Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #401628   marenas
 30 Rgp 2012 20:22
Artikas rašė:Deja, nereikia ir į Rusiją žiūrėt. Užtenka kartais "savam kieme: apsižvalgyt... -:kiwl

Paveikslėlis
cia gal specialei taip daro,gal zyno ko mes nezynom ir saiposi is nevikeliu ,kur valdzia saiposi vage,ir i akis atreze nejusu reikalas,vogem,sukciavom izduriniejom zmones ir voksim kol dar bus ka vokt,o sunauja lai dar tempia mokescius mums,musu net ten negerbia.vagia akivazdzei ir akim vato,durniukais primeta.
 #401635   marenas
 30 Rgp 2012 20:26
SauliusM rašė:jus pamirsot demokratijos principus. visas partijas isrinko ne bobis ir ne marenas, o dauguma. taip kad sedekit tykiai po sluota ir neamsekit, nes tai ka siandien turim seime tai to norejo didzioji dalis lietuviu. o visi nepatenkinti esate mazumos.
nebuk saulienai toks garantuotas,lazda turi du galus,dabar tau einas kaip is pypkes.kaskada ir patc budavai nepatenkintas kai licenzijas reikejo pirkt.visi mes turim nuomones
 #401636   Arvidys
 30 Rgp 2012 20:27
Aš tai ištikro nesuprantu kas ten ka renka. Gal cia rimtiem patriotams nuskambės durnai. Bet mano tėvai senai nebeina i jokiu rinkimus dauguma tėvu pazystamu irgi... Aš pats galiu jau eit balsuot, bet neinu ir nesiruosiu eit... Gal ir blogai darau... Turiu cia draugeli tai jis man sako, kad as nereiskiu savo nuomonės. Bet tai as manau, kad ir nebalsavimas yra nuomone. Seip norėciau, kad niekas neateitu i rinkimus! Kas tada?
 #401638   Wytux
 30 Rgp 2012 20:31
Arvidys rašė:.. Kas tada?
tada bus tai pat blogai arba biski blogiau nei dabar ....
 #401639   SauliusM
 30 Rgp 2012 20:32
Arvidys rašė:Aš tai ištikro nesuprantu kas ten ka renka. Gal cia rimtiem patriotams nuskambės durnai. Bet mano tėvai senai nebeina i jokiu rinkimus dauguma tėvu pazystamu irgi... Aš pats galiu jau eit balsuot, bet neinu ir nesiruosiu eit... Gal ir blogai darau... Turiu cia draugeli tai jis man sako, kad as nereiskiu savo nuomonės. Bet tai as manau, kad ir nebalsavimas yra nuomone. Seip norėciau, kad niekas neateitu i rinkimus! Kas tada?
kad nieks neateitu yra moksline fantastika. o tie kurie neina, tai paprasciausiai leidzia uz save nusprest kitiem. taiznacit po to ner ko verkt kad kazkas negerai.
 #401640   Arvidys
 30 Rgp 2012 20:33
Tai, kad aš ir neverkiu kolkas :lol: O tai gal šios temos entuzijastai jau nori pasireikšt už ką balsuos? Kas tokie verti but išrinkti? Ar ir patys tik pilstot iš tuščio į kiaurą? :-D
 #401645   marenas
 30 Rgp 2012 20:42
tu galvoji kad cia ryngdamas kaskas kaska zyno del ko renka ta ar ta,paprasyk ju kad paaiskintu delko jie renka savo partijas,turbut juokais numirsi.o as jau ne karta sakiau del ko as rynksiu,nuors niekad nieko nerinkau i seima.rynau tik prezidentus,
 #401649   marenas
 30 Rgp 2012 20:46
ir del to kad as galiu paaiskint kodel as renku,mane asilu vadina.o jie jai ir bandys paaiskint tai bus pasakos simtus kartu girdietos,nes tie kas pasakom tiki tie ir renka konservatorius,liberalus,uspaskiho hebra,paksiaus,karoce visi ten isverstaskurei,nei vienos rimtos partijos kuri butu patrijotai,jiem tik pinigai pinigai.
 #401651   SauliusM
 30 Rgp 2012 20:47
marenas rašė:tu galvoji kad cia ryngdamas kaskas kaska zyno del ko renka ta ar ta,paprasyk ju kad paaiskintu delko jie renka savo partijas,turbut juokais numirsi.o as jau ne karta sakiau del ko as rynksiu,nuors niekad nieko nerinkau i seima.rynau tik prezidentus,
nu as ir taip sakau. butu kokia Qrwu partija, kurios dulkintus nemokamai, jei uz anas prabalsuoji, tai kodel gi neprabalsuot.... gal dar ir viesnamius legalizuotu.
 #401654   marenas
 30 Rgp 2012 20:49
SauliusM rašė:as tai zinau uz ka balsuosiu, bet nematau prasmes visiem atsiskaitinet viesai apie tai.
jai tik tau bus naudinga uz ta tu ir balsuosi o ne uz tai kad lietuvai butu naudinga.
 #401655   marenas
 30 Rgp 2012 20:51
del viesnamiu senai reikiejo legalizuot,vokiecei visi patenkinti,marijos zeme,ju seime nieks negaudo jie gali pirkt betkuokia jiems legalna
 #401657   Arvidys
 30 Rgp 2012 20:52
Nu tai už ka balsuot, kad Lietuvai būtų naudinga? Aš tai tokių nematau, o ir nelabai ieškau... Ar visi taip bijo pareikšt savo nuomonę, kad kiti forumiečiai užpiz..vos? :ks>
 #401658   SauliusM
 30 Rgp 2012 20:53
marenas rašė:
SauliusM rašė:as tai zinau uz ka balsuosiu, bet nematau prasmes visiem atsiskaitinet viesai apie tai.
jai tik tau bus naudinga uz ta tu ir balsuosi o ne uz tai kad lietuvai butu naudinga.
o tai *PYP* as turiu svetimom ligom sirgt? plius jei proto turi pakankamai, tai supranti, kad nubalsuot taip kad butu tik vienam gerai o kitiem herovai neimanomair taip net pasakose nebuna. ir jei bus gerai, tai ne vienam kazkuriam individui o socialinei grupei. nors ka as cia tau aiskinu...
 #401661   Arvidys
 30 Rgp 2012 20:55
o tai *PYP* as turiu svetimom ligom sirgt? plius jei proto turi pakankamai, tai supranti, kad nubalsuot taip kad butu tik vienam gerai o kitiem herovai neimanomair taip net pasakose nebuna. ir jei bus gerai, tai ne vienam kazkuriam individui o socialinei grupei. nors ka as cia tau aiskinu...

:gutgut Va jei sau kokia tiesioginę nauda ižvelgčiau užbalsuočiau!
 #401662   vava
 30 Rgp 2012 20:55
Arvidys rašė:Nu tai už ka balsuot, kad Lietuvai būtų naudinga? Aš tai tokių nematau, o ir nelabai ieškau... Ar visi taip bijo pareikšt savo nuomonę, kad kiti forumiečiai užpiz..vos? :ks>
uz konservatorius arba socialdemokratus. prie katros puses labiau traukia
 #401671   tukasG
 30 Rgp 2012 21:00
Lietuvai būtų naudingiausia ne permainos kas keturis metus, o kad ir ne idealus, bet stabilumas kokį dešimtmetį... O tai dabar tik dvidešimt metų trunkančios ir niekad nepasibaigiančios reformos ir darbai kurių tęstinumas nesiekia ilgiau negu ketverius metus... Geriausia valdžia yra ne ta, kuri gyvent padeda, o ta, kuri gyvent netrukdo... Per ketverius metus žmogus ar verslas daugiau mažiau prisitaiko prie pasikeitusių sąlygų ir lyg ir jau galėtų po truputį irtis į priekį, bet ne, su sekančiais rinkimais suveikia švytuoklės principas, išrenkami "geri" vietoj buvusių "blogų" ir vėl skamba dainos: "pasauly seną išardysim ir ant pamatų naujų"...
Paskutinį kartą redagavo 1 tukasG. Iš viso redaguota 30 kartus.
 #401674   SauliusM
 30 Rgp 2012 21:01
vava rašė:
Arvidys rašė:Nu tai už ka balsuot, kad Lietuvai būtų naudinga? Aš tai tokių nematau, o ir nelabai ieškau... Ar visi taip bijo pareikšt savo nuomonę, kad kiti forumiečiai užpiz..vos? :ks>
galeciau tik pridet, nes daugiau partiju Lietuvoj nera ir visi like yra klounai.
 #401676   SauliusM
 30 Rgp 2012 21:02
tukasG rašė:Lietuvai būtų naudingiausia ne permainos kas keturis metus, o kad ir ne idealus, bet stabilumas kokį dešimtmetį... O tai dabar dvidešimt metų trunkančios ir niekad nepasibaigiančios reformos ir darbai kurių tęstinumas nesiekia ilgiau negu ketveris metus. Geriausia valdžia yra ne ta, kuri gyvent padeda, o ta, kuri gyvent netrukdo... Per ketveris metus žmogus ar verslas daugiau mažiau prisitaiko prie pasikeitusių sąlygų ir lyg ir jau galėtų po truputį irtis į priekį, bet ne su sekančiais rinkimais suveikia švytuoklės principas, išrenkami "geri" vietoj buvusių "blogų" ir vėl skamba dainos "pasauly seną išardysim ir...."...
labai teisingai prasyta :gutgut uz tai net verta prabalsuot.
 #401686   savas
 30 Rgp 2012 21:14
Paleist visus tuos isrinktus, ant triju raidziu ir vietoj ju pasamdyt tikrus savo sriciu profesionalus... Geriau aniems visus tuos pinigus sumoket - bent bus galima pareikalaut uz bloga darba kazkokios (bent finansines ) atsakomybes. Susirenka pizduku saika - i vykdomaja valdzia sustato dar didesnius pizdukus, katriem svarbiausia is posto neiskrist - ir darbas anu - ne problemas sprest, o kaip nors iki kitu rinkimu problemas paslept, kad paskum galetu oponentus santazuot... :-niak'
 #401687   SauliusM
 30 Rgp 2012 21:17
savas rašė:Paleist visus tuos isrinktus, ant triju raidziu ir vietoj ju pasamdyt tikrus savo sriciu profesionalus... Geriau aniems visus tuos pinigus sumoket - bent bus galima pareikalaut uz bloga darba kazkokios (bent finansines ) atsakomybes. Susirenka pizduku saika - i vykdomaja valdzia sustato dar didesnius pizdukus, katriem svarbiausia is posto neiskrist - ir darbas anu - ne problemas sprest, o kaip nors iki kitu rinkimu problemas paslept, kad paskum galetu oponentus santazuot... :-niak'
nu bet visais laikais taip buvo ir kitaip nebus.
marenas rašė:sitos filmukus paziurek ir nereiks tau rinkt nieko,geresniu dar nesukure filmu,nuorisi kartais pabegt nuo tos valdzios mulkinimo. http://www.youtube.com/watch?v=3v10Hwqk ... re=related
isvis ne i tema pavarei..
 #401689   Wytux
 30 Rgp 2012 21:19
vava rašė:
socialdemokratai tai cia exkomunistai ? radot uz ka prabalsuot ...
 #401699   savas
 30 Rgp 2012 21:31
SauliusM rašė:
savas rašė:
nu bet visais laikais taip buvo ir kitaip nebus.
Nu tipo konstitucine monarchija padaryt - ot blem zvengtu pasaulis, ale bent demesi atkreiptumem i savas - visiskas nesamones.
Paskutinį kartą redagavo 1 savas. Iš viso redaguota 30 kartus.
 #401702   tukasG
 30 Rgp 2012 21:33
savas rašė:ir vietoj ju pasamdyt tikrus savo sriciu profesionalus...
Taigi tie profesionalai vis tiek neišvengiamai atstovaus tik vienos pusės interesų grupėms, kitos pusės interesai liks neginami, bus nepatenkintų tuo, jie norės permainų... Nieks nepasikeičia... Nieks neišsisprendžia.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė