Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #395554   Vegys
 11 Rgp 2012 19:49
Žūklė Antaviliuose šiandien buvo trumpesnė nei tikėjausi. Galvojau, pradėt žūklę auštant, ale miego norėjau, tik po 7 pradėjau. Pasišėriau ir pirmas metimas, dar betaisant pakabuką kibimas. "Padleščikas" 200-300 g ... Iš kart pagalvojau - arba kibs arba .. Taip ir buvo - tai pirmas ir paskutinis kibimas :(
 #395568   KestasL
 11 Rgp 2012 20:47
Robertukas rašė:Na va, šiandien su Kęstu šturmavom buivydiškių tvenkiny(kur aukščiau foto). Kibimų per pora valandų gal penki, krante vienas ešerys, sekantis dėja nukando gumą. :-D
bet va būtent tas guminukas geriausiai suveikia tam tvankinį, užsukau važiuodamas į žūklės parduotuvę, tokio pat neradau bet saują kitų spalvų pasigriebiau :) visų po vieną kokių tik turėjo :)
 #395809   EDVD
 12 Rgp 2012 21:26
Šiandien buvau laimės išbandyti Karvio ežere. Įrankis- pikeris, masalai- dzikas ir kukurūzas, pašaras- traper feeder. Žvejybą pradėjau ~14.30 baigiau ~18h. Veiksmo buvo daug, daugiausia kibimų buvo ant dviejų dzikų. Padadinus masalą kibimai retesni, bet sulaukiau vieno puskaršio. Visa kita kuojos. Kas patiko kad šitam ežere nėra plakių. Šalia atėjęs vietinis diedulis su donkėm kibimais pasigirti negalėjo, man išeinant ištraukė pirmą kuoją. Oras tikrai permainingas buvo, geru oru manau galima tikėtis žymiai geresnių rezultatų. Viso ištraukta 20-25 žuveliokai.
 #396057   Kairys
 13 Rgp 2012 19:44
Prieš kelias dienas bandžiau Žaliuosius ežerus, nes prieš tai Neryje per pora valandų tik tris aukšles suradau. :evil: Ramau nuošalesnę vietelę ant vieno iš tiltelių, pasišėriau, ir netrukus aukšlių tuntas sukosi aplinkui. Per 4 valandas sugautos 69 galvos, visos kaip sumieruotos, gaudžiau ant slieko ir dziko, dzikai patiko aukšlėms labiau. ;-) Matėsi, kad yra ir didesnių žuvelių, bet jos plaukiojo savais keliais ir su dzikais draugauti nenorėjo. ;-)
 #397752   GTIske
 19 Rgp 2012 19:19
Sveiki, šiandien buvau nulėkes pamirkyt meškerę į žaliuosius, nelabai supratau, vietomis pakrantės pilnos išdvesusio mailiaus (na ir tokių normalesnių mačiau delninių kuojyčių), manau elektrikai vėl žudo ežerą :-ug
 #397755   Bratka
 19 Rgp 2012 19:28
Arba zvejys humanistas paleido savo laimiki is sietelio,tik po keliu paru kankinimo nevisos sugebejo nuplaukti...
 #397784   Bratka
 19 Rgp 2012 20:52
Skaudziai as nereaguoju,tiesiog apmaudu klausytis tokiu "akivaizdziu dalyku".Jo as tamsta katras su elektra kala plezuose,tik uzknisa kai pries spaudziant knopke reik prasuinet visokiu maudytojusi,kad pastrauktu...
 #400423   mariukaz
 27 Rgp 2012 15:03
Kairys rašė:Prieš kelias dienas bandžiau Žaliuosius ežerus, nes prieš tai Neryje per pora valandų tik tris aukšles suradau. :evil: Ramau nuošalesnę vietelę ant vieno iš tiltelių, pasišėriau, ir netrukus aukšlių tuntas sukosi aplinkui. Per 4 valandas sugautos 69 galvos, visos kaip sumieruotos, gaudžiau ant slieko ir dziko, dzikai patiko aukšlėms labiau. ;-) Matėsi, kad yra ir didesnių žuvelių, bet jos plaukiojo savais keliais ir su dzikais draugauti nenorėjo. ;-)
mane labai domina nedidelis ezeriukas prie pat Zaliuju Ezeru. Vaziuojant asfalto keliu link papludimio, jis yra desineje puseje. Gal kas bande ten zvejoti?
 #400425   atomaxas
 27 Rgp 2012 15:08
Gal kas bande su fyderiu ar plude "mazasis gulbinu ezeras"??? yra zuvies, kad ir fanieros?? ar tuscia kaip sulinyje??
 #400446   ubuntu
 27 Rgp 2012 16:05
mariukaz rašė:mane labai domina nedidelis ezeriukas prie pat Zaliuju Ezeru. Vaziuojant asfalto keliu link papludimio, jis yra desineje puseje. Gal kas bande ten zvejoti?
Turbut kalbi apie ezeriuka "Akis". Bandytas ir nieko ten gero, vietiniai sake, kad vien karosai ten gyvena ir kimba ant kruopu ir kazka pridure, kad lygtai amuru yra mate...
 #400865   Albaz
 28 Rgp 2012 19:49
Nū ką šiandien ir aš nusprendžiau išbandyti kaip ten tas pikeliškiu ežeriukas gyvuoja :ruko atvykau vėlai apie 11.40 dienos. Ant kranto pamačiau sėdinti vaikinuką ;uolrait pasilabinau užklausiau kaip žuveliokai,bet atsakymas nekimba.... Bet nusivilt nebuvo ko susiradau atokesne vietele ir pradėjau ruoštis :gutgut Žvejojau viena plūdine ir dviem dugninėm meškerėm,pašaras: Gutkewish "lyn karas" 1kg :D ir namie virtos sorų kruopos.Nū ir pasėdėjus pasiilsėjus nuo darbu ir miesto šurmulio iki 16val. va ką pavyko suviliot ../;nzv

Paveikslėlis
 #401204   mantucha
 29 Rgp 2012 16:09
Reikės ir man patikrint gal savaitgalį tą kūdrą, bo jau senokai buvau :)
Arba pirmą kartą reikia valių aplankyt, nes niekaip neprisiruošiu, norisi reabilituotis nuo tuščių rybalkų... :)
 #401426   Rapolas
 30 Rgp 2012 09:58
Grybai dygsta ir poilsiautojų prie vandens ,praktiškai, nėra. Priėjimas laisvas prie vandens, gali bandyt su spiningu ešeriaut ;-)
iRane rašė:gal kas pastarosiomis dienomis buvot prie balzio (silo) ezero su spiningeliu ? kokie atsiliepimai?
 #402041   WooHoo
 01 Rgs 2012 14:53
Gal kas žinote kur nors apie vilnių iki kokių ~50 km atstumu, kur galima valtį paspiningavimui išsinuomot? Aišku apart Trakų Galvės ežero - ten viskas aišku :)
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 44
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė