chalturina diedas, gal čia modna taip? ale pagauna 

nenupjauta, normalus ten RENSo kotas:Tironas rašė:o kodel spiningas pas dieda su nupjauta rankena? cia tokia mada?
kur tu eseriu be proto daug yra ir jie sukyla tai nereik nei valgomos gumos. rasiau jau kaip pries pora savaiciu Latvijoj lygiai taip ant voblerio netraukiamo kale eseriai nuo pavirsiaus.Robertukas rašė:chalturina diedas, gal čia modna taip? ale pagauna
Čia dar nespėja sustoti ta guma, užmeta ir kimba iš karto, o kai nekibo ant stovinčios reikėjo patraukti, kad kibtų. Rusijoj ešerį ir ant alaus kamštelių galima gaudyti, o Lietuvos meistrai pamatę tokio dydžio suktukus ir karabinus infarktą gautų. Tiek tu "moxlu"henyte rašė:dar kazkas nufilmavo kaip ant edamos gumos, nieko nedarydami gaudo, cia tiems kas aiskina, kad nieko neduoda tos smarves ir druskos...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GcodIKcJOk
buvo ir man tokiu minciu. ypac iskaitant tai, kad vietos svarelio minivartikliuke pasirises, kur tik prailgina sklendima. realiai tai labai gali but, kad ant skestancios o ne ant stovincios ten gaude. nors kaip jau rasiau, ten kur tu eseriu beproto daug, tai kaltu jie beleka. gumos dydis priedo dar koks, nu tikrai dauguma eserius begaudydami Lietuvoj ne to dydzio gumas naudoja.ssk rašė:Čia dar nespėja sustoti ta guma
nu kad man ir pasirode, kad nupjautas...SauliusM rašė:nu kad nenupjautas...
Nu henyte sori bet neužskaitau, nes visu pirma upė, tai užmetus jau dirba jis srovės veikiamas, visu antra plius ir metaliukas uždėtas, kuris papildomai vilioja, o visu trečia rusijos glūduma kur ir birkela inkišus ešeri paimtum :Dhenyte rašė:dar kazkas nufilmavo kaip ant edamos gumos, nieko nedarydami gaudo, cia tiems kas aiskina, kad nieko neduoda tos smarves ir druskos...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GcodIKcJOk
a nu jo, tocnai... dar kart idemiau paziurejau, tai matos kaikuriais momentais. nors nafiga to reik tai nesuprantu, gal siaip netycia prisitrumpino ta kota kur su bagazine kokia...DainiusM rašė:nu kad man ir pasirode, kad nupjautas...SauliusM rašė:nu kad nenupjautas...
kokio dydžio bandei ?SauliusM rašė:nemune tai tokia tepalas su raudonais blizguciais viduj tioga gerai kale. gal ir kaunuskem kas panasaus tiktu.
Pas mane turbūt ta pati, 2" ilgio. Spalva nagoya shrimp arba PA03.SauliusM rašė:...tepalas su raudonais blizguciais viduj tioga...
vakare galesiu patikslint namie pakeli paziurejes, bet 99% kad ta pati...Xrapas rašė:Pas mane turbūt ta pati, 2" ilgio. Spalva nagoya shrimp arba PA03.
akmenukusRobertukas rašė:ką patartumėt nery pamėtyt? :-)
ja, o tie lasiniai belekurioj vietoj taip tik ir stoves issizioje ir lauks kol juos pagausishelwius rašė:Apie Nerį Wilnowa nieko negaliu patart... Nors palauk dar mėnesioką ir varyk lašinių gaudyt
užtat lašiniai išsižioję ir laukiaSauliusM rašė:nors Neris palei Vilniui tai nei eserine nei lydekine upe ir tu zuvu ne per daugiausiai yra.
100% ta pati.SauliusM rašė:vakare galesiu patikslint namie pakeli paziurejes, bet 99% kad ta pati...Xrapas rašė:Pas mane turbūt ta pati, 2" ilgio. Spalva nagoya shrimp arba PA03.
Kaunuškėse tepalas ir skaidri tokia lyg sidabrinė su violetiniais blizgučiaisGdainius rašė:Gaudė tuos ešerius kur nors Sibire, nes moškių buvo debesis, o anys ten aborigenai, civilizacijos nematę, tai išvados patys žinot kokios![]()
P.S. kokią spalvą kanda kaunuškėse ešeriai ir starkiecai mažu žinot, suitrigavo tos Lucky gumos