Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai
 #395102   ultimate
 09 Rgp 2012 14:14
Bereikalo nesikreipi į policija. Tave durnina ereliu apsimeta o gali taip gyvenimą sudirbti (aišku jai to pats nori ir sieki, bei nepagailėti kelių LT vistiek jie sugrįš su kaupu net) kad tas 70lt jam gyvenime kainuos daug, net labai daug. Ir pamatytum atbėgtu su asmeniniu raštu atsiprašyti prišiktom kelnėm. Bet reikia tik tuom užsiimti ir nepatingėti. Tada tokie ereliai tampa šilkiniai avinėliai (iš praktikos sakau).
 #395290   tata
 10 Rgp 2012 10:35
KestasL,pirma visada bandyk issiaiskinti pats iki galo,o paskui kelk i viesuma viska,nes as pvz nzn situacijos,kaip itariu ir kiti,tad apsikti zmogu galima labai greitai o kaip pasielgsi pats paskiau a ???taip kad musu gylus tautos bruozas,apdrebt kita neissiaiskinus iki galo...tuo labiau itariu jis uz tave daug jaunesnis, is kur zinot ar ponuli pats jo nebandei apgaut,nes jis kiek matyt dar nepilnametis,taip kad pirma broleli issiaiskinkit tarpusavi o paskui kelk bangas,nes aisku jei apgaudinejimas vyksta tarp musu,zveju ratelyje,tai aisku cia toks dalykas netoleruojamas ir niekas nenores turet su tokiais zmonem reikalu,tad siulau draugiskai issiaiskinti ir issprest sita problema patiems,kad vienam nereiktu gailetis o kitam viesai atsiprasyti !!!!!!!! Karpis1 tikiuosi skaitai,tai issiaiskink iki galo su KestuL nes kazkaip negraziai cia gaunasi........
Vaikai gyvenkite draugiskai !!!
 #395297   KestasL
 10 Rgp 2012 11:20
tata rašė:KestasL,pirma visada bandyk issiaiskinti pats iki galo,o paskui kelk i viesuma viska,nes as pvz nzn situacijos,kaip itariu ir kiti,tad apsikti zmogu galima labai greitai o kaip pasielgsi pats paskiau a ???taip kad musu gylus tautos bruozas,apdrebt kita neissiaiskinus iki galo...tuo labiau itariu jis uz tave daug jaunesnis, is kur zinot ar ponuli pats jo nebandei apgaut,nes jis kiek matyt dar nepilnametis,taip kad pirma broleli issiaiskinkit tarpusavi o paskui kelk bangas,nes aisku jei apgaudinejimas vyksta tarp musu,zveju ratelyje,tai aisku cia toks dalykas netoleruojamas ir niekas nenores turet su tokiais zmonem reikalu,tad siulau draugiskai issiaiskinti ir issprest sita problema patiems,kad vienam nereiktu gailetis o kitam viesai atsiprasyti !!!!!!!! Karpis1 tikiuosi skaitai,tai issiaiskink iki galo su KestuL nes kazkaip negraziai cia gaunasi........
Vaikai gyvenkite draugiskai !!!
Jus nezinote koks tarp musu susirasinejimas buvo ir kaip elgesi pardavejas sandorio metu. Man sis vaikas ir i snuki siule, tik po visu siu paskelbimu forume sulaukiau skambucio su atsiprasymu ir atgavau likusias prekes. Nebuciau nieko rases jei viskas butu vyke sklandziai. Tarkim pirkau is forumiecio "pensininkas" kota ir rite, kaip sutarem taip ir pasikeitem, viskas buvo sklandziai ir graziai. o vat su karpis1 kazkaip po pinigu pervedimo viskas pradejo buksuoti, neatrasydavo i zinutes, nekeldavo. net ir kai pranesiau kad truksta voke prekiu, jis man atrase ,"viskas ten gerai, as viska issiunciau, matyt paste pavoge'. tai ka daryt, sedet ir laukt? vaiko policijai neperduosiu, galvojau bent forume sugedinsiu ir tiek. atgavau visas prekes, daugiau pretenziju neturiu(neskaitant to kad gavau ne tokios kokybes kokios tikejausi).
 #395298   KestasL
 10 Rgp 2012 11:24
tata rašė:tuo labiau itariu jis uz tave daug jaunesnis, is kur zinot ar ponuli pats jo nebandei apgaut,nes jis kiek matyt dar nepilnametis
Pardavejes pats man parase siulydamas savo preke, as uz ja sumokejau pirmas. per kuria vieta as ji kaip nors galejau apgauti? kas cia per issireiskimas jusu buvo nelabai supratau.
Ir beje as is karto atkreipiau demesi i pardavejo amziu, bet jis pareiske jog jam 23 ir informacija anketoje klaidinga.
 #395301   tata
 10 Rgp 2012 11:37
Kazkaip cia man idomiai gaunasi,lb jau greitai viska gavai ir pretendziju neturi ir tik per viena para tuo labiau siuntos ir visi kiti niuansai...nu jo man idomu lb...nu del ko as klausiu,del to kad as ji pazistu ir patikek manim,sita situacija bus tikrai issiaiskinta ir ziurek tu man,kad neislystu kokie negrazus dalykai is tavo puses,nes tu jau atsimink kad vaiki apkaltinai,taip kad tikiuosi nereikes atsiprasyt tau jo viesai ...o as su vaikiu tikrai pasikalbesiu........
 #395310   tata
 10 Rgp 2012 12:22
Tadunce rašė:Truputi ne į temą, kadangi virtualiai žmonių nesimato, leiskit pasiklausti, ar čia tas pats TATA, kuris taip plačiai nuskambėjęs per keletą forumų ?
Tas patc TATA kuris nuskambejes per keleta forumu ir dar placiai :grin: tik apie ka tas skambesys buvo girdet??? noreciau suzinot jei ka Tadunce...kiek save pamenu,tai nepyk,bet netaip jau ir nuskambejes o jei nuskambejes tai ne is blogos puses ponuli ::hai-bai ,mir ,druzba,zyvacka-komsomolec... ;-)
 #395339   KestasL
 10 Rgp 2012 16:22
tata rašė:Kazkaip cia man idomiai gaunasi,lb jau greitai viska gavai ir pretendziju neturi ir tik per viena para tuo labiau siuntos ir visi kiti niuansai...nu jo man idomu lb...nu del ko as klausiu,del to kad as ji pazistu ir patikek manim,sita situacija bus tikrai issiaiskinta ir ziurek tu man,kad neislystu kokie negrazus dalykai is tavo puses,nes tu jau atsimink kad vaiki apkaltinai,taip kad tikiuosi nereikes atsiprasyt tau jo viesai ...o as su vaikiu tikrai pasikalbesiu........
siuntą gavau per vieną dieną, super greitai suveikė paštas. turiu išsaugotas visas rašytas pardavėjo žintes ir visas išsiųstas savo. Jis mane norėjo padūrint, tad nuleis garą.
 #395365   tata
 10 Rgp 2012 18:50
Tadunce rašė:Apie vėgeles?
Gal net ir šitoj pačioj temoj :)
Tik norėjau žinot su kuo bendraujam :)
Bendrauji su praeitu metu FCL cempionu ir zinok tu man kas jis per fruktas ane ???
Kestai,jei piemuo gali tave padurinti,tai nepasirodyk kad esi kausas ir nepradek cia draskytis,prasyciau mandagumo,o as pasakiau kad issiaiskinsiu sita situacija,tad nuleist gara tau ponuli reikia........nes tu likai kaip ir ant ledo......po savaitgalio duosiu zinot ka suzinojau,o dabar savaitgalis,tad nesiparinkit ir gerai maitinkites,gero savaitgalio hebryte !!!!!!!!!!! ::hai-bai
 #395367   Vegys
 10 Rgp 2012 18:56
tata rašė:Kestai,jei piemuo gali tave padurinti,tai nepasirodyk kad esi kausas ir nepradek cia draskytis
Tipo apgaut - yra lygis ??? :-kvankt :-kvankt :-kvankt
tata rašė:prasyciau mandagumo,o as pasakiau kad issiaiskinsiu sita situacija,tad nuleist gara tau ponuli reikia........
Ponuli, mandagumo pačiam reik. Nieko neišsiaiškinęs jau puoli KestąL. Taigi, nuleisk garą, išsiaiškink ir tada rašinėk, o ne iš kart užstok Karpis1 vien todėl, kad jį pažįsti :!:
P.S. nei vieno, nei kito nepažįstu.
 #395376   tata
 10 Rgp 2012 19:33
Vegys rašė:
tata rašė:Kestai,jei piemuo gali tave padurinti,tai nepasirodyk kad esi kausas ir nepradek cia draskytis
Tipo apgaut - yra lygis ??? :-kvankt :-kvankt :-kvankt
tata rašė:prasyciau mandagumo,o as pasakiau kad issiaiskinsiu sita situacija,tad nuleist gara tau ponuli reikia........
Ponuli, mandagumo pačiam reik. Nieko neišsiaiškinęs jau puoli KestąL. Taigi, nuleisk garą, išsiaiškink ir tada rašinėk, o ne iš kart užstok Karpis1 vien todėl, kad jį pažįsti :!:
P.S. nei vieno, nei kito nepažįstu.
Mandagumo man uztektinai,o jei nebuciau aiskinesis tai nekelciau bangu,o jei galvoja kad vaika paims ant hlopo tai tegul galvoja kitaip,nes ne ant to uzsoko,mane tik uz....... kad neisejo vaikio prigazdint ir dar bangas kelia,ir cia ne vaikis stradalina del keliu rubliu o pats kestas,neturi ka veikti o rasineja cia ir kitiems laika marudina,ot tas vegys a teisybes jieskotojas jomajo...
Karocia,pinigus vienas ilgai nepersiunte kitas zioplas vieno voblerio neidejo,sake kad tipo masinoje iskrites buvo nepamate,kiek tiesos nzn,vienas garantuoja kad pinigai jau turi buti jau pas siunteja kitas neturi pinigu ir sako kad prekiu negausi,vat nuo cia ir prasidejo visas kompotas,vienas skambineja ir gazdina,kitam uzkniso skambuciai ir pasiuncia,o kaip gavo pinigus gavo ir prekes,vsio,turgus baigtas,kaku malimas irgi,galeciau but turbut serlohas holmsas....nu jei neturite ka veikti dar galite parasyneti jei ka mandaguoliai,as kai minute laisva turesiu prisesiu,o dabar gero savaitgalio !!!!!!!!!!!!!!!!!
 #395377   Tadunce
 10 Rgp 2012 19:35
tata rašė: Bendrauji su praeitu metu FCL cempionu ir zinok tu man kas jis per fruktas ane ???

Na, žinai, gali būt ir WCC čempionu, bet tai nei kiek tavęs neiškelia virš kitų.
Nieko asmeniško, tiesiog norėjau sužinot su kokiu asmeniu turime kontaktą ;uolrait

Kai pažįsti žmogų, tampi labai šališkas :roll:
 #395385   Vegys
 10 Rgp 2012 19:56
tata rašė:po savaitgalio duosiu zinot ka suzinojau
tata rašė: jei nebuciau aiskinesis tai nekelciau bangu
Tai kad prieštarauji pats sau ... :/nek Bangas kėlei toje žinutėje, kai rašei "po savaitgalio duosiu zinot ka suzinojau". Tuo metu dar nieko nežinojai.
tata rašė:kitas zioplas vieno voblerio neidejo
Tai kad ne vien voblerio sako, bet ir blizgių ...
 #395398   tata
 10 Rgp 2012 20:21
Vsio baigiam ta tema,susisiekiau su abiem,issiaiskinau ir vsio.........as ramus............
To vegys,dedule vabale,as juk tau aiskiai parasiau kad kalbejau tik norejau su abiem pakalbet o ne su viena puse,o tu neturedamas ka veikti mane uzbistrinai,tai turejau telefonu skambyti ir net 8 minutes prakalbeti,ka man dabar kainuos net apie lita,jei nori kabinetis prie zodziu,eik dirbti mentuku,o gal ir dirbi,nzn as taves ,tai galesi netik prie zodziu kabinetis...vsio..........ciuuuuuus....
 #395400   Vegys
 10 Rgp 2012 20:39
tata rašė:turejau telefonu skambyti ir net 8 minutes prakalbeti,ka man dabar kainuos net apie lita
Susitiksim - litą grąžinsiu ;-)
tata rašė:jei nori kabinetis prie zodziu,eik dirbti mentuku,o gal ir dirbi,nzn as taves
Nepriima į mentukus :mėlynvarla
Bet kokiu atveju - smagu, kad viską išsiaiškinot. Tik va mes nežinom kur slypi tiesa ... Ko gero - "kažkur anapus" ...
P.S. stipriai permoki už skambučius :cry:
KestasL rašė:Šiandien susitarėm jog atsiųs ta trūkstama vobleriuką ir blizgutes. gavęs ištrinsiu nuotrauką, galbūt pajudėjo ledai.
KestasL, pats ištrint žinučių negalėsi. Ar nori, kad visos žinutės šia tema būtų ištrintos ?
 #395420   tata
 10 Rgp 2012 21:12
EDVD rašė:tai kuris teisus tata? Serlokas visada pasako kas kaltas :)
Ai,galiu tik tiek pasakyt,kad jauni dar yra ir klaidu abu pridare,o siaip viskas gerai nes prekes pasieke uzsakova o pardavejas gavo pinigus,tik tie nesklandumai galejo ir nebuti iskile ir del tokio dalyko,kaip pinigu siuntimas voku man nesuprantamas,nu vienu zodziu,niekas nenukentejo ir auku nera..............
 #395461   xmindax
 10 Rgp 2012 23:36
Ir aiskus laimetojas sitoj istorijoj yra, tas jauolis karpis1. Ka jis prarado? Nieko, dar ir islose prastume nereikalingus voblikus. O pats kiek vargt, nervuotis turejai, dar kiek laiko sugaist bereikalingoms bedoms, kad issikaiskint viska. As tavo vietoj jo ramybej nepalikciau ir paviesinciau viska, pamokos jis tikrai negavo ir artimoj ateityj vel kasnors nuo jo nukentes.
 #395512   ultimate
 11 Rgp 2012 13:38
Keisčiausia yra tai kad Karpis nei žinutės neparašė. O jo advokatas tik komentuoja viską " netyčia, kažkaip iškrito mašinoje vobleris" tai juk važinėjies ir pamatai, kad iškrito, paskabini ir praneši, kad ivyko klaida tau trūks 1vnt voblerio atsiusiu. Bet čia greičiausiai yra taip kai kai sulaiko ir randa auksinių papuošalų, banko kreditinių, švirkštų ir sako aš radau stotelėje tai ir pasiemiau, klausia vartoji, atsako ne tai kam ėmiai - nežinau. O poto tik dirba ležuviais advokatai visokie.
 #395573   rusla02
 11 Rgp 2012 21:19
Manau, nieko čia trint nereikia. Viešumas yra labai galinga jega, kažkaip po viešu pareiškimu viskas ir susitvarke. Ateiti reikia ir toliau tokius dalykus viešinti, kad mes žinotumem su ko bendraujam:)) ir ar verta su jais toliau bendraut :) .
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 104
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė