Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #389206   henyte
 13 Lie 2012 16:41
:shock: o man smalsu pasidare, kodel Tironui taip idomu? Gal tema kokia atsidaryk ir pirma posta parasyk kiek zvejoji ir kiek pagauni? Gal tada ir as ten pasipaisysiu, jei manysiu, kad verta. Ar mane melagiu ir apsisaukeliu skaitai?
 #389218   Tironas
 13 Lie 2012 17:25
nieko as neskaitau. man it idomu kibiu masalu nustatymo metodika. kai turi 50-100 skirtingu guminuku, kiek reikia zvejot ir pagaut zuvies kad imti teigti jog vieni " kibus" kiti ne. tas pats ir su vobleriais.
tiesiopg uzkliuva sitas reikalas. ir as buciau linkes tiket zmogum kuris zvejoja po 3-4 kartus per savaite ir per zvejyba pagauna po min 3 zuvis ( na aisku buna ir tuscius dienu). kitu atveju sakyciau kad viskas grynas atsitiktinumas ir jokiais budais ne statistika. tiesiog kox masalas vandenyje daugiau buna, tas ir kibesnis
 #389221   henyte
 13 Lie 2012 17:50
Tai kad jokios metodikos nenustatineju ir statistikos nevedu, zmones rase apie kibias naujasias gumas, tai ir as parasiau, ka isbandziau ar draugai isbande... Pvz kaip rasiau apie "gtail saturna 2.5", tai pries pora savaiciu draugas vietoje kur dazniausiai gaudom eserius, istrauke 6 starkius (ne mazuosius), todel ir parasiau, kad puikiai starkiai ant jo kimba... Man paciam geriausiai sekes ant "easy shineriu", tai ir parasiau...Jei tusciai buvo "sildomas vanduo" gera valanda "kanopomis" ir uzdejus "easy shineri" seka penki kibimai is eiles, ir ar negaliu tada sakyti, kad butent sitas masalas kibus? Ir visi isvardyti "japonai" tikrai nepraleidzia daugiausiai laiko vandenyje, o eina "dirbt" kai niekas nebepadeda... Zvejoti paskutiniu laiku neiseina kiek noretusi, budavo laikas, kad zvejodavau po 3-4 dienas per savaite ir pagaudavau tikrai daugiau nei tris zuvis per zvejyba, o ir starkiu tiek belike, jei anksciau i dienorasti viska uzsirasydavau, tai dabar tikslo nebera, nes ant ranku pirstu juos suskaiciuoti eitu...
 #390570   SauliusM
 18 Lie 2012 19:05
pasiemiau siandien salmo lucky john tioga gumu.
Paveikslėlis
nu labai zgrabniai sitos padarytos ir kvapas teisingas toks. ir kaina 10vnt pakiukas tik 8,5 lt.

o kaikurie modeliai tai viens prie vieno su reins pvz. nu kad ir ju HOGY HOG tai viens prie vieno kaip REINS tiny hog:
Paveikslėlis supakuotu i reinso pakeli tai turbut 9 is 10 net neatskirtu kad cia ne reinsas.
 #390583   Hookaz
 18 Lie 2012 19:47
neblogos gumos... :)
2012 Lietuvos spiningavimo cempionai komandinej iskaitoj gaudo su Lucky John :ruko :-D
Paveikslėlis
 #390586   Tadunce
 18 Lie 2012 19:52
Nelabai nuotraukytę rodo, nežinau, gal man vienam?
 #390587   SauliusM
 18 Lie 2012 19:52
Hookaz rašė:neblogos gumos... :)
a tai kokio bieso pats ories menesi praeitam sitos temos puslapy tuos baisius daugiaspalvius rinkinius idejei o situ graziu neidejei? '''bum

:-D cia specialiai, kad priesus suklaidint ar kaip? :twisted:
 #390588   SauliusM
 18 Lie 2012 19:53
Tadunce rašė:Nelabai nuotraukytę rodo, nežinau, gal man vienam?
atsidariau naujam puslapy ta fotke ir parode.
 #390593   Hookaz
 18 Lie 2012 19:56
o kuo ten tie rinkinukai baisiai tau atrode? ten pabandymui buvo... o seip rimtai paskutiniam etape atmatoj antra diena gaudant kolxoze prie sunkaus kibimo lucky john gumos mane istrauke labai smarkiai, kai priestai buvo isbandyta visa kita.
 #390596   SauliusM
 18 Lie 2012 20:09
Hookaz rašė:o kuo ten tie rinkinukai baisiai tau atrode? ten pabandymui buvo...
nu tokie grozno dydzio ir skirtingu spalvu kokteiliai suvaryti... siaip ziurejau siandien parduotuvej tai yra tos tokios kokybiskos Lucky John gumos ir yra kokios tai biski lievesnes kokybes.
 #390621   Evaldas Z
 18 Lie 2012 21:22
SauliusM rašė:pasiemiau siandien salmo lucky john tioga gumu.
panasu i keitech'us, tik kaina gerokai geresne, tai reik jamt matyt... kur ? maximos bazej ?
 #390684   SauliusM
 19 Lie 2012 08:10
jo, oze emiau. yra visokiu modeliu, vieni tai viens prie vieno kaip reins, kiti kaip keitech, treti kaip bait breath. visko pakopijave po biski. bet taip teisingai pakopijave. SPRO smarves gal ir dar pigesnes(po 7,5 Lt), bet tikrai nera ant tiek vykusiais padarytos.
 #390693   Evaldas Z
 19 Lie 2012 08:34
Tironas rašė:pats tu kaip maxia baze :) oze
su spro turbut sumaisiau, nes Saulius imeta kartais kokiu naujoviu Esmeroj uzmates, tai ir uzsifiksavo ta "maxia" baze. geriau sakykit, ar "kvepia" visi vienodai ar skirias kvapas priklausomai nuo spalvos (kaip reins'u) ?
 #390699   SauliusM
 19 Lie 2012 08:43
kvapas uzrasytas ant pakelio tu salmo. kur as emiau tai buvo uzrasyta strong mackerel scent. tai praverus pakiuka skumbrem pasvinkusiom taip trenkia, kad is batu isvirst gali. o maxima bazej tai jo, SPRO yra.
 #390708   Bratka
 19 Lie 2012 09:38
Evaldas Z rašė:
SauliusM rašė:pasiemiau siandien salmo lucky john tioga gumu.
panasu i keitech'us, tik kaina gerokai geresne, tai reik jamt matyt... kur ? maximos bazej ?
Dar Marikse yra,emiau ir as pries kelias dienas,kaina gera,smarves yra :) ryt bus matyt ka jie vandeny sugeba...
 #390717   Evaldas Z
 19 Lie 2012 10:27
jeigu jau gilinames i kulinarines savybes, tai... o skoni turi, ar tik kvapa ?
 #390721   SauliusM
 19 Lie 2012 10:40
neragavau, bet uzrasyta eatable. :lol: beje, parduotuvej maxima bazej ju irgi yra, keip ir SPRO, REINS ir Lunker City. ka tik buvau uzbeges, tai uzmeciau aki.
 #390723   Vaidis
 19 Lie 2012 10:44
Šiaip tai jie visi sūrūs, dėl to žuvis ir grūdas juos į gerkles kai paragauja :-ou-je
 #390788   lekteris
 19 Lie 2012 13:33
buvau per piet Oze, jau kai reikiant prasluotos LJ gumos, bet dar nugriebiau pora pakiu pabandymui (kai kurie modeliai tai idealiai pakopinti nuo REINS :)). Zadejo papildyma daryt greitu laiku
 #390838   Bratka
 19 Lie 2012 15:56
Nu jo kai katrie grynos reinsu kopijos,tik kad kaina trigubai mazesne :)
 #390840   HIPIS
 19 Lie 2012 16:07
Itariu jog japonams atejo sunkesni laikai, nes tie LJ. realei darbinei..O kaina panasi i paprasto guminuko..Beje ir kvapa issaugo net po keliu zukliu, ir ne maiseli su kitais o seip numestas i bendra deze...Ir pagal pirmini ispudi, geriau laikos ant kablio nei Reinsas ar Keitekas..
 #390845   SauliusM
 19 Lie 2012 16:42
HIPIS rašė:Itariu jog japonams atejo sunkesni laikai, nes tie LJ. realei darbinei..O kaina panasi i paprasto guminuko..Beje ir kvapa issaugo net po keliu zukliu, ir ne maiseli su kitais o seip numestas i bendra deze...Ir pagal pirmini ispudi, geriau laikos ant kablio nei Reinsas ar Keitekas..
uztatai kad ne iki tokio lygio valgomas tai ir laikosi ilgiau... ir speciau, kad ne japonam sunkus laikai atejo, o kinieciai ismoko gumos liejimo formu reversini inzinieringa padaryt nuo gatavo gaminio. arba siaip pardave atidirbusias formeles japonai kitaicam ir tiek. kaip kad tsuribito vobleriai i bassday formles kad liejami buvo. nu ir daugiau tokiu pavyzdziu yra.

va radau fotkytes modeliu internete tiem kas dar nemate:
http://spinningline.ru/myagkie-primanki ... 32115.html
 #390887   dusys
 19 Lie 2012 18:23
Kaskada kai dar tikejau tais kvapais ,tai buvau isigijes kaskokios nenuplaunamos koses vobleriams ir vartiklems. :/nek
 #390895   Hookaz
 19 Lie 2012 18:38
SauliusM rašė:reik eit za odno ir voblerius su vartiklem backoj uzsudyt :ruko
kablius tik nuimk atai rudys sues :-D
 #390912   Tironas
 19 Lie 2012 19:38
Evaldas Z rašė:jeigu jau gilinames i kulinarines savybes, tai... o skoni turi, ar tik kvapa ?
vieno modeliai yra makreles kvapo, kito krabo arba krevetes.
Neragavau :)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 75
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė