savas prie bajerio ziuriu 

nu vardan tos tai va tokiu tai galeciau pabut. uzdrausciau nafig versline zukle, puse nacionalinio biudzeto paskirciau izuvinimui. lasisu butu daug ir jas leisciau gaudyt be licenzijuWytux rašė:o tai kokie pretendentai i monarchus ?
pats save pasiskirt galeciau. dar kiekvienam lietuviui po bulvini maisa dovanu duociau, kad kur susidet viska ka reik turetu. uzpirkciau urmu 3 milijonus kitaisku bulviniu maisu.Wytux rašė:O tai monarcha vistiek reiktu rinkt, ar kazkas ji paskirtu ?
tokiu atveju tavo pasirinkimas aiskusWytux rašė:socialdemokratai tai cia exkomunistai ? radot uz ka prabalsuot ...vava rašė:
uz konservatorius arba socialdemokratus. prie katros puses labiau traukia
O ar žinai bent vieną partiją, kur jų nėra...? Lyg ir negirdėjau partijos, kurioje būtų vien tik dvidešimtmečių karta...Wytux rašė:exkomunistai ? radot uz ka prabalsuot ...
Žinoma, kad blogai. Dabar rinkimų rezultatus dažniausiai nulemia tik kokio trečdalio (geriausiu atveju) potencialių rinkėjų balsai, likusiųjų nuomonė lieka neišsakyta, arba neišgirsta... Kaip SauliusM teisingai sako, nedalyvavusieji kaip ir nebetenka moralinės teisės kritikuot, ar smerkt valdžią, kurios sudaryme, turėjo teisę dalyvaut, bet tą teisę perleido kitiems...Arvidys rašė: mano tėvai senai nebeina i jokiu rinkimus dauguma tėvu pazystamu irgi... Aš pats galiu jau eit balsuot, bet neinu ir nesiruosiu eit... Gal ir blogai darau...
nu as manau, kad tie, kas buvo tikri komunistai tai tikrai labai po kitas partijas nesislaiste o i viena sutve subego - vistik seni rysiai ir valdzia kaip sakant suburia. O like atlepausiai komunisteliai alia idejininkai tai niekur kitur labai ytakos ir neturi. Man per trisdesimt jautukasG rašė:Ne visi, Wytux, ne visi, bet kiekvienoje partijoje jų yra ir yra nemažai... O ir kiekvienas kam virš trisdešimt daugiau ar mažiau to laikmečio įtakotas... Na, gal išskyrus tuos negausius kovotojus, aktyviai besipriešinusis esamai santvarkai visą sovietmečio laikotarpį. Visi kiti daugiau ar mažiau, bet esam prisidėję prie tos sistemos kūrimo ir egzistavimo...
Apačios visuomet gali, tik kartais nežino, kad gali, bet ne visuomet nori galėt...savas rašė: o apacios nebegali gyvent esamoj sistemoj
nu nezinau kaip tu supranti ta 'uoliai tarnavo" , nes mano supratimu uoliai tarnavo komunisteliai sedintys postuose ( nes jie del to turejo valdzia ir pinigus) arba idejiniai komunisteliai isplautais smegenim ir prisiskaite Markso. Kitu uoliai tarnavusiu tai nelabai maciau, nes:tukasG rašė:....visi likusieji, kad ir paburbuliuodami, kai niekas negirdi, bet uoliai tarnavo sistemai......
tukasG rašė:...teko girdėt priešrinkiminį vietinių "vadukų" pokalbį prie butelio: "Juozapai, tu eik į "ąžuolo" partiją, aš eisių į "uosio". Abi rinkimuos turi šansų. Aš laimėsiu - Tavęs nepamiršiu, Tu laimėsi - manęs nepamirši, abu laimėsim - abiem bus gerai...". Tiek tos ir ideologijos...
Kiekvienas, kuris nesipriešino ir nekenkė, uoliau ar ne taip uoliai, bet talkino... Ir dėl to nelabai norisi jų ir smerkt, nes viena, ne kiekvienas gali būt pasiaukojusiu kovotoju, kita, ne visiems ir reikia tokiais būt, nes pralaimėjimo atveju gresia totalus išnykimas... Kaip tik žinau nemažai pavyzdžių, kai žmonės ir į partiją stojo, ir į valdžią ėjo ne todėl, kad labai troško "komunizmo saulę" iškovot, ar pinigų, gero gyvenimo užsitarnaut. Tiesiog buvo noras, kad neateitų į tas vietas blogesni už juos... Pasakojo tėvas, kaip kolūkių kūrimosi pradžioj tarėsi kaimo vyrai ką daryt ir sutarė, kad reik kurt kolūkį, patiems eit jam vadovaut, nes priešingu atveju jis vis tiek bus sukurtas kažkada, tik tuomet jam vadovaus koks nors beraštis "šarikovas" iš "plačiosios tėvynės" ir nuo to tikrai niekam geriau nebus. Ir sukūrė, ir vadovavo, ir kolūkio grūdais ne tik "plačiąją tėvynę" bet ir partizanų bunkerius maitino... Užtat ir į Sibirą mažiau iš tų apylinkių iškeliavo, ir kulkas į kaktą mažiau gavo... Ir ką, juos dabar už tai labai smerkt reikia...?Wytux rašė:nu nezinau kaip tu supranti ta 'uoliai tarnavo"
SauliusM rašė:o siaip tai gyvenimas yra grazus, tik ne visi sugeba tai pamatyt.
gal kokia lazeriu terapija pritaikysi?SauliusM rašė:marenai, gydykis...
matyt nera gyvenime buve momentu, kai buna labai herovai. tai ir myzcioja kaip merga del kiekvieno sudo nieko...Rapolas rašė:Nevisiems duota tai pamatyt![]()
smugio terapija. pa morde ciajnykom...p.arturas rašė:gal kokia lazeriu terapija pritaikysi?SauliusM rašė:marenai, gydykis...
nes vien tik viduriavimas...