O kur Vilniuje galima butu apziureti gyvai ta LJ Tioga guma? Ir dar... kur Vilniuje geras Reins pasirinkimas.
Spiningistai - patys isradingiausi zmones pasaulyje...
Nu Tironas dabar mėgaujasi mūsų postaisTukasVS rašė:Jo tikrai valgo tą LJ Tioga gumą, gali paduoti belekaip vistiek puola ir nepaleidžia.Ir peiliukai be galo mėgsta, tą pačią 2" dydžio.
cia ne pacios gumos, o sistemeles gali but problema. jei zuvis pajaucia pasipriesinima kaip su sunkesniu svareliu ar ant drop shoto ir spjauna *PYP* ta guma. o LJ komplimentu negaila, nes tioga kaip uz savus pinigus tikrai geras produktas. aisku ateis salto vandens sezonas ir gali tada kitos savybes atsiskleist. bet siltam vandeny tioga zuviai tinka tikrai.Marius1 rašė:Bandžiau pajutęs starkio bumtelėjimą kirst tik po pauzės, bet deja...
Su ešeriais analogiškai, supurto ir![]()
Čia parašiau tam, kad nepamestumėt galvos dėl tų valgomų gumų
Tironas rašė:xebra, jus gal nustokit svaistytis frazemis kad apie zuvies gyvenimo budo ypatumus irodo zveju paskojimai. nereikia saves tapatinti su moxlu
tai cia gerai ar blogai?cesius rašė:O man kazkaip sis forums pasmirda kazkaip anti Tironiszmu ir anti muselizmu
SauliusM rašė:tai cia gerai ar blogai?cesius rašė:O man kazkaip sis forums pasmirda kazkaip anti Tironiszmu ir anti muselizmu
tai uspakajoncu ikalk...Tironas rašė:...man neislaiko nervai...
nors bendrai tai jau nuo didybes manijos uspakajonci gali ir nebegelbet...Tironas rašė: Tironas yra auksciau muselizmo :D
o tai ne *BLYN*? davai geriau as mokinsiu ir lazdavosiu, o tu geriau siaip grazi buk, tau tas geriau gaunasi....Tironas rašė:o tu *PYP* nori vienas cia rasinet ir mokint ir lazdavot visus?
Nu, jo linksma chia. Vien shi fraze koverta... Zhodzhiu- zhveju pasakojimai- yrodo, o vat mokslininkai- speliojaEvaldas Z rašė:ne irodo, o patvirtina tu paciu moxlininku speliones...Tironas rašė:...zuvies gyvenimo budo ypatumus irodo zveju paskojimai. nereikia saves tapatinti su moxlu
O tai shitu sistemeliu skirtumas ne tame, kad viena skirta zholems, kita shvariam dugnui?Rapalas rašė:O kaip geriau gaudyti su valgomom gumom tarp žolių?
Kątik iš Justiniškių 91- ten debesis tų Lucky John, yra ir Keitech, ir Jackall gumų.Rafal rašė:O kur Vilniuje galima butu apziureti gyvai ta LJ Tioga guma? Ir dar... kur Vilniuje geras Reins pasirinkimas.
Aš tiksliai nežinau, bet ir su ta ir su ta galima švariam dugne gaudyti, o žolėse matyt irgi, reikia eksperimentuoti tik turbut.Taacis rašė:O tai shitu sistemeliu skirtumas ne tame, kad viena skirta zholems, kita shvariam dugnui?Rapalas rašė:O kaip geriau gaudyti su valgomom gumom tarp žolių?
Dar i "fanatikus" uzsuk,rasi dar idomesniu gumu...siandien buvauSauliusM rašė:prisipirkau salmoj ozo visokiu tulucky johno smarviu kai durnius siandien. ir modeliu ir spalvu visokiu dabar tresiu ir kvapu ir krevetes ir skumbres ir vezio... nu ziuresim kaip bus, nes tioga tai pasiteisino.
Uzeik dabar-nauja siuntaSauliusM rašė:buvau kazkada pries menesi gal. maciau... nesuzavejo. olucky john tai kai kaina kapeikes, tai nebaisu prisipirkt. fanatikuos neuzmatei, fox horizontal svareliu neturi karpiniu netycia?
henyte rašė:dar kazkas nufilmavo kaip ant edamos gumos, nieko nedarydami gaudo, cia tiems kas aiskina, kad nieko neduoda tos smarves ir druskos...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GcodIKcJOk