,seip jio pagavimas yra didelis yspudis gyvenimejulius69 rašė:see bass kur cia juos gainiojai??
Cush point Dublinjulius69 rašė:see bass kur cia juos gainiojai??
sita nebuvai tu ten snd apie puse 5?buvau nuvares nes salia gyvenu pameceu voblery bet nk absoliucei,paskui gryztant mace ejio link ten zvejys tai gal tu ten?sakai ant mikro masalu tu jiuos imi ,je nesunku gal foto galetai ymest ar bent aprasytten sistemele kokia ar kaip,ar ti mazas guminukas ir galvakablis?sae bass rašė:Cush point Dublinjulius69 rašė:see bass kur cia juos gainiojai??
gaugau vobler SMITH CHERRY BLOOD ir kitais. Rytoi busiu nou 3pm.edga88 rašė:sita nebuvai tu ten snd apie puse 5?buvau nuvares nes salia gyvenu pameceu voblery bet nk absoliucei,paskui gryztant mace ejio link ten zvejys tai gal tu ten?sakai ant mikro masalu tu jiuos imi ,je nesunku gal foto galetai ymest ar bent aprasytten sistemele kokia ar kaip,ar ti mazas guminukas ir galvakablis?sae bass rašė:Cush point Dublinjulius69 rašė:see bass kur cia juos gainiojai??