Jei zuvis neima, zvejys ima!
marenas rašė:............ igimtu lygu nepagydisi
dar palos forume ir rasau laiska i prokuratura. nes jau pabodo.170 straipsnis. Kurstymas prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę
1. Tas, kas turėdamas tikslą platinti gamino, įsigijo, siuntė, gabeno, laikė dalykus, kuriuose tyčiojamasi, niekinama, skatinama neapykanta ar kurstoma diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų arba kurstoma smurtauti, fiziškai susidoroti su tokia žmonių grupe ar jai priklausančiu asmeniu, arba juos platino,
baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.
2. Tas, kas viešai tyčiojosi, niekino, skatino neapykantą ar kurstė diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų,
baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.
3. Tas, kas viešai kurstė smurtauti, fiziškai susidoroti su žmonių grupe ar jai priklausančiu asmeniu dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų arba finansavo ar kitaip materialiai rėmė tokią veiklą,
baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.
4. Už šiame straipsnyje numatytas veikas atsako ir juridinis asmuo.
tvarka busTadunce rašė:Pusė forumo sės į Lukiškes..
va čia apie panašius dalykus rašo, kad sunkiai surast:Vegys rašė:Matai, dažnai emeilai būna tikri, pvz office@hotelsnet.eu ir pan., ty ne gmail ar pan.
Mane domina, kokia institucija tuom užsiima (ar bent jau turėtų užsiimt). Laiko (ir noro) kartais būną. mielai pakariaučiau ... Ir šiaip prietranka esu - pakovočiau ne dėl naudos sau, o kad spam'ą (tokio lygio biznierius) paraukt ...
Gal kas žinot ? Tai, kad sunku šiuo klausimu - tikiu. Manęs tai negąsdina. Tik nežinau į ką kreiptis.
Daug ar mažai galvos skausmo prokurorams - ne mano reikalas
vakar ir dziaugiaus aisku gerai labai gerai,cia del jos valio kad tokioi sali sportodama sugebejo laimet uzsispirimo deka