o tai manei kad neEvuldis rašė:Ziuriu zukles prekiu parduotuvese taip pat, kaip ir autosporte..jei zalias, tai turesi daug visokio sudo lentynoje:)

o tai manei kad neEvuldis rašė:Ziuriu zukles prekiu parduotuvese taip pat, kaip ir autosporte..jei zalias, tai turesi daug visokio sudo lentynoje:)
is tu 5 masalu, kur parasiau kad lydekom nelabai, tai 2 blizges tinkamos zvejybai juroj nuo kranto, dvi salaciam gaudyt ir vobleris sapalam.Evuldis rašė:Kitur, tai kur? Issegus kabliukus vaikams zaist? :D
be reikalo. nes zipbaitu ir pontoonu Kaune kitur nelabai gausi kaip suprantu.Evuldis rašė:Silainiu turgaus kioskas itrauktas I mano juoda sarasa:)
Baršauskinėj gausiSauliusM rašė:be reikalo. nes zipbaitu ir pontoonu Kaune kitur nelabai gausi kaip suprantu.Evuldis rašė:Silainiu turgaus kioskas itrauktas I mano juoda sarasa:)
gaunas gaunas, nes tos blizges, kur cia pakrove,tai neprasciau uz voblerius kainuojaVegys rašė:5 vobleriai, 3 kuusamo blizgės, 2 spoon'ai, 2 aisės ... + 4 dar kažkokios (rankų darbo ?) blizgės + kabliukai su žiedeliais kainuoja 500 Lt ? Man kažkaip nesigauna tiek ...
Nepyk, geresnio nesugalvojau8654 rašė:prastas palyginimas...
DainiusM rašė:hehe... kaip is to anekdoto, pirkejas nusipirkes kateri, priekaba jam gabent ir dzipa, kad i vandeni ileist patogu butu, bei visa zvejybos ekipiruote aiskinasi sutrikes: "as ka... tik uzejau i prekybcentri zmonai tamponu nupirkti, o pardavejas sako- vis tiek tau savaitgalis jau sugadintas, tai kodel gi nenuvaziavus pazvejoti?"
Ne ta prasme, kad ant ju nepagausi.DainiusM rašė:vat kaip, uzsienietiskos nevertos demesio...)))))) stipru, ka bepridursi.
Pritariulooking4snow rašė:Ne ta prasme, kad ant ju nepagausi.DainiusM rašė:vat kaip, uzsienietiskos nevertos demesio...)))))) stipru, ka bepridursi.
Turejau galvoje, kad tauraginiu kainos/kokybes santykio uzsienietiskos niekaip nepralenks.
tai kad ne rusus, o vakariecius taurage kopijavo. abu garcia ir panasiai. buvau nuotraukas idejes i vartikliu tema sulyginimui. nu tipo abu gracia ir taurage side by side...Rapolas rašė:... tauraginių blizgių, kurių vartiklių modeliai dar iš "senųjų" (rusiškų...
na gal būtSauliusM rašė:tai kad ne rusus, o vakariecius taurage kopijavo. abu garcia ir panasiai. buvau nuotraukas idejes i vartikliu tema sulyginimui. nu tipo abu gracia ir taurage side by side...Rapolas rašė:... tauraginių blizgių, kurių vartiklių modeliai dar iš "senųjų" (rusiškų...
Na, matai, su Valukonio vobleriais taip toli neužmesi kaip su kokiais "basdeičikais", bet pasunkinus galima visai neblogai darbuotislooking4snow rašė:Kodel nevertinami? Butent del zemos kainos jie yra net labai vertinami slakiautoju.Sako japonai kibesni, bet turbut daugumai nekiltu ranka palaidoti viena po kito voblerius, kurie kainuoja kaip penki Valukonio vobleriai...
aš šito ir nesakiau, kaip ir nesakau, kad nereikalingi tolimi metimai..SauliusM rašė:o ar visada reik mest uz kilometro?
nu tai pagal situacija ir pasirenki, kai nereik toli mest ir dedi ta vivingros stebukla. pvz kaip pajurio sventojoj gaudant, ten niekur uz kilometro metyt nereik ir vivingra labai OK...Rapolas rašė:aš šito ir nesakiau, kaip ir nesakau, kad nereikalingi tolimi metimai..SauliusM rašė:o ar visada reik mest uz kilometro?