Daug kur taip vyksta. Va Jono tinklai, negalime rusiot. Va Antano, apiplaukiam ir pan... Tik cia dar tipo pagasdinti bande ir verha parodyti, tikiuosi gaus pagal pilna programa ir paviesins tolesne ivykiu eiga.

Jei Seimo priimtas naujas (t.y. senas) įstatymas bus pasirašytas (Prezidentės ), tai bus nauja tvarka, t.y. kaip ir pats sakai - "jau galesim zvejot su Respublikiniu visose upese laisvai" (leidžiamu laikotarpiu).Replay rašė:Nelabai tuose istatymuose susigaudauPasakykit ar gerai supratau kad...nuo kitu metu,jau galesim zvejot su Respublikiniu visose upese laisvai ? Ar vistik reikes pirkti kiekvieno rajono upei leidima,kaip Pvz : Nemunas Jurbarko pusej ir Sakiu pusej ir reikes dvieju rajonu leidimo tai paciai upei ? Aciu
Man asmeniškai norėtųsi, kad tokia informacija būtų VIEŠA. Ir kad tai galiotų visiems. Kai informacija nepateikiama, žmonės nesupažindinami, natūralu, kad pirma mintis - "jie kažką slepia. Būtų skaidru - neslėptų".tukasG rašė:Trečia, lygiai tuos pačius klausimus galėtume užduot bet kuriam klubui, kad ir ŽT, ar kokiam privačiam vandenų nuomininkui ir atsakymas, ko gero, būtų tas pats: "Tai yra organizacijos vidiniai reikalai, kurie viešai "neskalbiami". Jie yra laisvai prieinami bet kuriam nariui, kontroliuojančioms, tikrinančioms institucijoms, labai norint, gali pasidomėt ir bet kuris kitas pilietis, bet jam bus atskleista tiek pat, kiek būna atskleidžiama užėjus į bet kurią kitą įmonę ar organizaciją... T. y. tai, ką atskleisti įpareigoja įstatymai, visa kita..."
Ką MŽD Tau "skolinga"?Vegys rašė:Kaimynas man "nieko neskolingas". MŽD išsinuomavus valstybinius (ty ir mūsų visų) telkinius. Skirtumas yra.
Jeigu nenorima kontroliuot ar įtakot vidinius procesus, tai tuomet koks kieno (pašalinių) reikalas, kas ten viduje dedasi...? "Davatkiškas" smalsumas...?Vegys rašė:Apie "kontroliuot, įtakot vidinius procesus" aš nieko nesakiau, pats susigalvojai. Aš kalbėjau apie prieinamą informaciją visiems.
Taip gali (ką rajoninėje spaudoje ir daro konkrečiai mūsų skyrius), bet ar privalo...?Vegys rašė:Bet pvz patalpint info apie savo skyriaus nuveiktus darbus laisvai gali ir pačios MŽD.
Bet tu teisingai apdorotas - jau net nebesuvoki, kad galima ir nemoket...tukasG rašė:O kur to š. nėra? O kas daro, kam reik (galima) mokėt...?