Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #397630   marenas
 18 Rgp 2012 22:01
saulienai cia be pykciu,vadynai mane kad nepatenkintas taip ir tai,o cia ziurek tavo zodzei radau,

o tai jei jau babkes lodariam susimokejei ir licenzija nusipirkai tai jau esi vertas tokio laimikio. o jei tiem lodariam 50lt pagailejei sumoket tai jau esi svolocius paskutinis. nu taip iseina. lyg tam slakiui butu skirtumas kai ji pagauni turi tu ta licenzija ar ne... ka as norejau pasakyt, kad ne viskas siam pasauly tik juoda ir balta. yra tarpe dar begale pilkumo atspalviu...

ir dar

kiek as zinau vien Vilniuj vien i Neri parduota virs 200 licenziju. mano supratimu tai virs 10000Lt... man labai noretusi, kad tie pinigai butu panaudoti situ zuvu labui o ne kazkieno ofisui suremontuot ar dar baisiau... o kiek pinigu surinkta per visa Lietuva? o jeigu taip kasmet?

:grin: ir tu buni nepatenkintas :ruko .o seip viskas gerai :gutgut :/braj;
 #398696   Vytenisnl
 22 Rgp 2012 11:03
Nors tema ir išsemta, bet labai gerai parašytas analitinis straipsnis. Tikiuosi nepajudinau vėl velniavos, bet negaliu nesidalinti: http://www.veidas.lt/seimas-–-paskutine ... s-priebega
 #398707   Vegys
 22 Rgp 2012 11:30
1) Nemėgstu straipsnių, kuriuos pasirašo "veidas.lt" / lrytas.lt / delfi.lt ar pan (tas galioja ir straipsniams žūklės temomis). Straipsnį juk rašė žmogus - ko jis nepasirašo savo pavardės ?
2) tema irgi neįdomi (kam ta Drąsos partija įdomi ???). O dar ir tiek daug prirašyta ... Manau/tikiuosi, jie per rinkimus neperlips 5% barjero, tai jiems galimybė- tik vienmandatėse. O ir ten manau 1-2-3 gali patekt.

Tęsiant rinkimų temą, šiek tiek liūdna, kad tokios partijos kaip "Darbo partija" ar "Tvarka ir teisingumas" yra vienos iš lyderių. Nepasitikiu aš jomis. Norėčiau, kad pas mus būtų kaip Didžiojoje Britanijoje ar JAV, kur yra dvi aiškios partijos. Na, max dar trečia galėtų būt. O ne taip kaip pas mus - fig znajiet kiek. Tada gal neatsirastų "vienos kadencijos partijų"
 #398716   audrutis
 22 Rgp 2012 11:40
Deja, bet Didziojoje Britanijoje yra 3 aiskios partijos, o del JAV tu teisus - ten 2 :)

Kuom tau Tvarka ir Teisingumas bei Darbo partija geriau uz Konservatorius ar Socdemus. Manai jie maziau vogs valdzion pateke? :) Cia tik psichologija tavo groja. Realiai pas mus visi "normalus" politikai tu partiju tiek keite prikeite, jog supranti, kad ideologijos nera pas mus ir but negali. Chebra tik gretas rikiuojasi del priejimo prie lovio ir tiek. Stai todel i seimo ir savivaldybiu rinkimus neinu jau gal 10 metu :)
 #398727   Vegys
 22 Rgp 2012 12:16
Jei neini tu - nueina kitas ir išrenka galbūt dar labiau netinkamą veikėją.
Dėl DB partijų skaičiaus gal ir suklydau ...
Kuom man geriau konservatoriai ar socdemai - plėstis nenoriu. Tik išsakiau savo nuomonę.
Partijų keitimas - protu nesuvokiamas dalykas. Prabalsuoji už veikėją AAA (balsuoji, nes tau ta partija priimtina, arba tiksliau - mažiau atstumianti), po savaitės žiūri jis jau sėdi ten, "kur šilčiau".
Į savivaldybės rinkimus važiuoju dar ir dėl to, kad nenoriu, kad visas vietas užimtų Lenkų partija su Tomaševskiu priešaky.
 #398728   Wytux
 22 Rgp 2012 12:17
Vegys rašė:..
Į savivaldybės rinkimus važiuoju dar ir dėl to, kad nenoriu, kad visas vietas užimtų Lenkų partija su Tomaševskiu priešaky.
:gutgut
 #398732   audrutis
 22 Rgp 2012 12:25
Vat priezastis del Tomasevskio tai tikrai rimta, gyvendamas jusu kraste daryciau taip pat, taciau pasakymas jog kiti isrinks dar blogesni kandidata man nepraeina, nes as asmeniskai nezinau kurie geresni, kurie blogesni, bo Lietuvos politika nebesidomiu jau senokai. Tiesiog nezinociau uz ka balsuot. Negi tiket ziniasklaida, kad neva tie, ant kuriu daugiausia purvo pilama, is tiesu ir yra tie blogieji.....o juk blogieji gali buti tie, kurie uzsako ta purvo pilima :) Visiska painiava net ir nuolat sekanciam ivykius, jau nekalbant apie toki kaip as :)
 #398738   Wytux
 22 Rgp 2012 12:31
Is to tas, kad pareiksi savo nuomone, alia kad 'visi jie vagys' ar panasiai, nes dabar gadina zmogai biuletenius yrasydami Chuck Norris ir panasiai :-D O dabar ysivaizduok, kad patekimui i seina ar ne min 5 procentus balsu reikia partijai surinkt , nu tai kai dauguma nubalsuos ' pries visus' tada niex ir nepateks i seima- reikes kazka kito darbo liaudziai siulyt :-D KAip sakant pasimatytu tautos valia ir tokie kaip audrutis jau negaletu atsifudbolint kad nera pukto biuleteni uz kuri balsuot- turetu eit i rinkimus kaip sakant :-D
 #398750   Sokratas
 22 Rgp 2012 13:02
audrutis rašė:Stai todel i seimo ir savivaldybiu rinkimus neinu jau gal 10 metu :)
kai mąstantys žmonės nedalyvauja rinkimuose, valdžią turim tokią, kokią išrena ją mums Marenai ir kitos Megztosios beretės ....
 #398762   Sokratas
 22 Rgp 2012 13:42
Šiaip tai nieko nekaltinu....
Man prie visų valdžių buvo gera gyventi, nors Sovietų laikais aš jos nerinkdavau, kaip dabar Audrutis :lol:
 #398767   audrutis
 22 Rgp 2012 13:55
Man irgi gerai prie visu valdziu gyventi, nes as zinau, kad tik pats galiu susikurti savo gerove.

O tu Bobi manes nesupratai. Jei as zinociau bei matyciau uz ka balsuoti - eiciau i rinkimus, bet as nezinau ir neturiu variantu. Gyvenimas man per daug idomus bei viskam ir taip ziauriai truksta laiko, o jei dar reiktu skirti laika politiniu partiju ir politiku pazinimui.......... Tegu geriau balsuoja tie, kurie ziuri lietuviskas televizijos laidas, t.y. kuriems isplautos smegenys :) Ir tegu jie sventai tiki, kad balsuoja uz gerus kandidatus, bei patiria pasitenkinima jei ju kandidatai dar ir laimi :) Bet kuriuo atveju isrinkta valdzia tebus visos tautos atspindys :) Nei blogiau, nei geriau :)
 #398869   Vegys
 22 Rgp 2012 20:01
http://www.lrytas.lt/-13456407351344231 ... 7liava.htm - ne lietuva, bet kaimynai :
"Apklausa rodo, kad net trečdalis respondentų nesugebėjo teisingai išvardinti Rusijos trispalvės spalvų ir jų išdėstymo. 27 proc. išvardijo tik pačias spalvas, o 3 proc. iš viso neteisingai įsivaizduoja Rusijos vėliavą, rašo newsru.com."

:-D
 #401163   Agis
 29 Rgp 2012 14:16
Jaučiasi progresas ir tenai :lol: Aniems irgi dašuto, kad užtenka svetimiems semti žuvis iš jų zonos :lol:
 #401620   marenas
 30 Rgp 2012 20:06
Vytenisnl rašė:Nors tema ir išsemta, bet labai gerai parašytas analitinis straipsnis. Tikiuosi nepajudinau vėl velniavos, bet negaliu nesidalinti: http://www.veidas.lt/seimas-–-paskutine ... s-priebega
o kur liko nuzudytieji,paspringelei gelu vandeniu,pradedam pamirst.kad nusisikt kas eis i ta susikta seima.teisybes reik zmoniem,mes jug demokratine salis arne :grin:
 #401623   marenas
 30 Rgp 2012 20:14
bobis rašė:
audrutis rašė:Stai todel i seimo ir savivaldybiu rinkimus neinu jau gal 10 metu :)
kai mąstantys žmonės nedalyvauja rinkimuose, valdžią turim tokią, kokią išrena ją mums Marenai ir kitos Megztosios beretės ....
o tu isrinkai mums pacia geriausia partyja,as nerinkau nei vienos partyjos niekada,nes ten visi buvo isverstaskurei,o db rynksiu nes matau gal nuors kokia teisybe islis,o tu bobi isrinkai mums vagis ,melagius visokius ir gyvenam db labai gerai.
 #401625   SauliusM
 30 Rgp 2012 20:18
jus pamirsot demokratijos principus. visas partijas isrinko ne bobis ir ne marenas, o dauguma. taip kad sedekit tykiai po sluota ir neamsekit, nes tai ka siandien turim seime tai to norejo didzioji dalis lietuviu. o visi nepatenkinti esate mazumos.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė